Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
Υπάρχουν Πομάκοι ΕΠΟΠ στα σύνορα.
Στον διαγωνισμό προβλέπεται, ακόμα, ότι από τις προκηρυσσόμενες θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Εβρου, ποσοστό 5% αυτών επιφυλάσσεται αποκλειστικά για τους υποψηφίους Ελληνες - Ελληνίδες πολίτες, που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
Το 5% για τις 250 θέσεις ΣΦ ΣΟΧ είναι 12 θέσεις για Μουσουλμανους.
Στον κύριο πίνακα είναι 30 άτομα. Πιθανολογώ λόγο των χαμηλών μορίων των υποψηφίων πέρασαν πολλοί και στις γενικές θέσεις.
Το 5% για τις 250 θέσεις ΣΦ ΣΟΧ είναι 12 θέσεις για Μουσουλμανους.
Στον κύριο πίνακα είναι 30 άτομα. Πιθανολογώ λόγο των χαμηλών μορίων των υποψηφίων πέρασαν πολλοί και στις γενικές θέσεις.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Πομάκο που γνώρισα στις ΠΚΕ των 600 ΟΠΠΙ φάνηκε φυσιολογικός. Οταν τον ρώτησα αν είναι του έκανε εντύπωση. Μου είπε επίσης ότι όντως οι Τούρκοι πάνε να τους παίξουν παιχνίδια για να τους πάρουν με το μέρος τους. Ακομα, δεν μου διέψευσε ότι κάποιοι είναι κρυπτοχριστιανοι. Γνωμη μου, δε θα ήταν καλή ιδέα να τους αποξενωνουμε, σίγουρα σε κάποιους ήδη έγινε η ζημιά. Ξέφυγα από το σκοπό του νήματος, απλά ήθελα να πω τη γνώμη μου.
Εμπιστοσύνη ούτε στον κ*λο σου κατά τη γνώμη μου.. Αδιανόητο για μένα προσωπικά να είναι στα σύνορα αυτοί . καλοί χρυσοί δν ξέρω αλλά κ σαν εικόνα . οχιιι.. εγώ δν τους έχω εμπιστοσύνη ..
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εγώ πάλι σε κανένα δεν έχω, αλλά όση εμπιστοσύνη δεν έχω σε αυτούς, άλλο τόσο και στους Έλληνες (στα χαρτιά) για τη τύχη αυτής της χώρας είδαμε και τα δικά τους χαλια και μιλω για μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Οπως λες λόγια του κ... Λου και τσάμπα υποσχέσεις... Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και στην αστυφυλακων.
Στην αστυνομία της Γερμανίας για παράδειγμα, πέρα απ το ότι πρέπει να είσαι Γερμανός πολιτης, είτε είσαι Έλληνας, Τούρκος, Ιταλός, περνάς δύο χρόνια εκπαίδευσης σε σχολή, με πολύ διάβασμα και εξετάσεις, πέρα από τις αθλητικές δοκιμασίες. Συνεπως, αν δε γνωρίζεις τη γλώσσα άπταιστα, σε αποκλείει η διαδικασία απο μόνη της, κανενας κόφτης διάκρισης.
Συμφωνώ ότι δε πρέπει να είναι αποκλεισμένοι, Η αυστηροποίηση των κριτηρίων στην ΕΛΑΣ δε σημαίνει απομόνωση. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο, βλεπουμε εισαγωγή στην Ελληνική αστυνομία επειδή είσαι παντρεμένος στα 25 σου εχεις 3 παιδιά και απολυτήριο 9.
Σας προτείνω να δείτε την εκπομπή Αντιθέσεις με τον Αναστάσιο Λαυρέντζος.
Ειδικότερα στο 45:00 λεπτό αναφέρει επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (Εχουμε σημαντική μείωση των χριστιανικών κυρίως πληθυσμών στη Θράκη, ενδεικτικά σας λέω, στην περιοχή του Έβρου, βόρειος και κεντρικός Εβρος έχουμε μείωση του πληθυσμού κατά 50%. Η περιοχή αντιμετωπίζει
το μεγαλύτερο πρόβλημα πανελλαδικά)
Previously on GR
Στον διαγωνισμό προβλέπεται, ακόμα, ότι από τις προκηρυσσόμενες θέσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Εβρου, ποσοστό 5% αυτών επιφυλάσσεται αποκλειστικά για τους υποψηφίους Ελληνες - Ελληνίδες πολίτες, που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.
Στην τελική περνούν περισσότεροι επειδή δεν έχουν ανταγωνισμό σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία.
Συμφωνώ ότι δε πρέπει να είναι αποκλεισμένοι, Η αυστηροποίηση των κριτηρίων στην ΕΛΑΣ δε σημαίνει απομόνωση. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο, βλεπουμε εισαγωγή στην Ελληνική αστυνομία επειδή είσαι παντρεμένος στα 25 σου εχεις 3 παιδιά και απολυτήριο 9.
Σας προτείνω να δείτε την εκπομπή Αντιθέσεις με τον Αναστάσιο Λαυρέντζος.
Ειδικότερα στο 45:00 λεπτό αναφέρει επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (Εχουμε σημαντική μείωση των χριστιανικών κυρίως πληθυσμών στη Θράκη, ενδεικτικά σας λέω, στην περιοχή του Έβρου, βόρειος και κεντρικός Εβρος έχουμε μείωση του πληθυσμού κατά 50%. Η περιοχή αντιμετωπίζει
το μεγαλύτερο πρόβλημα πανελλαδικά)
Previously on GR
Στην τελική περνούν περισσότεροι επειδή δεν έχουν ανταγωνισμό σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Κυρ Αύγ 07, 2022 5:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Σωστά, κανονικά θα έπρεπε να γίνει όπως στις ΗΠΑ. Να μπαίνουν όσοι το θέλουν, όχι επειδή έγραψαν στις πανελλήνιες σημαίνει ότι αξίζουν και όχι για τη μονιμότητα του δημοσίου. Και οι δικοί μας θεσμοί έχουν φυσικά μειονεκτηματα, αλλά τουλάχιστον κάναμε μια θητεία. Παντου χρειάζεται βελτίωση. Οσο για τη μείωση του χριστιανικού πληθυσμού δυστυχώς πάσχει όλη η Ελλάδα...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Ίσως να βγάλει τις θέσεις για Ροδόπη που έλεγε μέχρι το τέλος του χρόνου. Οι υπόλοιπες θέσεις πάνε για 23 δυστυχώς.
Έχουμε κάνα νέο και το είπες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Για Ροδόπη ναι απλά φημολογείται πολύ έντονα εκ των έσω, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει 100%. Αν πάρουν πάντως για την Ροδόπη θα πάρουν σύνολο 300 θέσεις σε άλλες δύο πόλεις της βόρειας Ελλάδας, δηλαδή δεν θα πάρει μόνο μια 100αρα. Περιμένουμε...
Αντε να δούμε εγώ έχω πληροφορία γ σεπττεμβρη οκτωμβρη οι 300. Εχουμε όμως και το σωματείο που λέει φέτος τπτ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Παιδιά, υπηρέτησα Ξάνθη και ήμουν φαντάρος με πολλούς Πομάκους. Γνώρισα πολλούς από αυτούς - αλλά και πομακισες 🙃- μου έκανε περιέργεια ότι στην υπηρεσία "κάμερες", δεν την έκαναν ποτέ αυτοί... (Δε τους εμπιστεύονται) . Από την εμπειρία μου, ξέρω ότι το τουρκικό προξενείο προσπαθεί να τους πάρει με το μέρος τους και κάνει προπαγάνδα κατά της Ελλάδας. Από την άλλη οι ίδιοι οι Πομάκοι ΕΙΝΑΙ Έλληνες και έλεγα μαζί τους κάθε πρωί και απόγευμα (υποστολή - έπαρση σημαίας) τον εθνικό μας ύμνο.(Τον έλεγαν το ίδιο δυνατά όπως εγώ) . Γενικά έχω ανάμικτες εντυπώσεις. Μερικοί φαίνονταν όντως 100% εθνικόφρονες άλλοι πιο χαλαροί. Ένας συγκεκριμένα, ήθελε να γίνει ιμάμης και σπούδαζε ισλαμική θεολογία, ήταν ακραία ισλαμιστής και υποστηρικτής του Μωάμεθ. Ότι και αν σημαίνει αυτό...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Για Αττική υπάρχει κάποια ενημέρωση;
Για Κορινθία γνωρίζουμε κάτι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Για Αττική πολύ δύσκολο φέτος, ίσως στο τέλος του χρόνου αλλά θα είναι θαύμα. Πάμε για 23 δυστυχώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες