Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Εσείς που είστε βρε παιδιά εκεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων, δε φροντίζεται να κοπεί κόσμος ως τη 5600 θέση περίπου της κατηγορίας ΓΕΛ μπας και πάω να δώσω και εγώ, αλλά δύσκολα θα περάσω μιας και έχω σταματήσει τη προπόνηση πλέον,
ευχαριστώ
ευχαριστώ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 44
ανύδεος έγραψε:Εσείς που είστε βρε παιδιά εκεί στα κέντρα λήψης αποφάσεων, δε φροντίζεται να κοπεί κόσμος ως τη 5600 θέση περίπου της κατηγορίας ΓΕΛ μπας και πάω να δώσω και εγώ, αλλά δύσκολα θα περάσω μιας και έχω σταματήσει τη προπόνηση πλέον,
ευχαριστώ
μπαρδον;

- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
chris1561985 έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα!Με πηραν τηλεφωνοοοοοοοοοοοοοο! Μολις! Αυριο παρουσιαζομαι σστο αρχηγειο προσωπικου μ λενε πισω απο την βουλη!2 φωτο ταυτοτητα βιβλιαριο υγειας απο της 7 μεχρι της 2 και την αλλη βδομαδα δεινω αθληματα κτλ! ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Ηταν πολυ ευγενικοι στην αρχη μ ειπαν να παω τριτη και αν ενδοιαφερομαι τους λεω πατε καλα φυσικα! Ειμαι ηδη αθηνα κ μου λεει τελεια ελα απο αυριο τοτε! Πρεπει να ειναι απιστευτα ελαστικοι παιδια για να μας παρουν γρηγορα! Και για τα αθληματα μ λεει ναι μην αγχωνεσε μπαμ μπαμ την αλλη βδομαδα!(οχι οτι ειχα προβλημα) ... Αυτα! Καλη επυτυχια σε ολα τα παιδια και οποιος θελει εδω ειμαι παρεχω το αυτοκινητο για βιλια κτλ!
ειμαι σε θεση σειρα 458 δηλαδη θεση 38 επιλαχων!
ΜΠΡΑΒΟ Ρε φιλε, στα λεγαμε!

καλη επιτυχια!

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
-
- Ταξίαρχος
Ποσα group εμειναν ρε μαγκες?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- chaniacitygr
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 22
σακης έγραψε:Παιδια στο 30% εχει φτασει στο 222
216 τραχανης... Οχι 222 ¨- (
αντε να παει στα 1089
1089 αποκλειεται Πιστευω να παει φιλε αν κ το ευχομαι γιατι κ Εγω ειμαι 450 κ κατι στο 30% κ απο τη βλεπω ουτε στο 250 δεν θα φτασει! Εσεις τη πιστευεται ας πει τη γνωμη του οποις θελει
chris1561985 έγραψε:Καλημερααααααααααααααααααα!Με πηραν τηλεφωνοοοοοοοοοοοοοο! Μολις! Αυριο παρουσιαζομαι σστο αρχηγειο προσωπικου μ λενε πισω απο την βουλη!2 φωτο ταυτοτητα βιβλιαριο υγειας απο της 7 μεχρι της 2 και την αλλη βδομαδα δεινω αθληματα κτλ! ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Ηταν πολυ ευγενικοι στην αρχη μ ειπαν να παω τριτη και αν ενδοιαφερομαι τους λεω πατε καλα φυσικα! Ειμαι ηδη αθηνα κ μου λεει τελεια ελα απο αυριο τοτε! Πρεπει να ειναι απιστευτα ελαστικοι παιδια για να μας παρουν γρηγορα! Και για τα αθληματα μ λεει ναι μην αγχωνεσε μπαμ μπαμ την αλλη βδομαδα!(οχι οτι ειχα προβλημα) ... Αυτα! Καλη επυτυχια σε ολα τα παιδια και οποιος θελει εδω ειμαι παρεχω το αυτοκινητο για βιλια κτλ!
ειμαι σε θεση σειρα 458 δηλαδη θεση 38 επιλαχων!
Μπράβο ρε αγορίνα συγχαρητήρια. Δεν σου είπα εγώ να ετοιμάζεσαι γιατί στην 38η θέση που ήσουν είναι σαν να είσαι επιτυχών; Άντε τα μεγάλα Ζόρια και άγχη πέρασαν, τώρα μία μικρή ταλαιπωρία για ιατρικά και αθλήματα και τέλος. Άντε πάμε γερά. Καλή επιτυχία αδερφέ!
Εγω ειμαι 365 στο 30% και απ οτι βλεπω το πολυ καμια 20αρα ατομα θα παρουν ακομη
- Akspoogy
- Posts in topic: 25
Λιγο δυσκολο Σακη, αλλα ποτε δε ξερεις, μη σταματησεις τις προπονησεις
-
- Posts in topic: 28
συμφωνω μαζι σου τωρα για να φταση 1089 σειρα δεν το πιστευω με τιποτα με το ρυθμο που πανε.γρηγορης έγραψε:1089 αποκλειεται Πιστευω να παει φιλε αν κ το ευχομαι γιατι κ Εγω ειμαι 450 κ κατι στο 30% κ απο τη βλεπω ουτε στο 250 δεν θα φτασει! Εσεις τη πιστευεται ας πει τη γνωμη του οποις θελει
-
- Ταξίαρχος
Αυριο δινει αθληματα το τελευταιο group σωστα; Στην β κατηγορια φαγαμε μελομακαρονα με φολα φετος.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Posts in topic: 28
ετσι ωπος τα λες ειναι. Αντε να φαμε και μια κρυαδα στην επομενη να τελιωνουμε.δημητρης25 έγραψε:Αυριο δινει αθληματα το τελευταιο group σωστα; Στην β κατηγορια φαγαμε μελομακαρονα με φολα φετος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 3 επισκέπτες