Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Τα προσωρινά αποτελέσματα βγαίνουν ε βάση μόνο το ότι έχουμε δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση, καμιά σχέση με ελλειπή δικαιολογητικά σωστά?
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

REDMAN316 έγραψε:Τα προσωρινά αποτελέσματα βγαίνουν ε βάση μόνο το ότι έχουμε δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση, καμιά σχέση με ελλειπή δικαιολογητικά σωστά?

Δηλαδή όλοι αυτοί που λέγεται ότι θα κοπούν επειδή δεν έβαλαν δήλωση ορθοπεδικού για το ύψος στα προσωρινά θα είναι μέσα...

panos

Δημοσίευση από panos »

REDMAN316 έγραψε:Τα προσωρινά αποτελέσματα βγαίνουν ε βάση μόνο το ότι έχουμε δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση, καμιά σχέση με ελλειπή δικαιολογητικά σωστά;
Οποιος εχει ελλειπη δικαιολοφιτικα θα μπει στον πινακα των αποριπτεων
........

Δημοσίευση από ........ »

Κατευθείαν αποκλεισμός για όσους δεν εχουν βεβαίωση ορθοπεδικού!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από ARN »

Τα προσωρινά έχω την εντύπωση ότι δείχνουν ποιοι συμπλήρωσαν τα απαραίτητα μόρια για να προσληφθούν +σωστά δικαιολογητικά.Για αυτό τον λόγο γίνονται οι ενστάσεις μετά σε περίπτωση μη προσμετρησης κάποιου δικαιολογητικου πχ.

Ίσως λέει και σε ποια φυλακή θα εργαστείς.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

REDMAN316 έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Τα προσωρινά αποτελέσματα βγαίνουν ε βάση μόνο το ότι έχουμε δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση, καμιά σχέση με ελλειπή δικαιολογητικά σωστά;

Δηλαδή όλοι αυτοί που λέγεται ότι θα κοπούν επειδή δεν έβαλαν δήλωση ορθοπεδικού για το ύψος στα προσωρινά θα είναι μέσα...

Ναι στα προσωρινά ο, τι έχεις δηλώσει μέσω της ηλεκτρονικής αυτό ισχύει, όταν βγουν βέβαια τα οριστικά θα γίνει πανικός.

Soldier of fortune

Δημοσίευση από Soldier of fortune »

ARN έγραψε:Τα προσωρινά έχω την εντύπωση ότι δείχνουν ποιοι συμπλήρωσαν τα απαραίτητα μόρια για να προσληφθούν +σωστά δικαιολογητικά.Για αυτό τον λόγο γίνονται οι ενστάσεις μετά σε περίπτωση μη προσμετρησης κάποιου δικαιολογητικου πχ.

Θ συμφωνήσω εδω.. Κ τα αθλήματα ειναι μετα τους οριστικους κ οχι μετα τους προσωρινούς πινακες...

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

REDMAN316 έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Τα προσωρινά αποτελέσματα βγαίνουν ε βάση μόνο το ότι έχουμε δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση, καμιά σχέση με ελλειπή δικαιολογητικά σωστά?

Έχω την εντύπωση ότι το ασεπ βγάζει προσωρινούς πίνακες βάσει της ηλεκτρονικής δήλωσης κ μόνο. Έπειτα εξετάζονται ο ι ενστάσεις κ παράλληλα ανοίγονται οι φάκελοι των προσωρινά επιτυχόντων κ αν κάτι δε συμφωνεί με την ηλεκτρονική αίτηση, τοτε αρχίζει κ κόβει κ προχωρά στους επόμενους. Αυτό έχω ακούσει εγώ και αυτό συνέβη και στην περιβόητη 3κ που τόσο μας ταλαιπωρεί όλους. Ελπίζω βέβαια να ακολουθήσουν άλλη τακτική στη δική μας προκήρυξη , γιατί σίγουρα θα έχουν γίνει πολλά λάθη από τους υποψήφιους, ενώ επίσης ξέρω κάποιους που δήλωσαν ότι ανηκουν στην κυρία ειδικότητα και έχουν απλά την πιστοποίηση του κεμεα. Οπότε αν ισχύσει το ίδιο σύστημα, θα γίνει μπάχαλο πάλι.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδιά μήπως το λογικό είναι να βγαίνουν οι επιτυχόντες βάση της ηλεκτρονικής δήλωσης και να ελέγχουν τα χαρτιά μονο αυτών για αρχή και στην συνέχεια βάση ενστάσεων να κάνουν αλλαγές στα οριστικά.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

REDMAN316 έγραψε:Παιδιά μήπως το λογικό είναι να βγαίνουν οι επιτυχόντες βάση της ηλεκτρονικής δήλωσης και να ελέγχουν τα χαρτιά μονο αυτών για αρχή και στην συνέχεια βάση ενστάσεων να κάνουν αλλαγές στα οριστικά.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφέρει αναλυτικά στην προκήρυξη... Μπορεί πχ κάποιος να διοριστεί να πιάσει κανονικά δουλειά και όταν βγούνε τα οριστικά και είναι εκτός να φύγει. Θα είναι σαν να δούλεψε με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Πολλοί εχουν το κεμεα οπως ειπε ο ml και εχουν βαλει κύριο πίνακα!
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Αυτό τ έκαναν στην 3κ δν την ξανά πατάνε με εμάς... όσους πάρουν στην αρχή θα δουν τους φακέλους κατευθείαν
kpk

Δημοσίευση από kpk »

Πολλοί μιλάτε για εκπαίδευση και πραγματικά κρατάω τα γέλια μου! Από εμπειρία μιλάω, ξέρω συνάδελφο ο οποίος πέρασε την περιβόητη εκπαίδευση μετά από 20 χρόνια, ενώ εγώ κοντεύω τα 5 χρόνια και συνεχίζω. Εκπαίδευση θα περάσουν μόνο οι εξωτερικοί φρουροί και αυτή θα είναι κάπου στην βόρεια Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος.
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

ARN έγραψε:Τα προσωρινά έχω την εντύπωση ότι δείχνουν ποιοι συμπλήρωσαν τα απαραίτητα μόρια για να προσληφθούν +σωστά δικαιολογητικά.Για αυτό τον λόγο γίνονται οι ενστάσεις μετά σε περίπτωση μη προσμετρησης κάποιου δικαιολογητικου πχ.

Αυτό πιστεύω κ εγώ. Απλα θα βγουν μονο οι προσωρινοι πίνακες κατάταξης όχι οι προσωρινά διοριστεοι ( που δειχνουν τοποθεσια του καθενός). Μετα τις ενστασεις , από αυτούς τους πινακες θα καλεσουν Χ αριθμο για τις επομενες δοκιμασίες και μετά θα βγουν οι οριστικοι πίνακες κατάταξης και οι διοριστεοι.

kick

Δημοσίευση από kick »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/tropologia-kleidi-epireazei-tin-6k2018-toy-asep-o-rolos-tis-dimotikis-astynomias
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες