Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 48

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Kakol στείλε προσωπικό μήνυμα γιατί δεν σε βρίσκω
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

830 άτομα είναι αυτή τ στιγμή κάτω από 31... Μη γράφετε ότι να ναι εδώ μέσα. Επίσημα από τ αρχηγείο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν ειναι 800 ως 31; Δηλ 35 ειναι όλοι και οι 2500; Δεν βγαίνει. Αλλιώς εν θα γινόταν τόσος ντόρος για το οριο ηλικίας

Απλά τα πράγματα για να έχετε μια εικόνα κατεβάστε τις λίστες εμοδε
Πληκτρολόγιστε /1991 να δείτε πόσοι εποχικοί ήταν διοριστεοι οι τελευταίοι 31 χρόνον

Μετά πατάτε /1992 κοιτάτε από το αποτέλεσμα που θα βγάλει πόσοι εποχικοί με ηλικία 1990 ειναι διοριστεοι και πόσοι είναι εκτός,.

Μετά πατάτε 1993 με το ίδιο μοτίβο
Ψάξτε μέχρι να σταματήσει να βρίσκει άτομα. Εγώ κάθισα 1 2 ώρες το έκανα και βρήκα από εποχικούς έως 31 γύρο στους 230 κάπου εκεί αν θυμάμαι καλά τωτα δεν ξέρω από τους επιλαχών τι παίζει αυτοι π μπήκαν 22 23. Αλλά πάνω από 500 δύσκολα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Αν οι εποχικοί κάτω των 31, δεν είναι ούτε 500, τότε τι νόημα έχει να βάλει ένα τέτοιο όριο; Να μπούνε 200 άτομα και οι υπόλοιποι, να μην έχουν ούτε την δυνατότητα να το κυνηγήσουν; Θέλει να βάλει πολίτες περισσότερο από εποχικούς; Μ'αρέσει που υποστηρίζει ότι θα αντλήσει και από την δεξαμενή των εποχικών!
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 6:24 pm Αν οι εποχικοί κάτω των 31, δεν είναι ούτε 500, τότε τι νόημα έχει να βάλει ένα τέτοιο όριο; Να μπούνε 200 άτομα και οι υπόλοιποι, να μην έχουν ούτε την δυνατότητα να το κυνηγήσουν; Θέλει να βάλει πολίτες περισσότερο από εποχικούς; Μ'αρέσει που υποστηρίζει ότι θα αντλήσει και από την δεξαμενή των εποχικών!
Γιατί νομίζεις του νοιάζει; Στην εμοδε του 22 πάλι 400 κάτι δεν ήταν πάλι;
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Φίλε επισκέπτη, αυτό ακριβώς έκανα εγώ και έχω βρει σχεδόν ίδια νούμερα με σένα!240 μου βγαίνουν περίπου, και οι 20 είναι του 1991, άρα 32 ετών! Απλώς είναι άγνωστο το πόσα άτομα ΔΕΝ είχαν δηλώσει καν στην προκήρυξη! Αλλά το 830 μου φαίνεται και μένα υπερβολικό! Δηλαδή 1/3 εποχικούς αυτή την στιγμή είναι 23-31 ετών; Και 2/3 είναι 32-48?
epoxikosbmk
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 113
Επάγγελμα: Εποχικοα

Δημοσίευση από epoxikosbmk »

Ναι τους περσινούς επιλαχοντες μη τους βάζεις εσύ. Μέτρα του 20 και του 21.500 επιλαχοντες πήρε περυσι και 150 φετος. Πάνω 250 έχουν μπει κάτω από 31
Kakol

Δημοσίευση από Kakol »

1430 μέχρι 35 ετών και ξανά λέω όποιος έχει αμφιβολίες ας δώσει viber fb insta να του στείλω την διαταγή ... dikasti ούτε εγώ μπορώ να σε βρω για να σου στείλω προσωπικό μνμ
Επισκέπτης

Τι κάθεστε και συζητάτε πόσα άτομα είναι... ; Δεν μας απασχολεί αυτό... Το θέμα είναι πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη... Το όριο ηλικίας μας ενδιαφέρει και ο χρόνος έκδοσης της προκήρυξης όλα τα αλά είναι γνωστά...
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Κανένα νέο από την συγκέντρωση και αν συζητήθηκαν τα θέματα με τους αρμόδιους υπουργούς, έχουμε;
Ronniemac

Δημοσίευση από Ronniemac »

Πληροφοριες απο ανθρωπο μεσα απ το αρχηγειο μ ειπαν οτι δεν ετοιμαζεται καμια προκυρηξη για το επομενο 3μηνο, ειναι ολα στον αερα
Επισκέπτης

Πώς γίνεται όλοι να έχετε πληροφορίες και τίποτα να μην ισχύει εφόσον λέτε όλοι διαφορετικά πράγματα δεν καταλαβαίνω!
Επισκέπτης

Παρακολουθώ μέρες τώρα το φόρουμ,
είχα σταματήσει κάποιο διάστημα
λοιπόν, ψηνόμουν παρά πολύ να γίνω εποχικός και είχα στο μυαλό μ ότι στην πενταετία με κάποιες διαδικασίες τύπου κάποια ενδεικτικά αθλήματα κλπ κλπ να έμπαινα στο σώμα έστω 5ετης και μετά τα γνωστά …. Ε λοιπόν τώρα με αυτά π διαβάζω πραγματικά το σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο ! Καλά πάμε καλά, υπάρχει σενάριο μη ανανέωσης εποχικών; Δεν ντρέπονται λίγο; Το όριο μέχρι 35 για μένα ok. Νορμαλ, τους άνω των 35 τώρα πραγματικά με συνταξιοδοτικό και τα σχετικά δεν ξέρω τι παίζει οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για αυτούς αλλά εφόσον δεν τους θες για μόνιμους γιατί βάζεις όριο 40 και 45 ετών; Ειδικά σε οδηγούς που ειναι πολύ συμβατικός ο ρόλος τους και τ σώμα δεν έχει;
Αυτά που ζούμε είναι τραγικά! Όταν θα παραιτηθούν όλοι οι εποχικοί να δούμε μετά τι θα κάνουν γιατί άπαξ και δεν ανανεωθούν το 24 οι 19 κανεις δεν θα μείνει. Παιδιά μαζί σας εγώ και επειδή έχω κάποιες άκρες θα προσπαθήσω να μαθω και εγώ κάτι και να κάνω σύγκριση με αυτά που λέτε μήπως μάθουμε τι γίνεται….
Επισκέπτης

Σημαντικός ο ρόλος τους ****
Επισκέπτης

Ronniemac έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 9:02 am Πληροφοριες απο ανθρωπο μεσα απ το αρχηγειο μ ειπαν οτι δεν ετοιμαζεται καμια προκυρηξη για το επομενο 3μηνο, ειναι ολα στον αερα
Πως γίνεται σε αυτό το φόρουμ να υπάρχει πάντα κάποιος που έχει τέλειος αντίθετες πληροφορίες από τα περισσότερα άτομα ακόμα και από σωματείο; Πραγματικά σηκώνω τα χέρια! 🙌
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες