Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Μωρε εμεις μαζευουμε το θεμα ειναι αν θα βγει...
Μπορει να ειναι υπερβολικα νωρις αλλα πιστευω να βγει στο τελος προκηρυξη και οσοι πραγματικα το θελουν και εχουν τα μορια να περασουν. Ειναι μακρυς ο δρομος και θελει υπομονη. Καλη επιτυχια σου ευχομαιpigasos24 έγραψε:Παιδιά εγώ είμαι στους επιλαχόντες του διαγωνισμού του 2011 και ακόμα και μέχρι τέλος αυτού του μήνα περιμένουμε (ελπίζουμε) να μας καλέσουν. Και πέρσι τα ίδια γράφονταν από τις φυλλάδες τέτοια εποχή. Το μόνο που θέλουν είναι να πουλάνε και τις περισσότερες φορές μάλιστα "μπαγιάτικα" νέα. Πέρσι εγώ τέτοια εποχή δεν περίμενα ότι θα βγει προκήρυξη 1200 ειδικούς φρουρούς, λόγω των 500 που είχαν καλέσει στην προηγούμενη προκήρυξη και να που βγήκε.
Πιστεύω ότι είναι υπερβολικά νωρίς ακόμα και όσοι έχετε την ευκαιρία να μαζέψετε κάποια μόρια Με κάποιο δίπλωμα ίσως ή με μια ξένη γλώσσα καλύτερα επικεντρωθείτε εκεί.
Φιλε μου λοκ συμφωνω μαζι σου. Το μονο που με ανακουφιζει λιγο οτι ακουω συνεχεια για ελειψεις στην αστυνομια... Πιστευω οτι θα βγαλει τελικα. Τωρα ειδομεν! Και ε. Φ ειναι καλη λυση. Αλλα λιγο με ανησυχη το οτι στην προηγουμενη τετοια εποχη κατι ακουγοταν.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγει προκύρηξη μέσα στο 2012. Έχετε εικόνα για τί ελλείψεις μιλάμε στα ΑΤ της Αττικής; Πολλοί μάλιστα από τους υπάρχοντες ΕΦ ασκούν πιέσεις στην ηγεσία για μετάθεσή τους εκτώς Αττικής + ότι αποστρατεύεται λαός από το σωμα λόγω των ολοένα και δθσμενέστερων εξελίξεων σε μισθούς και ασφαλιστικό. Είπαν ότι θα έχουμε δραματικές μειώσεις σε πρόσληψη στο δημόσιο το 2012 όχι μηδενικές... Εδώ πήρε ήδη πυροσβέστες Ειδικούς Φρουρούς δε θα πάρει; Ή μήπως λέτε να πάρει εφοριακούς... Ηρεμία παίδες... Έρχεται 100% προκύρηξη!
Τάκης έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγει προκύρηξη μέσα στο 2012. Έχετε εικόνα για τί ελλείψεις μιλάμε στα ΑΤ της Αττικής; Πολλοί μάλιστα από τους υπάρχοντες ΕΦ ασκούν πιέσεις στην ηγεσία για μετάθεσή τους εκτώς Αττικής + ότι αποστρατεύεται λαός από το σωμα λόγω των ολοένα και δθσμενέστερων εξελίξεων σε μισθούς και ασφαλιστικό. Είπαν ότι θα έχουμε δραματικές μειώσεις σε πρόσληψη στο δημόσιο το 2012 όχι μηδενικές... Εδώ πήρε ήδη πυροσβέστες Ειδικούς Φρουρούς δε θα πάρει; Ή μήπως λέτε να πάρει εφοριακούς... Ηρεμία παίδες... Έρχεται 100% προκύρηξη!

Τάκης έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγει προκύρηξη μέσα στο 2012. Έχετε εικόνα για τί ελλείψεις μιλάμε στα ΑΤ της Αττικής; Πολλοί μάλιστα από τους υπάρχοντες ΕΦ ασκούν πιέσεις στην ηγεσία για μετάθεσή τους εκτώς Αττικής + ότι αποστρατεύεται λαός από το σωμα λόγω των ολοένα και δθσμενέστερων εξελίξεων σε μισθούς και ασφαλιστικό. Είπαν ότι θα έχουμε δραματικές μειώσεις σε πρόσληψη στο δημόσιο το 2012 όχι μηδενικές... Εδώ πήρε ήδη πυροσβέστες Ειδικούς Φρουρούς δε θα πάρει; Ή μήπως λέτε να πάρει εφοριακούς... Ηρεμία παίδες... Έρχεται 100% προκύρηξη!
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες!
Απ το στομα σου και στου θεου τ΄αυτι αδερφεΤάκης έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγει προκύρηξη μέσα στο 2012. Έχετε εικόνα για τί ελλείψεις μιλάμε στα ΑΤ της Αττικής; Πολλοί μάλιστα από τους υπάρχοντες ΕΦ ασκούν πιέσεις στην ηγεσία για μετάθεσή τους εκτώς Αττικής + ότι αποστρατεύεται λαός από το σωμα λόγω των ολοένα και δθσμενέστερων εξελίξεων σε μισθούς και ασφαλιστικό. Είπαν ότι θα έχουμε δραματικές μειώσεις σε πρόσληψη στο δημόσιο το 2012 όχι μηδενικές... Εδώ πήρε ήδη πυροσβέστες Ειδικούς Φρουρούς δε θα πάρει; Ή μήπως λέτε να πάρει εφοριακούς... Ηρεμία παίδες... Έρχεται 100% προκύρηξη!

Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο νεο για την προκυρηξη?
Τιποτα το νεοτερο φιλαρακιdjtzou έγραψε:Καλησπερα παιδια υπαρχει καποιο νεο για την προκυρηξη;
Πω πω ηρεμια ρε παιδες. Κακο αυτο.
- antonioknight
- Λοχίας
- Posts in topic: 12
Καλησπερα ειμαι νεο μελος στο σιτε ονομαζομαι Αντωνης Και θα ηθελα να πειτε την γνωμη σας σχετικα με τις προκυρηξεις αμα
θα βγαλει φετος για ειδικους φρουρους τι πιστευεται;
ευχαριστω πολυ

ευχαριστω πολυ
antonioknight έγραψε:Καλησπερα ειμαι νεο μελος στο σιτε ονομαζομαι Αντωνης Και θα ηθελα να πειτε την γνωμη σας σχετικα με τις προκυρηξεις αμα
ευχαριστω πολυ
Άν ρίξεις μια γρήγορη ματιά στα προηγούμενα μηνύματα θα δείς ποιά είναι η γνώμη των υπολοίπων μελών για το άν θα βγεί ή όχι προκήρυξη.
Κανενα νεο παιδεια;
Δεν υπαρχει κατι φιλε toro... Προσωπικη μου αποψη ειναι πως μετα τις εκλογες θα εχουμε νεα.toro έγραψε:Κανενα νεο παιδεια;
Υπομονη λοιπον... Ξερουμε ποτε θα εχουμε εκλογες; Αντε λοκ να περασει ο καιρος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 4 επισκέπτες