giorgos έγραψε:Συμφωνω με τον professor εχει δικιο σε ολα τα παραπανω που ειπε ολοι εχουν παει φανταροι οι περισσοτεροι απο εδο μεσα πιστευω και ξερουν τι παιζει αναλογα και με την μοναδα συμπιπτει και το αναλογο σκηνικο σε καιρο πολεμου.Οι εποπ κανουν την δουλεια τους ωπος πρεπει σε ασκησεις και σε αλλες δραστηριοτες που κανουνε και τα λεφτα που περνουνε εινε καλα εκτος αν εισαι παντρεμενος με παιδια και γαμους τοτε δεν βγενεις σιγουρα
Σε άλλες δραστηριότητες ναι.(υποτίθεται όταν βγαίνεις για άσκηση είσαι σε καιρό πολέμου) Κάθονται στην φωτία και ψήνουνε καλαμάκια για να φάνε. Η εγώ έχω πάει σε άλλη χωρά στρατό η εσείς αγαπάτε υπερβολικά τα επόπια
Τελοσπάντων επειδή άκρη δεν βγάζουμε. Και για να μην ξεφύγουμε κι'άλλο από το θέμα. Συνεχίζουμε και γράφουμε για το αν θα βγει προκήρυξη και πότε.
Greek_Army έγραψε: Τελοσπάντων επειδή άκρη δεν βγάζουμε. Και για να μην ξεφύγουμε κι'άλλο από το θέμα. Συνεχίζουμε και γράφουμε για το αν θα βγει προκήρυξη και πότε.
Καλησπερααααα! Εχω μια απορια... Ακουω απο πολλους ν λενε οτι σε κανα 10ημερο θα βγει προκυρηξη για εποπ. Δεν τ πιστευω με τπτ κατι τετοιο αλλααααααα γτ ν το λενε αραγε;
Παιδες... Δυστυχως. Δεν προκειται να βγει αλλη σειρα... Οσο και αν το θελουν ολοι. Καταλαβαινω οτι η αγωνια ειναι μεγαλη... Αλλα δεν γινεται για τωρα αλλιως!
Καρλ Μαρξ: Οι επαναστάσεις είναι οι ατμομηχανές της ιστορίας.
Καλησπερα ! ενδιαφερομαι για εποπ και θελω να ρωτησω καποια πραγματα σχετικα με αυτο! αν θελει καποιος να δηλωσει εποπ ειναι ευκολο να σε παρουν; τι χρειαζεται για να σε παρουν; και πες οτι σε περνουν ! Μετα για τα επομενα 5-7 χρονια σε πανε απο δω και απο κει οσπου να περασουν αυτα τα χρονια και να σε φερουν κοντα στο σπιτι σου;(ετσι μου εχουν πει) ευχαριστω
Να κανω μια παρενθεση γενικα αν το παρουμε το παιχνιδι απο την αρχη θα δουμε και θα σκευτουμε διαφορετικα παλλια υπηρχαν τα ΕΠΥ (μονιμοι) μετα απο λιγα χρονια κατεργηθηκαν τα ΕΠΥ και βγηκανε οι ΕΠΟΠ τωρα καταιργουνται οριστικα οι ΕΠΟΠ και γινονται ΕΦΟΠ καταργωντας ωμος τους πρωην ΟΒΑ και τους ΕΠΟΠ αρα οταν θα βγει η προκυρηξη για ΕΦΟΠ θα εινε μια αποτυχια τις 20ετιας που κανεις δεν προκειτε να παει
giorgos έγραψε:Να κανω μια παρενθεση γενικα αν το παρουμε το παιχνιδι απο την αρχη θα δουμε και θα σκευτουμε διαφορετικα παλλια υπηρχαν τα ΕΠΥ (μονιμοι) μετα απο λιγα χρονια κατεργηθηκαν τα ΕΠΥ και βγηκανε οι ΕΠΟΠ τωρα καταιργουνται οριστικα οι ΕΠΟΠ και γινονται ΕΦΟΠ καταργωντας ωμος τους πρωην ΟΒΑ και τους ΕΠΟΠ αρα οταν θα βγει η προκυρηξη για ΕΦΟΠ θα εινε μια αποτυχια τις 20ετιας που κανεις δεν προκειτε να παει
Άρα λοιπόν δεν είναι ότι δεν μπορούν να βγάλουν Προκήρυξη. Είναι ότι δεν θέλουν. Πώς γίνεται εν μέσω οικονομικής κρίσης το Υπ. Προ. Πο να βγάζει προκήρυξη για 500 άτομα έστω και και καθυστερημένα Ενώ στον Στρατό να μην έχει εγγριθεί Ούτε για τόσα; Πώς γίνεται εν μέσω οικονομικής κρίσης να εγκρίνεται έκτακτο κονδύλιο 50 Εκατομμυρίων για Πυρομαχικά των Λέοπαρντ και για προκήρυξη ΕΠ. ΟΠ ούτε σκέψη; Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η οικονομική Δυσχέρεια Είναι η πρόφαση. Αν ήθελαν να βγάλουν προκήρυξη θα έβγαζαν έστω και για 500 άτομα. Θέληση δεν υπάρχει. Και ακόμα ένα στοιχείο. Πέρσι και φέτος το Υπ. Εθ. Α είναι το Υπουργείο με τις περισσότερες περικοπές και την μεγαλύτερη "προσφορά" στην εθνική οικονομία. Τυχαίο; ! Δέν νομίζω... !