Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Εγω δν ειπα τπτ τετοιο. Τεσπα
Παιδια μη μαλωνεται... Μαζι τα φαγαμε... 

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Οχι εσυ ρε panzo! Μαζι τα φαγαμε κ χωρια τον ήπιαμε αλλα ολα οκ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
δημητρης25 έγραψε:Οχι εσυ ρε panzo! Μαζι τα φαγαμε κ χωρια τον ήπιαμε αλλα ολα οκ.
Για ποιόν λες;
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
Ελα Σταθορ εδω Μανουσαριδης... Ρε με 2510 Είσαι Μέσα 666τα Εκατό! Τα Λέμε Στη ΣχολήStathorakis έγραψε:Εγω πιστευα οτι θα μουν μεσα σιγουρα, αλλα αυτο το φορουμ εδω γραφει αλλα κι αλλα ωρες ωρες... Αλλος λεει οτι με 2510 στην Α δεν μπαινω με τιποτα... Το μονο που κανει αυτο το φορουμ στις συζητησεις μεταξυ διαφορων (γιατι υπαρχουν και πολυ σωστα πραγματα που γραφονται εδω) ειναι να μας αγχωνει. Εγω ειδα στην περσινη προκηρηξη με 2510 μορια μπηκε ο 279ος. Αρα τωρα με 960 πιστευω ολα θα πανε καλα.
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Που σαι ρε Μανουσαριδη αλανι; Λες να μπουμε ρε; Δευτερη ΣΕΑΠ θα περασουμε.
311 ΛΕΛΕ
311 ΛΕΛΕ
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Δημητρη25 καλη επιτυχια και απο εμενα τις θερμοτερες ευχες μου να βγεις ασπροπροσωπος αληθεια ειχα γραψει για εσενα ενα μηνυμα και αναφερα εναν δικηγορο που αναλαμβανει υποθεσεις περι σωματων ασφαλειας με επιτυχια το ειδες η να επαναλαβω?
-
- Ταξίαρχος
Το ειδα! Ευχαριστω.
athis έγραψε:Mr.H έγραψε:Το BULATS δεν το δίνεις από το Ιντερνετ αλλά πας σε εξεταστικό κέντρο. Κάνει 95 ευρώ και ανάλογα με την βαθμολογία που θα βγάλεις, παίρνεις και το αντίστοιχο πτυχίο. Αν το σκορ του εξεταζόμενου είναι από 90-100πχ μετράει σαν Proficiency.
ευκολο ειναι να το παρεις;
Αν είναι καλά τα Αγγλικά σου ναι. Δεν έχεις πρόβλημα.
-
- Ταξίαρχος
Πιο ευκολο απο το toeic?
Αν ειναι ετσι να χτυπησω ενα bullats proficiency και να πιασω 3000 μορια
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 20
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
Stathorakis έγραψε:Που σαι ρε Μανουσαριδη αλανι; Λες να μπουμε ρε;Δευτερη ΣΕΑΠ θα περασουμε.
311 ΛΕΛΕ
Σταθορ Σιγά την Εκπαίδευση Τον Ε. Φ στη Σχολή Ολα Έξω Θα τα Μάθουμε... Θα Περάσουμε Ρε μην Ακούς Κανέναν... Και Ειδικά Εδω Μέσα Που το 50 % Λέει Οτι η Βάση Θα Είναι 100 Μόρια Πιο Κάτω Απο Αυτά Που Μαζεύουν Αυτοι ! Το 25% Νομίζει Οτι η Βάση Θα Πάει 2500! Και Ένα 25% που ειναι Λογικά Σκεπτόμενο !
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
Γεια σας παλικαρια... Ειμαι καινουριος εδω... Ενδιαφερομαι και εγω για Ε. Φ εχω περιπου 2360 μορια και ανηκω στην Α κατηγορια... Πηστευεται πως εχω καποια ελπιδα να εισαχθω; Εγω ειμαι αισιοδοξος διοτι ακουω πως οι αιτισεις που εχουν γινει ειναι λιγοτερες απο περσυ... Και με συνδιασμο τα περισσοτερα ατομα που περνουν πηστευω να ειμαι ενας απο τους 960. Θα ηθελα και Την γνωμη την δικη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Τι να πω ρε φιλε. Θελω να πιστευω πως θα περασουμε. Ποτε αραγε θα βγουνε τα αποτελεσματα?
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Γιώργος έγραψε:Γεια σας παλικαρια... Ειμαι καινουριος εδω... Ενδιαφερομαι και εγω για Ε. Φ εχω περιπου 2360 μορια και ανηκω στην Α κατηγορια... Πηστευεται πως εχω καποια ελπιδα να εισαχθω; Εγω ειμαι αισιοδοξος διοτι ακουω πως οι αιτισεις που εχουν γινει ειναι λιγοτερες απο περσυ... Και με συνδιασμο τα περισσοτερα ατομα που περνουν πηστευω να ειμαι ενας απο τους 960. Θα ηθελα και Την γνωμη την δικη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Με βάση τα περσινά στοιχεία έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να είσαι μέσα. Κάνε υπομονή και εσύ όπως και οι υπόλοιποι μέχρι να ανακοινωθεί ο αριθμός των αιτήσεων να δούμε τί θα παιχτεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες