Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Το απορρυπαντικό το θέλω για τα στρατιωτικά ρούχα πιο πολύ. Εκείνα πως πλένονται εφόσον δε χρειάζεται απορρυπαντικό; υπάρχουν πλυντήρια;
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Τα χακί κοντομάνικα (τα μονόχρωμα) επιτρέπονται ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε παραλλαγής;
Καλησπέρα. Πήρα σήμερα το Χαρτί κατάταξης. Παρουσιάζομαι την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχω αγοράσει απολύτως τίποτα για το στρατό, ούτε μου έιπαν κάτι γι'αυτό. Το μόνο που μου είπαν είναι "ό, τι γράφει το σημείωμα κατάταξης". Σε αυτό δεν αναφέρει ότι πρέπει να αγοράσουμε κατι για το στρατό. Υποθέτω ότι θα μας τα παρέχουν όλα. Τώρα, μπορεί εγώ να πάρω πχ. Καμιά επιπλεόν φανέλα, ή μποξεράκι; Και αν ναί, αυτά πρέπει να είναι μόνο σε χακί χρώμα (μάλλον δε θα πάρω αυτά, αλλά έτσι ρωτάω ή μπορεί να είναι μόνο μέρος της ενδυμασίας που θα φορώ όταν παραστώ). Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν μπορώ να έχω μαζί μου ένα πολιτικό σακίδιο, ουσιαστικά μια τσάντα πλάτης μέσα στην οποία θα έχω 1-2 βιβλία, το κινητό (το οποίο δεν επιτρέπεται, αλλά είπαμε μόνο καμιά φορά θα το βγάζω έξω), την οδοντόβουρτσα μου (πρέπει και οδοντόκρεμα) κανά τετράδιο,20 ευρώ. Και φυσικά στο στρατό θα παραστώ με πολιτική ενδυμασία - πχ. Τζίν &Μπλούζα. Τι άλλο πρέπει να έχω; Ουσιαστικά δηλαδή δε θα πάρω και τίποτα μαζί μου. Είμαι οκ, ή έχω καταλάβει κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Για μενα επειδη μπαινετε τελος φθινωπουρου. Παρτε μια επενδυση χιτωνιου (ξερουν τα στρατιωτικα μαγαζια) και 3-4 κοντομανικες Καμια πετσετα και αρκετα μποξερακια-καλτσες. Κ μια καλη αλλαγη για τις εξοδους στο κεντρο (θα σας προτεινα και πουδρα για να ριχνετε μεσα στα αρβυλα και μεσα στις καλτσες.(κανει πολυ καλη δουλεια) Τα εχω και προσφατα παιδες. Πριν 2 εβδομαδες απολυθηκα! Δεν ειναι τιποτα η θητεια! Μονο οι καλες στιγμες 8α σας μεινουν, και τις ασχημες θα τις σκεφτεστε και θα γελατε! Σας τα λεω απολυομενος απο μια μοναδα ειδικων δυναμεων! Σκεφτειτε στο πεζικο ζωαρα! Καλη θητεια μαγκες 

NikLz έγραψε:Καλησπέρα. Πήρα σήμερα το Χαρτί κατάταξης. Παρουσιάζομαι την επόμενη εβδομάδα. Δεν έχω αγοράσει απολύτως τίποτα για το στρατό, ούτε μου έιπαν κάτι γι'αυτό. Το μόνο που μου είπαν είναι "ό, τι γράφει το σημείωμα κατάταξης". Σε αυτό δεν αναφέρει ότι πρέπει να αγοράσουμε κατι για το στρατό. Υποθέτω ότι θα μας τα παρέχουν όλα. Τώρα, μπορεί εγώ να πάρω πχ. Καμιά επιπλεόν φανέλα, ή μποξεράκι; Και αν ναί, αυτά πρέπει να είναι μόνο σε χακί χρώμα (μάλλον δε θα πάρω αυτά, αλλά έτσι ρωτάω ή μπορεί να είναι μόνο μέρος της ενδυμασίας που θα φορώ όταν παραστώ). Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν μπορώ να έχω μαζί μου ένα πολιτικό σακίδιο, ουσιαστικά μια τσάντα πλάτης μέσα στην οποία θα έχω 1-2 βιβλία, το κινητό (το οποίο δεν επιτρέπεται, αλλά είπαμε μόνο καμιά φορά θα το βγάζω έξω), την οδοντόβουρτσα μου (πρέπει και οδοντόκρεμα) κανά τετράδιο,20 ευρώ. Και φυσικά στο στρατό θα παραστώ με πολιτική ενδυμασία - πχ. Τζίν &Μπλούζα. Τι άλλο πρέπει να έχω; Ουσιαστικά δηλαδή δε θα πάρω και τίποτα μαζί μου. Είμαι οκ, ή έχω καταλάβει κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ έψαξα μέσω ιντερνετ και τελικά η λίστα βγήκε μια σελίδα γεμάτη πράγματα.
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Επιτρέπεται να έχω μαζί μου μια τράπουλα;)
@savage Αυτά τα πράγματα τα παρέχουν.
keyp-eldyk-11-2018 έγραψε:Επιτρέπεται να έχω μαζί μου μια τράπουλα;)
Φυσικά και όχι.
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
Ένα μαγνητικό σκάκι;
Δεν επιτρέπονται γενικώς παιγνίδια, στα ΚΨΜ θα βρεις κανά τάβλι.
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
Μπορώ όμως να πάρω βιβλία ε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Και σκακι μπορεις να παρεις και βιβλια. Το θεμα εινια οτι θα δεις οτι δεν θα σου χρειαστουν. Στο κεντρο θα εισαι τοσο κουρασμενος
που τον ελευθερο σου χρονο θα θες να κοιμασαι. Για να ξελαμπικαρεις θα θες να κανεις παρεα και να δεις κανα αγωνα στο κψμ
με τους αλλους στρατιωτες.
που τον ελευθερο σου χρονο θα θες να κοιμασαι. Για να ξελαμπικαρεις θα θες να κανεις παρεα και να δεις κανα αγωνα στο κψμ
με τους αλλους στρατιωτες.
- keyp-eldyk-11-2018
- Υποδεκανέας
Θα πήξω δηλαδή
. Αλλά στη μονάδα;

TΑ τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ
Καλημερα. Μπαινω Α εσσο. Τι θα μου προτεινατε να αγορασω αναφορικα με ρουχα, σεντονια, πετσετες, καλτσες, εσωρουχα, φανελακια, λουκετα, ξυριστικα κτλπ. Απο εβδομαδα θελω να αρχισω να τα μαζευω και τωρα ψαχνω τι χρειαζομαι για να δημιουργησω μια λιστα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες