Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

tipota έγραψε:Κοψανε ατομο στην υψομετρηση; Δηλαδη αυτον τον κοψανε τερμα η του δώσανε κι αλλη ευκαιρια να τον ψανα μετρησουν παλι οπως καναν με τα αθληματα; Και θελω να ρωτησω κατι αλλο στην υψομετρηση σαν βγαζαν και της καλτες η οχι; Παντως τα αθληματα ευκολα ειναι απο τι λετε και ετσι πιστευω και εγω! Ας μου απαντησει καποιος σε παρακαλω! Γιατι εγω ειμαι 1,71 και φοβαμαι λιγο καταλαβενετε! Μην το σβησεις γκρικ!

Κανονικά ήτανε για σβήσιμο :1. Έχουμε πει χιλιάδες φορές ότι όποιος δεν γράφει σωστά ελληνικά δεν θα εμφανίζεται το μήνυμά του και μερικοί συνεχίζεται να γράφετε με κομμένες λέξεις η εντελώς ανορθόγραφα

2. Αν θες να γράφεις στο φόρουμ θα πρέπει να τηρείς και τους κανόνες

giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Σήμερα, Κυριακή, θα γίνουν κανονικά οι αθλητικές δοκιμασίες;

Αν ναι, τί ώρα θα γίνουν;

Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

pantzos4 έγραψε:Παιδια το χαρτή οτι έχεις κάτι και ζητάς επανεξέταση στο δίνει πολιτικός γιατρος. Εκεί της επιτροπής δεν ασχολούντε. Απλα πας στο Ασθενοφόρο Και λες γιατρέ ξες ξαφνικα εχω κάκοση τετρακέφαλου πχ. Σε δίνει το χαρτι και φευγεις πας το δείχνεις και σε λένε ποτε να ερθεις... Μερικη πχ θα πάνε πεμπτή αλλη παρασκευή αλλη σαββατο ανάλογα...

στο υψος Κόπηκε Μονο ένας που του έδωσαν 5 ευκαιρίες συνολικά...

κόψανε και ενα ατομο στην υψομέτρηση! Ξαφνικά θα μάζεψε στο πλύσιμο μάλλον.

Δεν ειναι και πολύ ελαστική εως καθόλου μπορεις να πεις αν σκεφτεις οτι στο 1000 ειχα το χρονομετρο εγω, στο τελος και λεω στην τελικη Ευθεία Παιδια αλλο μισο λεπτο... Και ξεκιναω σπρινταρώ περναω άτομα και τους λεω στο καθενα Ξεχωριστά ΑΝΕΒΑΣΕ τελειωνω με 4.12 και μεχρι να σταματισω να κανω 5-6 βηματα περπάτιμα και να γυρίσω να δω αν ολοι τερματίσαν βλεπω τελειώνει στο 4.24 ο αλλος και τον έκοψαν...

Στο μηκος πηδατε απο την αρχή του χώματος για οσους ενδιαφέροντε αλλα ειναι και λιγο σπαστικο γιατι λιγο περνάει το πόδι σου στο σκάμα μεσα Και χάνεις την Ισορροπία Σου. Ακριβός πανω στην Γραμμή Αν πέσεις π εχουν σκαψη λίγο για Σημάδι Σε λενε ξανα... Κανεις ομως δεν το εκανε πανω απο 3 φορες γιατι τo Περνούσαν.

Κατοσταρι για λίγα δεκατα παραπανω τον περάσανε δευτερολεπτο δεν εκανε νομιζω κανεις παραπανο...

σφαιρα αναφερετε ποιο πάνω οπως και το ύψος σας είπα.

καλή σας επιτυχία!

Δλδ φίλε pantzos αλμα εις μήκος δεν μετράνε 3,60, αλλά λιγότερο, σωστά; Εφόσον λες ότι δεν πηδήξατε από την βαλβίδα, αλλά από την αρχή του σκάματος, στην ουσία "χάρισαν" κάποια εκατοστά.
Αλεκος

Δημοσίευση από Αλεκος »

Παιδια ποσα ατομα τρεχουν μαζι στο 1000αρι; Και το αλμα εις υψος ειναι ευκολο χωρις τεχνικη δηλαδη απλα φορα και αλμα με σηκωμενα ποδια;

Άβαταρ μέλους
kakaroto
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kakaroto »

Στα 1000μ τρεχουν ολοι της ομαδας δηλαδη καμια 20 ατομα...
310 1η Μ. Α. Λ.
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από geral »

Βαγγέλης έγραψε:
pantzos4 έγραψε:Παιδια το χαρτή οτι έχεις κάτι και ζητάς επανεξέταση στο δίνει πολιτικός γιατρος. Εκεί της επιτροπής δεν ασχολούντε. Απλα πας στο Ασθενοφόρο Και λες γιατρέ ξες ξαφνικα εχω κάκοση τετρακέφαλου πχ. Σε δίνει το χαρτι και φευγεις πας το δείχνεις και σε λένε ποτε να ερθεις... Μερικη πχ θα πάνε πεμπτή αλλη παρασκευή αλλη σαββατο ανάλογα...

στο υψος Κόπηκε Μονο ένας που του έδωσαν 5 ευκαιρίες συνολικά...

κόψανε και ενα ατομο στην υψομέτρηση! Ξαφνικά θα μάζεψε στο πλύσιμο μάλλον.

Δεν ειναι και πολύ ελαστική εως καθόλου μπορεις να πεις αν σκεφτεις οτι στο 1000 ειχα το χρονομετρο εγω, στο τελος και λεω στην τελικη Ευθεία Παιδια αλλο μισο λεπτο... Και ξεκιναω σπρινταρώ περναω άτομα και τους λεω στο καθενα Ξεχωριστά ΑΝΕΒΑΣΕ τελειωνω με 4.12 και μεχρι να σταματισω να κανω 5-6 βηματα περπάτιμα και να γυρίσω να δω αν ολοι τερματίσαν βλεπω τελειώνει στο 4.24 ο αλλος και τον έκοψαν...

Στο μηκος πηδατε απο την αρχή του χώματος για οσους ενδιαφέροντε αλλα ειναι και λιγο σπαστικο γιατι λιγο περνάει το πόδι σου στο σκάμα μεσα Και χάνεις την Ισορροπία Σου. Ακριβός πανω στην Γραμμή Αν πέσεις π εχουν σκαψη λίγο για Σημάδι Σε λενε ξανα... Κανεις ομως δεν το εκανε πανω απο 3 φορες γιατι τo Περνούσαν.

Κατοσταρι για λίγα δεκατα παραπανω τον περάσανε δευτερολεπτο δεν εκανε νομιζω κανεις παραπανο...

σφαιρα αναφερετε ποιο πάνω οπως και το ύψος σας είπα.

καλή σας επιτυχία!

Δλδ φίλε pantzos αλμα εις μήκος δεν μετράνε 3,60, αλλά λιγότερο, σωστά; Εφόσον λες ότι δεν πηδήξατε από την βαλβίδα, αλλά από την αρχή του σκάματος, στην ουσία "χάρισαν" κάποια εκατοστά.

Όχι δεν εννοεί αυτό. Δεν χάρισαν εκατοστά απλώς μέτρησαν την απόσταση των 3,60 από την αρχή του σκάματος
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Τελικά Άρχισαν κανονικά οι αθλητικές δοκιμασιες σήμερα Στις 8;

Γιατί δεν υπάρχει κανενα νέο για σήμερα;

Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Και πάλι όμως στο μήκος φέρνεις καλύτερο απότέλεσμα πιστεύω αφού εκτινάσεσαι απ' την αρχή του σκάματος. Πατώντας στη γωνιά στο τέλος του διαδρόμου δίνεις μεγαλύτερη ώθηση στα πόδια κ πετυχαίνεις καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν εξηγείται να μη συνάντησε κανείς πρόβλημα στο άλμα εις μήκος. Δε λέω ότι είναι πολύ δύσκολο το όριο, αλλά ούτε είναι κ τόσο απλό.
Άβαταρ μέλους
kakaroto
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kakaroto »

Μαγκες καλη επιτυχια... εγω τελειωσα σημερα... προσοχη μονο στα 1000 μετρα θελει τροπο...
310 1η Μ. Α. Λ.
saras

Δημοσίευση από saras »

ΚΑΛησπερα κοπηκαν σημερα πολλοι στα αθληματα
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Τι εννοεις; Σε ποιο αγωνισμα και ποσοι
NΙΚΟΣ26

Δημοσίευση από NΙΚΟΣ26 »

Σημερα στα ψυχοτεχνικα δεν κοπηκαν ατομα αλλα δεν ηρθαν 7ατομα. Στα αθληματα ποσοι κοπηκαν περιπου κ σε ποιο αθλημα γνωριζει καποιος?
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από basilis.lok »

Στο 1000αρι πιστεύω θέλει τέμπο μεγάλους διασκελισμούς και στα τελευταία 200 μετρα οσο πιο πολυ μπορείς να τα δώσεις...
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Παιδιά γενικά σε ποιό άθλημα κόβονται τα πιο πολλά άτομα;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από pantzos4 »

Βαγγέλης έγραψε:Και πάλι όμως στο μήκος φέρνεις καλύτερο απότέλεσμα πιστεύω αφού εκτινάσεσαι απ' την αρχή του σκάματος. Πατώντας στη γωνιά στο τέλος του διαδρόμου δίνεις μεγαλύτερη ώθηση στα πόδια κ πετυχαίνεις καλύτερο αποτέλεσμα. Αλλιώς δεν εξηγείται να μη συνάντησε κανείς πρόβλημα στο άλμα εις μήκος. Δε λέω ότι είναι πολύ δύσκολο το όριο, αλλά ούτε είναι κ τόσο απλό.

αυτο που λες στο τέλος του διαδρό μου φιλε ειναι λιγο λάθος. Οποιος πατισε ετσι εχασε την ισοροπία του και επεσε οπως νανε...

Οπως και εγω, την ημερα που δήναμε ειχε τρομερό αερα οπως και σημερα ειχε λίγο και ετρεχες με κόντρα ανεμο δυνατό. Σε εμενα και σε άλλα ατομα χαμίλονε ο αερας χάσαμε τ βήματα και πατισαμε ετσι όπως λες στην γωνια και ισα ισα δεν τραβματιστικαμε και ενοητε χασαμε ισοροποια και δεν πιασαμε το οριο για αυτο στην 2η μου περιμενα να σταματίση ο αερας.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ale3andros12 και 2 επισκέπτες