Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chris1561985 »

Φιλε γιαυτο αν και θεση 38 αγχωνομαι... Καταλαβες τωρα... ; ποναει πιο πολυ να εισαι στο τσακ κ να μην σε καλεσουν τελικα.
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από PILOT »

chris1561985 έγραψε:Φιλε γιαυτο αν και θεση 38 αγχωνομαι... Καταλαβες τωρα... ; Ποναει πιο πολυ να εισαι στο τσακ κ να μην σε καλεσουν τελικα.
συγουρα θα σε καλεσουν δεν υπαρχει περιπτωση με την θεση που εισαι. Ετιμασου για τα αθληματα.
erni

Δημοσίευση από erni »

Υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει οτι οι αθλητικές δοκιμασίες είναι διαβλητές. Απορώ αυτοί που είναι σε πρώτες σειρές επιλαχόντες γιατί κοιμούνται.
Pakis138

Δημοσίευση από Pakis138 »

Γιατί δεν μας το δείχνεις και εμάς το βίντεο; Και ας μην είμαστε στις πρώτες σειρές.
ΕΠΙΛΑΧΟΝ

Δημοσίευση από ΕΠΙΛΑΧΟΝ »

Ποιος εχει το βιντεο παιδια; Τι μπορουμε να κανοθμε δηλαδη; Ξερει κανεις ποσοι εχουν δωσει ως τωρα κ ποσοι εχουν αποτυχει στα αθληματα; Ειμαι 25 επιλαχον στο 30%. Εχω ελπιδες...

Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Με αυτα που διαβαζω μαλλον θελουν να ξεμπερδεψουν... Κ να κανουν χριστουγεννα κ οι εξεταστες... Τους εχουν κοψει κ αρκετα λεφτα οποτε... Το πολυ 500 επιλαχων δικια μου αποψη
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από chris1561985 »

500 φιλε μου με τα ηδη δεδομενα ειναι απιαστο ονειρο. Εγω αν θα παει στους 50 με 60 το πολυ λεω. Θα δουμε.
HARMONICA
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από HARMONICA »

Ανωνυμος έγραψε:Εγω αλανια ημουν εκει τα περασα ολα κ εφυγα αλλα 1. Το χιλιαρι ειναι 900 μετρα περιπου μιας και ηστροφη στο συγκεκριμενο σταδιο ειναι 330 μετρα 2. Το μονο δυσκολο και αξιοκρατικο ειναι το μηκος 3. Σημερα συνολικα κοπηκαν 10 ατομα 4. Κριμα για τους επιλαχοντες γιατι αν ηταν χιλιαρι κανονικο και οι ελξεις αξιοκρατικες οπως ελεγε τα χερια στην πληρη αναταση κατα την καθοδο θα ειχαν περασει απο τους 100 οι 20 ετσι θα πηγαινε 20% επιτυχια αλλα ετσι ειναι ελλαδαρα... Βιαζονται να τους μαζεψουν μαλλον γι υτο ειναι ελαστικοι 5. Υπηρχαν ατομα χθες μαγκες που κανονικα δεν επαιρναν ουτε μια ελξη αλλα επειδη αναιβοκατεβαζαν ισα το σαγονι τους στο μονοζυγο τους περνουσαν 6. Οπως και στους ειδικους φρουρους που εκει εδιναν και δευτερη ευκαιρια μπηκαν πολλοι που αξιοκρατικα σε θεμα αθληματων ασχετα απο τα μορια δεν επρεπε να μπουνε Καλη επιτυχια παντως πιστευω μεχρι 950 το πολυ επιλαχων να καλεσουν παραπανω δυσκολα. Παντως αν θελει καποιος επιλαχων μπορει να παει βιλια να βιντεοσκοπισει τις γιωταδικες ελξεις και να το καταγγειλει γιατι αλλιως γραφει στην προκηρυξη οτι τις θελουν...

Φίλε μου, είδες μήπως τι έγινε στο μήκος, πόσους έκοψαν;

Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από mouse »

HARMONICA έγραψε:
Ανωνυμος έγραψε:Εγω αλανια ημουν εκει τα περασα ολα κ εφυγα αλλα 1. Το χιλιαρι ειναι 900 μετρα περιπου μιας και ηστροφη στο συγκεκριμενο σταδιο ειναι 330 μετρα 2. Το μονο δυσκολο και αξιοκρατικο ειναι το μηκος 3. Σημερα συνολικα κοπηκαν 10 ατομα 4. Κριμα για τους επιλαχοντες γιατι αν ηταν χιλιαρι κανονικο και οι ελξεις αξιοκρατικες οπως ελεγε τα χερια στην πληρη αναταση κατα την καθοδο θα ειχαν περασει απο τους 100 οι 20 ετσι θα πηγαινε 20% επιτυχια αλλα ετσι ειναι ελλαδαρα... Βιαζονται να τους μαζεψουν μαλλον γι υτο ειναι ελαστικοι 5. Υπηρχαν ατομα χθες μαγκες που κανονικα δεν επαιρναν ουτε μια ελξη αλλα επειδη αναιβοκατεβαζαν ισα το σαγονι τους στο μονοζυγο τους περνουσαν 6. Οπως και στους ειδικους φρουρους που εκει εδιναν και δευτερη ευκαιρια μπηκαν πολλοι που αξιοκρατικα σε θεμα αθληματων ασχετα απο τα μορια δεν επρεπε να μπουνε Καλη επιτυχια παντως πιστευω μεχρι 950 το πολυ επιλαχων να καλεσουν παραπανω δυσκολα. Παντως αν θελει καποιος επιλαχων μπορει να παει βιλια να βιντεοσκοπισει τις γιωταδικες ελξεις και να το καταγγειλει γιατι αλλιως γραφει στην προκηρυξη οτι τις θελουν...

Φίλε μου, είδες μήπως τι έγινε στο μήκος, πόσους έκοψαν;

Σήμερα Έδωσα Και γω Φίλε Μου και Μάλιστα Από Τους Πρώτους 11 ήμουν... Η στροφή μου Είπαν Οτι Είναι 400μ. Όσο Για τις έλξεις χθες στα Βίλια, εγω είδα Κάποιον Που τον κωψανε Επειδή Τις Έκανε Μισές.(ήμουν 1ο γκρουπ και Μετά Έφυγα... Εσύ Μπορεί Να λες για Αργότερα.)

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν...
ακος

Δημοσίευση από ακος »

Εγω πιστευω οτι καποια βισματα ενηργησαν και μαζι με αυτους λογο του μικρου αριθμου συμετοχοντων ευνοηθηκαν και οι υπολοιποι κριμα μετα απο τα τοσα που περναει οι Ελλαδα να συνεχιζουν μερικοι στο ιδιο μοτιβο
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από handballer »

Με αυτούς που δεν έδωσαν σήμερα στην Ηλιούπολη τι γίνεται; Πότε θα δώσουν τι τους είπαν?
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

ακος έγραψε:Εγω πιστευω οτι καποια βισματα ενηργησαν και μαζι με αυτους λογο του μικρου αριθμου συμετοχοντων ευνοηθηκαν και οι υπολοιποι κριμα μετα απο τα τοσα που περναει οι Ελλαδα να συνεχιζουν μερικοι στο ιδιο μοτιβο

εισαι πολυ λάθος φίλε μου!

Δεν ξέρω αν υπάρχουν βυσματα τα οποια δεν θα εμφανιστουν καθολου στα αγωνισματα... Αλλά τουλαχιστον οσα παιδια ειδα εγω που ολοκληρωσα τις διαδικασιες αξιζανε και με το παραπανω... Που να ευνοηθηκαν δηλαδη;

στο 1000αρι που τερματησαμε σε 3,30 μεσο ορο;

στο μηκος που ειναι ξεκαθαρα και ο καθενας μονος του;

ή στο υψος που ήταν της πλακας;

αλλα και για τα βιλλια να εννοεις... Εγω δεν Πιστεύω Κατι τετοιο... (και δεν ειδα κατι τετοιο) ...

αν γνωριζεις κατι συγκεκριμενο μπορεις να το αναφερεις... Μην παραπληροφορεις ομως γιατι σκεψου πως διαβαζουν τα μυνηματα μας και επιλαχοντες που περιμενουν τα παιδια πως και πως...

Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Ακου να δεις mouse αμα δεν εχεις μπει ποτε σε σταδιο μη μιλας και για οσα ειδες καλως λες στις ελξεις υπηρχαν παρα πολυ γιωταδες και στην δικια σου δεκαδα και στις υπολοιπες τα χερια πληρη αναταση στην καθοδο το κανανε δυο η τρια ατομα οσο για το χαλικακι ασχετε ειναι 330 μετρα ο γυρος περιπου με 80 αρι ευθεια... Ολοι παπαδες κανανε δηλαδη μες τη βροχη με 10 βαθμους και κανανε 20 δευτεροπτα ο καθενας ατομικο ξυπνα μη κοιμασαι θα σαι αξιοκρατικος...

Αν δεν σου είχα κάνει επεξεργασία δεν θα στο είχα εμφανίσει το μήνυμα αν κατάλαβες καλώς Greek_Army

Και γω δεν ειπα για βυσματα απλα ειπα βιαζονται να σημπληρωσουν τα ατομα για να προλαβουν το προηπολογισμο...

Αγγελος

Δημοσίευση από Αγγελος »

Σε καταλαβαινω διαχειρηστη παρασυρομαι σ ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
mouse
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από mouse »

Αγγελος έγραψε:Ακου να δεις mouse αμα δεν εχεις μπει ποτε σε σταδιο μη μιλας και για οσα ειδες καλως λες στις ελξεις υπηρχαν παρα πολυ γιωταδες και στην δικια σου δεκαδα και στις υπολοιπες τα χερια πληρη αναταση στην καθοδο το κανανε δυο η τρια ατομα οσο για το χαλικακι ασχετε ειναι 330 μετρα ο γυρος περιπου με 80 αρι ευθεια... Ολοι παπαδες κανανε δηλαδη μες τη βροχη με 10 βαθμους και κανανε 20 δευτεροπτα ο καθενας ατομικο ξυπνα μη κοιμασαι θα σαι αξιοκρατικος...

Αν δεν σου είχα κάνει επεξεργασία δεν θα στο είχα εμφανίσει το μήνυμα αν κατάλαβες καλώς Greek_Army

Και γω δεν ειπα για βυσματα απλα ειπα βιαζονται να σημπληρωσουν τα ατομα για να προλαβουν το προηπολογισμο...

Καταρχάς Ποιος Είσαι και σε πιο post μου απαντάς; Γράφεις Αγγελος αλλά εγώ έχω κάνει παράθεση σε έναν ''ακο'' και Σε εναν ''ανώνυμο''.

-Το αν έχω μπει Εγώ Ποτέ σε στάδιο λίγη σημασία έχει... Αλλά να ξέρεις ότι το Τελευταίο 4μηνο πολύ συχνά... Άσε που Μετράω Και κάμποσες συμμετοχές σε πανελλήνια πρωταθλήματα τριπλούν... Αλλά τι κάθομαι και σου γράφω Τώρα Εσένα. Όσο για το Επίθετο Που με χαρακτηρίζεις ''άσχετο'' Δικαίωμά Σου Είναι Όπως και γω θα Μπορούσα Να σε στολίσω με ένα Σωρό Κοσμητικά... Αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να το κάνω ούτε θα χαλάσω την υπέροχη Διάθεσή Μου για πάρτη σου... Τι παπάδες λες ρε; Τα δώσαμε όλα και το λάθος μας είναι ότι παρασυρθήκαμε απο τον ρυθμό των 2 πρώτων με αποτέλεσμα ο Τελευταίος Να χρειαστεί ασθενοφόρο. Για τι Παπάδες Μιλάς... (Το παγκόσμιο ενημερωτικά Είναι 2.11'' αν θυμάμαι καλά.) Και ούτε 10 βαθμούς είχε ούτε 20 Δεύτερα Ατομικό έκανα εγώ... Και ξαναλέω: Στο δικό μου Γκρουπ Ένας Συνυποψήφιος Δεν έκανε έλξεις... ''ροκανίσματα'' έκανε και κόπηκε! Άλλος έπεσε απο τη δοκό και κόπηκε κι'αυτος.

Το ότι βιάζονται δεν σημαίνει ότι είναι και Επιεικείς...

Και τελευταίο:

σε Παρακαλώ Μη Συνεχίσεις Το Διαξιφισμό Γιατί Δεν θα μπω καν στο Κόπο Να απαντήσω.

Σαν επιτυχών Αντί για να κάθομαι στο τζάκι με καφέ, Μπαίνω Στο Φόρουμ Για να Βοηθήσω Τους ενδεχομένως Μελλοντικούς Μου συναδέλφους δίνοντας ότι πληροφορίες μπορώ και κυρίως τα π. Μ. Έρχονται Κατά Ριπάς. Δεν Μπαίνω Για να διαπληκτίζομαι με το κάθε γατάκι.ΕικόναΕικόναΕικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες