Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Για να εβαζαν τους ιδιωτες και να μην ειχαν παρει τους εποχικους θα ειχαν ξεσηκωσει τον κοσμο αλλα ετσι ειναι η αξιοκρατια και η συναδελφικοτητα πανω απ ολα.
Τωρα εννια μηνες αυτο ακουμε οτι προχωραει εδω το αρχηγειο και δεν ξειρει το ποτε αλλα αοριστιες ελεγχους στα χαρτα εκατο πενηντα ατομα ειναι και απο αυτους οι πενηντα ηταν ελεγμενοι που ειχαν περασει το 2012. Αρκετα δε νομιζετε με τις δικαιολογιες. Τα κενα ηταν 232 και παλεβουν εννια μηνες φτανουν πια οι δικαιολογιες.
Απο τους 232 γνωριζει καποιος ποσα κενα ειναι για την καλυψη απο ιδιωτες κ ποσα για εποχικους;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Επιλαχοντες ππυ 232 facebook αμάδα για άμεση ανημέρωση
file:///C:/Users/Dimitris/Downloads/document.pdf αυτο ειναι το φεκ για τους δοκιμους εχει καποια ονοματα. Για τους ιδιωτες ξερει καποιος κατι?Πετρος έγραψε:Ειχα θεση ξανα την εεωτηση σε αλλο θεμα αλλα δεν ειχε απαντησει καποιος. Θα ηθελα να ρωτησω και οποιος γνωριζει ας απαντησει. Τελικα με τους 725 τι εγινε δεν εχουν προσληφθει ολοι; Υπαρχει περιπτωση να καλεσουν και αλλου για αθλήματα η καμια σχεση; Ευχαριστω. Εαν γνωριζεις Δυκ κατι θα το εκτιμουσα εαν ειχες χρονο να απαντουσες.
Παιδιά δεν πάμε καλά έβγαλε ΦΕΚ για τους -επιλαχόντες-επιτυχόντες-δόκιμους απο το πουθενά και για εμάς τίποτα. Ας είναι θα το δούμε μετά το νέο έτος καλή χρονια σε όλους!
http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE4q6ggiv8WTXdtvSoClrL8t41p22kte0HuFUDqazHcNeJInJ48_97uMz9TggzOs5WCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Pu3hxZzkOTz5qZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtWPXC0w8SPrcr0k1dcBhDwXHTXOi-BfB9aJ6ecaiJjxi
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 24
Δεν ειναι πρόληψη απλά κύρωση πινάκων που ισχύουν 2 χρόνια λέει κάτω... αν έλεγε πρόσληψη θα είχαμε θέμα.. 

καλη χρονια παιδια χρονια πολλα σε ολους ! Τι σημαινει κυρωση πινακων επιλαχοντων; Και ισχυουν 2 χρονια; Δηλαδη αν υπαεξουν κενα στο μελλον θα τραβηξει απο εκει ατομα και δε θα βγαλει νεα προκυρηξη; Λιγο αδικο ρε παιδια προκυρηξη που βγηκε πριν 4-5 χρονια να ισχουν ακομη οι πινακες;
καλή χρονια σε όλους. παιδια υπήρχαν κενά και στους δόκιμους είχα ακούσει ότι ήταν περίπου 60 άτομα παρουσιάστηκαν λιγότερη εδώ βλέπω 100 άτομα μάλλον θα γίνει όπως με του ΠΠΥ αλλα θα πάρει χρόνο και αυτή. για τους ΠΠΥ λένε ότι αργούν γιατί ελέγχουν τα πτυχία τον αγγλικών απο τα άτομα του 2 γκρουπ που έδωσαν αθλήματα άντε να δούμε ποτε τελειώσουν
Εγω που τους ρωτησα αν ειμαι ενταξει με τα χαρτια μου μου απαντησαν οτι αν εχω στειλει το χαρτι για τα αγγλικα ειμαι ενταξει. Εγω το εχω στειλει αλλα δεν εχουν καν μια λιςτα να σημειωνουν τι χαρτια απο το καθενα ειναι ενταξει και τι οχι.
Σε επικοινονια που ειχα με το αρχηγειο σημερα και με αυτα που ειπαν δεν το βλεπω να μπενουμε τελη του μηνα.
γιωργος 32 έγραψε:Σε επικοινονια που ειχα με το αρχηγειο σημερα και με αυτα που ειπαν δεν το βλεπω να μπενουμε τελη του μηνα.
Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος αδερφε! Τι σου ειπαν δλδ;
Εμενα μου ειπανε να επικοινωνησω ξανα τελος του μηνα μαζι τους οπου μαλλον θα υπαρχει καποια εξελιξη.
Μαλιστα απ'οτι βλεπω παμε για φλεβαρη. τουλαχιστον ας βγαλουν μια διαταγη με τα ονοματα να τελειωσει η αγωνια ολλων των παιδιων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες