ο μονος τροπος ειναι τηλεφωνο στην ΓΑΔΑ στο τμημα καταταξης. Φανταζομαι ειτε αυτο εκανε ο "πληροφοριοδοτης" μας ειτε εχει καποιο συγγενη μεσα στην ΓΑΔΑ που πηγε και ρωτησε τα στοιχεια απο τους συναδελφους του του αρμοδιου τμηματος.mesogia asa 3 έγραψε:Φιλε μιχαλη μπορει να εχουν παρει φετος λιγοτερα ατομα σε ΣΜΥ και ΣΜΥΝ δεν θελω να σου χαλασω αυτα που λες αλλα με 15528 πιανεις ανετα ΣΜΥ ΟΠΛΑ και ΣΜΥΝ αφου το 2012 η βαση ηταν 14372 για ΣΜΥ ΟΠΛΑ και 14723 για ΣΜΥΝ οποτε λογικα εισαι μεσα στο στρατο.Φιλε observer αυτο για τις ενεργες απο το edu4u πως θα δουμε αν αληθευει;
Bάσεις - μόρια Αστυνομικών Σχολών (2013)
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 59
Ποιοειναι ομως το τηλεφωνο για το τμημα καταταξης; Γιατι τα τηλεφωνα που βρηκα χτες δεν εχουν τμημα καταταξης.
- observer
τμημα καταταξης το λεω εγω. Μπορει να μην λεγεται ετσι. Λογικα ειναι τα τηλεφωνα αυτου του τμηματος κλαδου και οργανωσης δυναμικου. Αν δεις στην προκηρυξη εχει τρια τηλεφωνα για πληροφοριες τα οποια μοιαζουν με αυτα αυτου του τμηματος. Οπως και να εχει οποιος θελει καλο ειναι να δοικιμασει στα τηλεφωνα της προκηρυξης.mesogia asa 3 έγραψε:Ποιοειναι ομως το τηλεφωνο για το τμημα καταταξης; Γιατι τα τηλεφωνα που βρηκα χτες δεν εχουν τμημα καταταξης.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ευχαριστω θα δοκιμασω στα τηλεφωνα που εχει η προκηρυξη και θα δω ποια ταιριαζουν με τα χτεσινα. Εσυ θα παρεις?
- observer
Στην 1 σελιδα της προκηρυξης, λιγο πιο πανω απο αυτο που γραφεις εχει αλλα 3 τηλεφωνα. Οπως και να εχει αν δοκιμασεις να καλεσεις και πετυχεις καποιον στην ΓΑΔΑ εφοσον εξηγησεις τι ακριβως θες, πιστευω πως θα σου δωσει το τηλεφωνο του αρμοδιου τμηματος Και Θα βρεις ακρη.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Τα βρηκα τα 3 αλλα τηλεφωνα και πηρα αλλα δεν το σηκωνουν λογικα θα ειναι παραλια. Απο δευτερα παλι
Ισώς και να μπώ, απλά σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο που ευτυχως είναι η αστυφυλάκων και όχι να μην τα καταφέρω τελείως. Την αστυνομία όντως την έβαλα τελευταία λόγω της διετίας. Αεροπορία έδωσα και ήταν αρκετοί για αστυνομία αλλά ολοί στο 12-15 και ο βαθμός μου ήταν ο μεγαλύτερος απ΄οόσους μίλησα (γύρω στους 20)observer έγραψε:εγω θεωρω οτι μπαινεις και σμυ και σμυν και ανετα. Αν δεν ηταν η διετια θα την εβαζες (αστυφυλακων) 1 επιλογη η εστω πιο ψηλα απο σμυ, σμυν; Που εδωσες ΠΚΕ; Ακουσες αναλογες περιπτωσεις να την βαλαν τελευταια η που δεν την βαλαν και καθολου για αυτο (2ετης αναμονη) το λογο;ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Ναι φιλε εχω βαλει σμυ-σμυν πανω απο αστυφυφλακων με 15528 αλλα θεωρω οτι δυσκολα τις πιανω με την μεγαλη μειωση εισακτεων (ειδικα στην σμυ εγινε χαμος. Ετσι παω αστυφυλακων που την εχω σιγουρη. Μονο τα 2 χρονια με χαλανε.
Φίλε τι να μου χαλάσεις; Πολύ θα χαρώ αν μπώ τελικά στρατό αν και νομίζω με τη νσφαγη εισακτέων δυσκολεύουν τα πράγματα (τουλάχιστον δεν είμαι σίγουρος όπως πριν). Εγώ λέω αστυνομία που έιμαι μέσα σίγουρα και αν προκύψει κάτι καλύτερο καλοδεχούμενο θα έιναι.mesogia asa 3 έγραψε: Φιλε μιχαλη μπορει να εχουν παρει φετος λιγοτερα ατομα σε ΣΜΥ και ΣΜΥΝ δεν θελω να σου χαλασω αυτα που λες αλλα με 15528 πιανεις ανετα ΣΜΥ ΟΠΛΑ και ΣΜΥΝ αφου το 2012 η βαση ηταν 14372 για ΣΜΥ ΟΠΛΑ και 14723 για ΣΜΥΝ οποτε λογικα εισαι μεσα στο στρατο. Φιλε observer αυτο για τις ενεργες απο το edu4u πως θα δουμε αν αληθευει;
- observer
Μιχαλη 12-15 στο 4ο πεδιο η στο 5o; Δηλαδη αν δεν υπηρχε διετια ενδεχεται να την εβαζες και 1; Το ακουσες και απο αλλους αυτο; Η και να μην την βαλαν καθολου λογω 2ετιας;
- POLICEMANIA
- Λοχίας
- Posts in topic: 80
Παιδιά εάν ευσταθούν αυτά τα δεδομένα τότε αναμένουμε να διαμορφωθεί η βάση με το 10% Περί τα 15800 μορια, του 90% κοντά στα 13900 και του ΕΠΑΛ λίγο κάτω από 1800 μόρια.
Το αιτιολογούμε ως εξής:
Για το 10%: Η τάση των βάσεων αν συνυπολογίσουμε τις επιδόσεις 11 &12 είναι κοντά στις 15000. Εάν λάβουμε υπόψη την επίδραση της μείωσης των θέσεων των στρατιωτικών αλλά κυρίως την μεγάλη αύξηση του ανταγωνισμού τότε διαμορφώνεται μια αναμενόμενη βάση λίγο κάτω από τα 16.000 μόρια.
Για το 90%: Η τάση των βάσεων αν συνυπολογίσουμε τις φετινές επιδόσεις πάλι είναι κοντά στις 15000. Εάν λάβουμε όμως υπόψη την επίδραση της μείωσης των θέσεων των στρατιωτικών αλλά κυρίως τη μεγάλη μείωση του ανταγωνισμού τότε διαμορφώνεται μια αναμενόμενη βάση κάτω και από τα 14.000 μόρια. Στην αναμενόμενη που ειχαμε δώσει (14450) είχαμε λάβει υπόψη μείωση του αναταγωνισμού (αφού είχαμε ήδη αυτή την πληροφορία από τις ΠΚΕ) αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.
Για τα ΕΠΑΛ: Αναμένεται η βάση να διαμορφωθεί κοντα στα 1800 μορια (λίγο παρακάτω). Η μεγάλη μείωση του αριθμου των υποψηφίων δεν φέρενει αναλογικά την τεράστια πτώση που θα ανέμενε κανείς, λόγω του μικρού αριθμού των θέσεων που δίνονται στα ΕΠΑΛ.
Αυτα ειπε ο Κουτρουμπελης σημερα για τελικη εκτιμηση
Το αιτιολογούμε ως εξής:
Για το 10%: Η τάση των βάσεων αν συνυπολογίσουμε τις επιδόσεις 11 &12 είναι κοντά στις 15000. Εάν λάβουμε υπόψη την επίδραση της μείωσης των θέσεων των στρατιωτικών αλλά κυρίως την μεγάλη αύξηση του ανταγωνισμού τότε διαμορφώνεται μια αναμενόμενη βάση λίγο κάτω από τα 16.000 μόρια.
Για το 90%: Η τάση των βάσεων αν συνυπολογίσουμε τις φετινές επιδόσεις πάλι είναι κοντά στις 15000. Εάν λάβουμε όμως υπόψη την επίδραση της μείωσης των θέσεων των στρατιωτικών αλλά κυρίως τη μεγάλη μείωση του ανταγωνισμού τότε διαμορφώνεται μια αναμενόμενη βάση κάτω και από τα 14.000 μόρια. Στην αναμενόμενη που ειχαμε δώσει (14450) είχαμε λάβει υπόψη μείωση του αναταγωνισμού (αφού είχαμε ήδη αυτή την πληροφορία από τις ΠΚΕ) αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.
Για τα ΕΠΑΛ: Αναμένεται η βάση να διαμορφωθεί κοντα στα 1800 μορια (λίγο παρακάτω). Η μεγάλη μείωση του αριθμου των υποψηφίων δεν φέρενει αναλογικά την τεράστια πτώση που θα ανέμενε κανείς, λόγω του μικρού αριθμού των θέσεων που δίνονται στα ΕΠΑΛ.
Αυτα ειπε ο Κουτρουμπελης σημερα για τελικη εκτιμηση

Για το 10% μια αναφορα θα ηθελα να κανω. Το 2012 με αυξημενη ζητηση οι βαση διαμορφωθηκε στις 14700 μορια. Με συνολικα 341 υποψηφιους να εχουν δηλωσει την σχολη αστυφυλακων στο μηχανογραφικο τους δελτιο. Φετος οι αιτησεις λογω 2 ετιας ηταν σαφως μειωμενες, δεν γνωριζει κανεις ποσα παιδια του 10% για την συγκεκριμενη σχολη κριθηκαν καταλληλοι στις Π. Κ. Ε αστυνομιας και στρατου, ποσα θα απορροφηθουν στο στρατο, τι σειρα εβαλαν τη σχολη στο Μ. Δ (διοτι υπαρχει το ενδεχομενο να απορροφηθουν σε σχολη προγενεστερης προτιμησης) και γενικα με την ιδιομορφια της αναμονης πως θα εξελιχθει η βαση. Κατα την γνωμη μου η γενικη σειρα θα κυμανθει 14.000-15.500 μορια και Στις ειδικες κατηγοριες του 10% πιστευω θα υπαρξει μεγαλη πτωση... ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
- observer
Το παρακανε ο τυπος για το 90%.προσωπικη μου γνωμη η βαση θα κυμανθει κοντα στο 15 ειτε πανω ειτε κατω δηλαδη μια πτωση 700-1000 μοριων. Μονο μια ματια εδω μεσα βλεπεις οτι υπαρχει λαος στο 14+,15+.
- POLICEMANIA
- Λοχίας
- Posts in topic: 80
Ισως να πεσει μεσα ισως και εξω παντως και ο κουτρουμπελης και ο στρατηγακης εκει την εδωσαν την βαση.13900 ο ενας και 13800 ο αλλος. Εγω πιστευω η βαση γεν σειρας θα κατσει 14200-14400 (max) και θα τελειωσει η υποθεση.

- observer
δεκτες ολες οι γνωμες. Και ευχομαι να επικρατησει η πιο χαμηλη. Σιγουρα φετος ειναι λιγο περιεργα τα δεδομενα και δεν αποκλειονται εκπληξεις. Εσυ που κυμαινεσαι φιλε;POLICEMANIA έγραψε:Ισως να πεσει μεσα ισως και εξω παντως και ο κουτρουμπελης και ο στρατηγακης εκει την εδωσαν την βαση.13900 ο ενας και 13800 ο αλλος. Εγω πιστευω η βαση γεν σειρας θα κατσει 14200-14400 (max) και θα τελειωσει η υποθεση.
Καλησπερα παιδια... Να ρωτησω με 18100 υπαρχει καμια ελπιδα για αξιωματικων γενικη σειρα... ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες