Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2013)
- εκαμ ελλας
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδια τι να κανω δεν, μπορω να παρω τα εγγραφα απο το υπουργειο μεσα και να τα δημοσιευσω... Για να πισω μερικους... ! Το σιγουρο ειναι οτι θα βγει καλοκαιρι η μεσα στο 13 σιγουρα... Για τα ατομα που θα παρει ειναι 500 μπορει και παραπανω... Εχει εγγριθει το κονδυλη αυτο και εχει περασει και απο το γενικο λογιστειριο του κρατους... Τι αλλο να πω ρε παιδια, ο ανθρωπος μου ειναι αυτος που απο τα χερια του περνανε τα κονδυλεια, και περνουν την εγκριση... !
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Για την ώρα υπάρχουν λόγια και μάλιστα από ανεπίσημα χείλη. Λογικό είναι να υπάρχει μια δυσπιστία.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Εδώ έχει δημοσιευθεί επίσημα το πάγωμα των προσλήψεων, οι 500 που θα πετύχουν φέτος στις πανελλήνιες για αστυφυλάκων θα ξεκινήσουν εκπαίδευση μετά από δύο χρόνια και έρχονται ορισμένοι εδώ στο φόρουμ και αραδιάζουν παραμύθια για προκηρύξεις κτλ.
καλα ποσο ασχετοι μπορει να ειστε... (Για το 2013 δεν προβλέπονται να εισαχθούν στις σχολές ΕΛ. ΑΣ. Αξιωματικοί και αστυνομικοί ενώ στις καλένδες παραπέμπεται και ο διαγωνισμός Ειδικών Φρουρών). Αυτο λεει, οχι οτι δν θα παρει σιγουρα... Παραπέμπεται... http://www.e-dimosio.gr/dimosio/μεσοπρόθεσμο-θα-προσληφθούν-3-571-μόνιμο/... Τωρα δεν ξερω αν βγει φέτος οπως υποστηρίζουν καποιοι. Απλα δν ειναι σιγουρο το παγωμα μεχρι το 2016 για τους φρουρούς.
Τότε κυριοι μην διαβαζετε το φορουμ και να περημενετε ανακοινωσεις το 2015. Καλο σας βράδυ
Δελτα μαλλον λαθος καταλαβες αν το λες αυτο για τον απο πανω...
toro ευχαριστω που με πιανεις. Καντε υπομονη μαγκες. Αν ειναι κατι να γινει θα γινει. Τιποτα δν ειναι σιγουρο.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
DELTA έγραψε:Τότε κυριοι μην διαβαζετε το φορουμ και να περημενετε ανακοινωσεις το 2015. Καλο σας βράδυ
Καλά εσύ τρέξε να προλάβεις να κάνεις τα χαρτιά σου, μην χάσεις την ευκαιρία... Όσο για το φόρουμ αν θα το διαβάζουμε ή όχι είσαι ο τελευταίος που θα το πει, αν έχεις κάτι επίσημο πες το αλλιώς μην λες για φανταστικά πράγματα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
GiannisK έγραψε:καλα ποσο ασχετοι μπορει να ειστε... (Για το 2013 δεν προβλέπονται να εισαχθούν στις σχολές ΕΛ. ΑΣ. Αξιωματικοί και αστυνομικοί ενώ στις καλένδες παραπέμπεται και ο διαγωνισμός Ειδικών Φρουρών). Αυτο λεει, οχι οτι δν θα παρει σιγουρα... Παραπέμπεται... http://www.e-dimosio.gr/dimosio/μεσοπρόθεσμο-θα-προσληφθούν-3-571-μόνιμο/... Τωρα δεν ξερω αν βγει φέτος οπως υποστηρίζουν καποιοι. Απλα δν ειναι σιγουρο το παγωμα μεχρι το 2016 για τους φρουρούς.
Ο Δένδιας έχει δηλώσει ότι με το ζόρι θα πάρουν 580 άτομα και εσύ περιμένεις από την τρόικα να εγκρίνει κονδύλιο για τους φρουρούς ; Εδώ "χάθηκε" το κονδύλι των 725 (Πυροσβεστικής).
Το θέμα έχει χρονολογία 2013, αν θέλεις πες μας για φέτος την άποψη σου και όχι για το 2016.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
Greek_Army έγραψε:GiannisK έγραψε:καλα ποσο ασχετοι μπορει να ειστε... (Για το 2013 δεν προβλέπονται να εισαχθούν στις σχολές ΕΛ. ΑΣ. Αξιωματικοί και αστυνομικοί ενώ στις καλένδες παραπέμπεται και ο διαγωνισμός Ειδικών Φρουρών). Αυτο λεει, οχι οτι δν θα παρει σιγουρα... Παραπέμπεται... http://www.e-dimosio.gr/dimosio/μεσοπρόθεσμο-θα-προσληφθούν-3-571-μόνιμο/... Τωρα δεν ξερω αν βγει φέτος οπως υποστηρίζουν καποιοι. Απλα δν ειναι σιγουρο το παγωμα μεχρι το 2016 για τους φρουρούς.
Ο Δένδιας έχει δηλώσει ότι με το ζόρι θα πάρουν 580 άτομα και εσύ περιμένεις από την τρόικα να εγκρίνει κονδύλιο για τους φρουρούς ; Εδώ "χάθηκε" το κονδύλι των 725 (Πυροσβεστικής), καλύτερα να είμαι άσχετος παρά στην κοσμάρα μου.
Πες τα ρε Greek_Army άντε γιατί θα μας τρελάνουν εδώ μέσα, κάποιοι το έχουν περάσει για το facebook και γράφουν ότι μαλκια τους έρθει...
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
εκαμ ελλας έγραψε:Παιδια τι να κανω δεν, μπορω να παρω τα εγγραφα απο το υπουργειο μεσα και να τα δημοσιευσω... Για να πισω μερικους... ! Το σιγουρο ειναι οτι θα βγει καλοκαιρι η μεσα στο 13 σιγουρα... Για τα ατομα που θα παρει ειναι 500 μπορει και παραπανω... Εχει εγγριθει το κονδυλη αυτο και εχει περασει και απο το γενικο λογιστειριο του κρατους... Τι αλλο να πω ρε παιδια, ο ανθρωπος μου ειναι αυτος που απο τα χερια του περνανε τα κονδυλεια, και περνουν την εγκριση... !
αδερφε συγνωμη που θα το πω αλλα πρεπει να ξαναπας σχολειο τοσα πολλα ορθογραφικα λαθη σε 4 σειρες δεν εχω ξαναδει. Και εμεις κανουμε λαθη αλλα οχι ετσι ημαρτων.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Καλησπερα ειμαι καινουριο μελλος και θελω και εγω να γινω ειδικος φρουρος. Εκατσα και διαβασα ολα εδω μεσα και καταλαβα οτι ειπαρχη ανταγωνισμος... Οπως εχουμε ολοι μια ακρη ετσι εχω και εγω μια που λεει οτι και ο εκαμ ελλας... Τωρα ο καθενας πιστευει οτι θελει... Περιμενουμε την δοση να παρουμε και μετα προχωραμε για την προσληψη των ειδικον φρουρον...
-
- Στρατηγός
Το δημοσιεύω για έναν λόγο.
Εκαμ ελλας Αποστολή: Από χθες ώρα 21:45 - IP:85.73.132.185
Αρχιφυλακας Αποστολή:Σήμερα - ώρα 00:18 - IP:85.73.132.185
Συνεχίστε να πιστεύετε αυτά που γράφει ο ηλίθιος.
Εκαμ ελλας Αποστολή: Από χθες ώρα 21:45 - IP:85.73.132.185
Αρχιφυλακας Αποστολή:Σήμερα - ώρα 00:18 - IP:85.73.132.185
Συνεχίστε να πιστεύετε αυτά που γράφει ο ηλίθιος.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 27
Εγω πιστευω οτι τα πραγματα αλλαζουν καθημερινα. Και στο κατω κατω καποι φρουροι σιγουρα μονιμοποιηθηκαν και πηραν μεταθεσεις στην υπολοιπη ελλαδα, αυτοι πως θα αναπληρωθουνε; Ας μου απαντησει καποιος!
-
- Στρατηγός
Αυτό δεν έχει να κάνει με την προκήρυξη, αυτό έχει να κάνει με το σύστημα των μεταθέσεων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες