Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

Dea_idea έγραψε:
Dea_idea έγραψε:

Τελευταια νεα...

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/42359/939-nees-proslipseis-sto-dimosio-me-4-prokirykseis-tou-asep

Τα νεα που ειναι ρε φιλε ;
Θελω και μπορώ !
Ο Υ Κ

Δημοσίευση από Ο Υ Κ »

Τελικα θα βγει η οχι; Γνωριζει κανενας; Ολο ακουγετε αλλα απο πραξεις τιποτα εδω και 3μισι χρονια βαρεθηκα.
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

Αρχιζω να πιστευω πως καποιοι ειναι τοσο ανωριμοι που γραφουν οτι τους κατεβασει η κουτρα μονο και μονο για να ανεβασουν το βαθμο τους απο δεκανεα σε λοχια και ουτω καθεξης! Δεν εξηγειται αλλιως τοση βλακεια. Εν πασει περιπτωσει, οτιδηποτε αφορα την προκηρυξη και μονο ειναι καλοδεχουμενο απο ολους πιστευω. Τα αλλα περιττευουν!
- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

ΧΑχαχαχαχ... Αλλοι ειναι για την προκυρικη και αλλοι εδω παιζουν ποιος θα γινει παλαιοτερους θα τρελαθωωω
PANIC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από PANIC »

Dea_Lok έγραψε:
Dea_idea έγραψε:
Dea_idea έγραψε:

Τελευταια νεα...

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/42359/939-nees-proslipseis-sto-dimosio-me-4-prokirykseis-tou-asep

Τα νεα που ειναι ρε φιλε ;
Μην ασχολεισαι φιλε Dea_lok.. ειναι προφανες που αποσκοπει το παιδι.. στο να μας δουλευει ομαδικος.. ειναι ενας απ τους γνωστους μαλλον (επιτυχοντες αστυφυλακες) που περναει την ωρα του εις βαρος των παιδιων που ενδιαφερονται για την προκηρυξη.. ας μην τους κανουμε το χατιρι.. ας κρατησουμε σε ενα επιπεδο τον διαλογο.. εγω προσωπικα δεν ξανα δινω βαση..
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Δεν εχετε βαρεθει να ρωτατε τα ιδια πραγματα καθε μερα; Γενικα εδω μεσα μερικοι ειστε τυπου "συζητηση να γινεται" ... "ειναι εγκυρη η πηγη σου;" κλπ κλπ... Καντε λιγη υπομονη χωρις να γραφετε συνεχεια... εχετε γεμισει κοντα 150 σελιδες με συζητησεις στυλ Facebook...
Άβαταρ μέλους
Dea_idea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Dea_idea »

Εγω απλα κατι ειδα και ειπα να ενημερωσω... Τοσο απλα. Δεν ειπα οτι παιζω με κανενος τον πονο, ειμαι νεος εδω και ισως κανω καποια λαθη στο φορουμ γενικα... Ευχαριστω
GiannisK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από GiannisK »

Ο αλλος λεει τελευταια νεα ρε φιλε στο θεμα ειδικων φρουρων και του ποστάρεις προκυριξη για την ΔΕΗ ανανεωσιμες πλακα με κανεις;
john323
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από john323 »

Δεν κουνιέται φύλλο πάντως, πολύ ηρεμία... Μια εβδομάδα ακόμη...
δεα (εδ) σχ.αλ

Δημοσίευση από δεα (εδ) σχ.αλ »

Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
Ανθλγος

Δημοσίευση από Ανθλγος »

δεα (εδ) σχ. αλ έγραψε: Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
Αδερφε μου.. Να σαι καλα!!! Μακαρι να ναι αληθεια...
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από Dea_Lok »

δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε:Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...

Γνωρίζεις εαν έχει πάρει την έγκριση απο το υπ οικονομικών ; Ή οι πληροφορίες σου λένε οτι ΘΑ την παρει ;
Θελω και μπορώ !
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

Δεν εχω λογο φιλε μου να μην σε πιστεψω... Αλλα δεν εχω και λογο να μην σε ρωτησω που ειναι το φεκ που ειναι η απαντηση απο το οικονομικων ποτε πηγε ασεπ κλπ κλπ?
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

δεα (εδ) σχ. Αλ έγραψε: Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...
Προφανως εννοεις το Σταικουρα; Μακαρι φιλε μου
Άβαταρ μέλους
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ »

δεα (εδ) σχ. αλ έγραψε:Μελοντικοι συναδελφοι καλησπερα... Ολα ειναι ετοιμα η προκυρηξη θα ανακοινωθει εντος αυτων των ημερων. Και επειδη ειμαι σιγουρος θα με ρωτησεττε απο που ο εμαθα θα σας απαντησω αμεσως. Απο τον αναπληρωτη οικονομικων που ειναι τωρα... Καλη διαμονη στην κομοτηνη απο το νεο ετος αδερφια για τους επιτυχοντες...

Να σ ευχαριστήσουμε πολυ για την πληροφορία. Ας ελπίσουμε να ειναι έτσι όπως τα λες. Μόνο μιά ερώτηση, χωρίς να θελω να σε προσβάλω η να σε θιξω.. Πως εισαι τόσο σιγουρος για την εισαγωγή σου; Ξανά λεω, δεν θέλω να σε προσβαλω.. Αν πραγματικα το θελεις, σου το εύχομαι!!!

- Ουκ εωμεν αρχειν ανθρωπον, αλλα τον Νομον -
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες