Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια αυτο το bullats ειναι επιπεδο lower; Η παιζει να χτυπησεις και επιπεδο proficiency;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ειλικρινα μετα απο το στραπατσο που επαθα ειπα να μην ξανα μπω εδω κ εγω εδω μεσα! Μπαινω ομως κ λεω τις παπαριες μου. Υπαρχουν ομως παιδια σαν κ εμενα που θελουν να μπουν εφ, μπορει να το θελουν κ παρα πανω απο εμενα κ μπραβο τους, μαγκες! Δεν μπορεις εσυ να τους μειωνεις! Καλυτερα μην πας πουθενα ουτε εφ, ουτε πυροσβεστικη, κατσε εδω να μου κανεις παρεα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

δημητρης25 έγραψε:Ειλικρινα μετα απο το στραπατσο που επαθα ειπα να μην ξανα μπω εδω κ εγω εδω μεσα! Μπαινω ομως κ λεω τις παπαριες μου. Υπαρχουν ομως παιδια σαν κ εμενα που θελουν να μπουν εφ, μπορει να το θελουν κ παρα πανω απο εμενα κ μπραβο τους, μαγκες! Δεν μπορεις εσυ να τους μειωνεις! Καλυτερα μην πας πουθενα ουτε εφ, ουτε πυροσβεστικη, κατσε εδω να μου κανεις παρεα!

τ επαθες φιλε μ;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν μου μετρανε τα μορια των ειδικων δυναμεων ενω περσυ τα πηρα κανονικα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ααα. Τ παλικαρι π σιζιτουσαμε πριν λιγες μερες με κατ εξερεσην μεταθεση ε; . μλκια αυτο τελικα δν μπορεσες ν κανεις κατι; Καμια ενσταση κατι ν πιεσης καταστασης Και τετοια;
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Το BULATS δεν το δίνεις από το Ιντερνετ αλλά πας σε εξεταστικό κέντρο. Κάνει 95 ευρώ και ανάλογα με την βαθμολογία που θα βγάλεις, παίρνεις και το αντίστοιχο πτυχίο. Αν το σκορ του εξεταζόμενου είναι από 90-100πχ μετράει σαν Proficiency.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

pantzos4 έγραψε:Ααα. Τ παλικαρι π σιζιτουσαμε πριν λιγες μερες με κατ εξερεσην μεταθεση ε; Μλκια αυτο τελικα δν μπορεσες ν κανεις κατι; Καμια ενσταση κατι ν πιεσης καταστασης Και τετοια;

Γ. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους Ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Να αναγράφονται επίσης όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν.

athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Mr.H έγραψε:Το BULATS δεν το δίνεις από το Ιντερνετ αλλά πας σε εξεταστικό κέντρο. Κάνει 95 ευρώ και ανάλογα με την βαθμολογία που θα βγάλεις, παίρνεις και το αντίστοιχο πτυχίο. Αν το σκορ του εξεταζόμενου είναι από 90-100πχ μετράει σαν Proficiency.

ευκολο ειναι να το παρεις;

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Βρηκα δικηγορο! Αυτος μου λεει οτι υπαρχουν ελπιδες κ θα το παλεψουμε. Λαθος του γες ειναι. Εστειλα χαρτια στην επιτροπη, εστειλα χαρτια παντου. Υπομονη κ πανω απ'ολα ψυχραιμια! Τσαμπα δεν γινετε τιποτα ομως! Αμα δεν με παρουν θα κανω ενσταση.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

pantzos4 έγραψε:Ααα. Τ παλικαρι π σιζιτουσαμε πριν λιγες μερες με κατ εξερεσην μεταθεση ε; Μλκια αυτο τελικα δν μπορεσες ν κανεις κατι; Καμια ενσταση κατι ν πιεσης καταστασης Και τετοια;

Γ. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους Ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Να αναγράφονται επίσης όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν.

Δυστυχώς για τον φίλο το λέει ξεκάθαρα η προκήρυξη. Δημήτρη μήπως πέρισυ η προκήρυξη δεν το διευκρίνιζε και γι'αυτό στα μέτρησαν;

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

δημητρης25 έγραψε:Βρηκα δικηγορο! Αυτος μου λεει οτι υπαρχουν ελπιδες κ θα το παλεψουμε. Λαθος του γες ειναι. Εστειλα χαρτια στην επιτροπη, εστειλα χαρτια παντου. Υπομονη κ πανω απ'ολα ψυχραιμια! Τσαμπα δεν γινετε τιποτα ομως! Αμα δεν με παρουν θα κανω ενσταση.

T χαρτια τ εδωσες ομως εστω κ ετσι ε;
αντε ρε φιλαρακι καλη επιτιχια σε ευχομε τ καλυτερα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Κ στο περσυνο αλλα κ στο φετινο ; προκυπτει οτι απολυθηκα ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων. Σε καλυψα; Κ Ι1 λεει σε καλυψα; Ουτε βισμα ημουν τοτε μα ουτε κ τωρα, σε καλυψα; Ουτε απο το γες απολυθηκα σε καλυψα; Θελεις φωτογραφια απο την απονομη του μπερε; Απο ορεινο αγωνα μηπως; Η εχουν χασει τον μπουσουλα στο γες η καποιος με "εφαγε". Απλα τα πραγματα.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Iraklis »

δημητρης25 έγραψε:Κ στο περσυνο αλλα κ στο φετινο ; Προκυπτει οτι απολυθηκα ως στρατιωτης ειδικων δυναμεων. Σε καλυψα; Κ Ι1 λεει σε καλυψα; Ουτε βισμα ημουν τοτε μα ουτε κ τωρα, σε καλυψα; Ουτε απο το γες απολυθηκα σε καλυψα; Θελεις φωτογραφια απο την απονομη του μπερε; Απο ορεινο αγωνα μηπως; Η εχουν χασει τον μπουσουλα στο γες η καποιος με "εφαγε". Απλα τα πραγματα.

Εντάξει ρε φίλε χαλάρωσε, δεν είμαι εγώ που σε "έφαγα", μαζί σου είμαστε απλά προσπαθούμε να βρούμε μια λογική εξήγηση. Μακάρι να δικαιωθείς...

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Εγω; Εγω ρε φιλε μαζι ς ειμαι... Θελω ν τα παρεις. Τ ν τ κανω αυτα π με λες. Εγω σε ευχομε τ καλυτερα εσυ λες τ δικα σ. Καλα ειναι ο καθενας στα προβληματα τ
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Πριν μερικες ημερες δεν ελεγες γιατι να παρω τα μορια, αφου ημουν μαχιμος στο γες, βυσμα κτλ; Χαλαρως ειμαι. Δεν κρινω ανθρωπους κ καταστασεις που δεν γνωριζω ομως! Οτι ειναι να γινει θα γινει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες