Αρχιζω να πιστευω πως καποιοι ειναι τοσο ανωριμοι που γραφουν οτι τους κατεβασει η κουτρα μονο και μονο για να ανεβασουν το βαθμο τους απο δεκανεα σε λοχια και ουτω καθεξης! Δεν εξηγειται αλλιως τοση βλακεια. Εν πασει περιπτωσει, οτιδηποτε αφορα την προκηρυξη και μονο ειναι καλοδεχουμενο απο ολους πιστευω. Τα αλλα περιττευουν!
Μην ασχολεισαι φιλε Dea_lok.. ειναι προφανες που αποσκοπει το παιδι.. στο να μας δουλευει ομαδικος.. ειναι ενας απ τους γνωστους μαλλον (επιτυχοντες αστυφυλακες) που περναει την ωρα του εις βαρος των παιδιων που ενδιαφερονται για την προκηρυξη.. ας μην τους κανουμε το χατιρι.. ας κρατησουμε σε ενα επιπεδο τον διαλογο.. εγω προσωπικα δεν ξανα δινω βαση..
Εγω απλα κατι ειδα και ειπα να ενημερωσω... Τοσο απλα. Δεν ειπα οτι παιζω με κανενος τον πονο, ειμαι νεος εδω και ισως κανω καποια λαθη στο φορουμ γενικα... Ευχαριστω
Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
δεα (εδ) σχ. αλ έγραψε: Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
Αδερφε μου.. Να σαι καλα!!! Μακαρι να ναι αληθεια...
δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
Γνωρίζεις εαν έχει πάρει την έγκριση απο το υπ οικονομικών ; Ή οι πληροφορίες σου λένε οτι ΘΑ την παρει ;
Δεν εχω λογο φιλε μου να μην σε πιστεψω... Αλλα δεν εχω και λογο να μην σε ρωτησω που ειναι το φεκ που ειναι η απαντηση απο το οικονομικων ποτε πηγε ασεπ κλπ κλπ?
δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε: Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
δεα (εδ) σχ. αλ έγραψε:Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
Να σ ευχαριστήσουμε πολυ για την πληροφορία. Ας ελπίσουμε να ειναι έτσι όπως τα λες. Μόνο μιά ερώτηση, χωρίς να θελω να σε προσβάλω η να σε θιξω.. Πως εισαι τόσο σιγουρος για την εισαγωγή σου; Ξανά λεω, δεν θέλω να σε προσβαλω.. Αν πραγματικα το θελεις, σου το εύχομαι!!!