Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Προφανώς κάνουν [και πολύ σωστά κατά την γνώμη μου] ότι ακριβώς έκαναν γιά πρώτη φορά και πέρυσι. Εξετάζουν διεξοδικά και λεπτομερώς κάθε ένα επιτυχόντα και επιλαχόντα από αυτούς που πρόκειται να κληθούν γιά τις εξετάσεις, άσχετα αν έχουν υποβληθεί ενστάσεις, γιά να καθαρίσει τελείως το πεδίο και να μήν υπάρξουν εκπλήξεις αργότερα.
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Σήμερα το μεσημέρι με πήρανε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου να μου ζητήσουν αποδεικτικό εγκυρότητας του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας που έχω προσκομίσει... Για το Θεό! Κ Ρ Α Τ Ι Κ Ο
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από vag_21 »

Παιδια μαλλον καθυστερουν εσκεμενα. Μαλλον δεν θα μπουμε. Η κυβερνηση διαλυετε, η χωρα διαλυετε, και μεις μπουλο
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Μη λες τετοια ρε βαγκ.
Anthi Ts.

Δημοσίευση από Anthi Ts. »

Αγορινες μου για δειτε δω.

Υπάρχει πολύ αυξημένο ποσοστό σύλληψης εγκληματιών που έχουν διαπράξει διάφορα εγκλήματα στη χαμηλή εγκληματικότητα, ενώ ταυτόχρονα οι αδυναμίες του Σώματος λόγω της οικονομικής κρίσης είναι μεγάλες. Παρ' όλα αυτά, οι προσπάθειες της Αστυνομίας είναι τεράστιες, οι προσπάθειες είναι υπεράνθρωπες. Οι προσπάθειες της Κυβέρνησης για την ενίσχυση της Αστυνομίας πιάνουν τόπο και αποδίδουν καρπούς. Ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο, ενισχύθηκε με 2.033 αστυνομικούς, ενώ θα υπάρξει και νεότερη ενίσχυση μετά από την αποφοίτηση και των 1.200 ειδικών φρουρών, όταν ολοκληρωθεί η εκπαίδευσή τους μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την εισαγωγή τους στη Σχολή.(ειναι η σημερινη συνεντευξη του υπουργου παπουτση στην επισημη σελιδα του ydt.gr)

Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

Κυριοι να πω μια τρελη εμπνευση που ειχα σκεπτομενος την ολη φαση δεν καθυστερουν ουτε λογω χρεους ουτε λογω επερχομενων εκλογων κατα την ταπεινη μου αποψη καθυστερουν για να βγουν και τα αποτελεσματα του πυροσβεστικου σωματος και να γινουν οι διαδικασιες ταυτοχρονα ή να ολοκληρωθουν οσο πιο κοντα γινεται η μια με την αλλη δεν θα μου φαινοταν περιεργο να ολοκληρωνοταν γρηγοροτερα της πυροσβεστικης μετα του λιμενικου και μετα τις αστυνομιας που σημαινει οτι τον φαγαμε τον μηνα και αυτο

ΥΓ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημερα κυριοι
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Βλεπω τα λεφτα μας (προυπολογισμος 2012- για προσληψη ειδ φρ) να γινονται φειβολαν για τις εκλογες
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

COMBAT MEDIC έγραψε:Κυριοι να πω μια τρελη εμπνευση που ειχα σκεπτομενος την ολη φαση δεν καθυστερουν ουτε λογω χρεους ουτε λογω επερχομενων εκλογων κατα την ταπεινη μου αποψη καθυστερουν για να βγουν και τα αποτελεσματα του πυροσβεστικου σωματος και να γινουν οι διαδικασιες ταυτοχρονα ή να ολοκληρωθουν οσο πιο κοντα γινεται η μια με την αλλη δεν θα μου φαινοταν περιεργο να ολοκληρωνοταν γρηγοροτερα της πυροσβεστικης μετα του λιμενικου και μετα τις αστυνομιας που σημαινει οτι τον φαγαμε τον μηνα και αυτο

ΥΓ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

δεν συμφωνω. Η πυροσβεστικη εχει αλλη διαδικασια για αλλες 18000 και βαλε ατομα. Ειναι καταστροφικο να περιμενουν αυτο που λες
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

Πήγα στο τμήμα της περιοχής μου για να τους δώσω τα δικαιολογητικά που μου ζήτησαν. Τα ήθελαν για να δουν αν είναι γνήσια αυτά που τους κατέθεσα. Δεν ήξεραν τίποτα για το τι θα γίνει και πότε θα μας καλέσουν.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από hackertom »

vag_21 έγραψε:Βλεπω τα λεφτα μας (προυπολογισμος 2012- για προσληψη ειδ φρ) να γινονται φειβολαν για τις εκλογες

Δεν ξέρω γιατί καθυστερούν τόσο αλλά σε αυτήν την χώρα παίζουν όλα τα σενάρια και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει!

Υ. Γ.Παρακαλούνται οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ να κοιτάξουν τους εαυτούς τους στον καθρέφτη. Εάν μετά και από αυτό αισθάνονται εντάξει και δεν φτύσουν το είδωλο τους, τότε σημαίνει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Εγω πιστευω σας καθυστερουν εσκεμμενα για νας σας εχουν σιγουρα ψηφοφορους τους σε τυχον εκλογες, καθαρος εκβιασμος
Άβαταρ μέλους
COMBAT MEDIC
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από COMBAT MEDIC »

vag_21 έγραψε:
COMBAT MEDIC έγραψε:Κυριοι να πω μια τρελη εμπνευση που ειχα σκεπτομενος την ολη φαση δεν καθυστερουν ουτε λογω χρεους ουτε λογω επερχομενων εκλογων κατα την ταπεινη μου αποψη καθυστερουν για να βγουν και τα αποτελεσματα του πυροσβεστικου σωματος και να γινουν οι διαδικασιες ταυτοχρονα ή να ολοκληρωθουν οσο πιο κοντα γινεται η μια με την αλλη δεν θα μου φαινοταν περιεργο να ολοκληρωνοταν γρηγοροτερα της πυροσβεστικης μετα του λιμενικου και μετα τις αστυνομιας που σημαινει οτι τον φαγαμε τον μηνα και αυτο

ΥΓ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

δεν συμφωνω. Η πυροσβεστικη εχει αλλη διαδικασια για αλλες 18000 και βαλε ατομα. Ειναι καταστροφικο να περιμενουν αυτο που λες
το ειπα σκεπτομενος οτι με το που βγηκαν οι βασεις σε μας μετα απο λιγο βγηκαν και στο λιμενικο μακαρι να μην σκεφτονται ετσι αλλα δεν ειναι και σεναριο επιστημονικης φαντασιας εχει και πολιτικο κερδος η ολη υποθεση πιστευω

35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 112

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

Καλησπερα παιδες... Σημερα το πρωι πηραν και τον κολλητο μου τηλεφωνο απο το Α. Τ και πηγα και εγω μαζι του για να μπορεσω να αποσπασω εστω καποια πληροφορια... Οταν πηγα εκει ρωτησα εναν υψηλοβαθμο και μου ειπε οτι η διαδικασια βρησκετε προς το τελος της και απο βδομαδα θα μας καλεσουν για να μας ενημερωσουν για την συνεχεια... ! Οποτε παιδια λιγο ακομα υπομονη...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από geral »

COMBAT MEDIC έγραψε:
vag_21 έγραψε:

ΥΓ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

το ειπα σκεπτομενος οτι με το που βγηκαν οι βασεις σε μας μετα απο λιγο βγηκαν και στο λιμενικο μακαρι να μην σκεφτονται ετσι αλλα δεν ειναι και σεναριο επιστημονικης φαντασιας εχει και πολιτικο κερδος η ολη υποθεση πιστευω

Πέρυσι τα αποτελέσματα βγήκαν 15 Οκτώβριου,19 Νοεμβρίου η ανακοίνωση για το πρόγραμμα των λοιπών διαδικασιών και 26 Νοεμβρίου ξεκίνησαν αυτές οι διαδικασίες. Εκτιμώ με βάση τα περσινά δεδομένα ότι την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νεότερα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες