γιατι ρε πετραν ποσο λες να παει η β;PETRAN έγραψε: Ε τοτε εσυ μεσα εισαι αλλα... Παιδια. Υπομονη κ στην επομενη ισως παρει τα 900 ατομα που λεει. Κ εμεις σε Β με πανω απο 2700 που θα ειναι αυτο θα κανουμε. Υπομονη για την επομενη
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Κριμα αλλα ολοι πιστεψε με πρεπει να κοιταμε την παρτη μας γιατι κανεις δεν θα μας χαριστει. Οσοι αξιζουν πραγματικα κ το θελουν θα μπουν στην επομενη.
Εγω δημητρη μου ειχα πει εδω κ καιρο κ με κραζαν πως η Α θα φτασει 2300++ κ η Β2700++. Επιμεναν ομως πως η Α θα ειναι σιγουρα στο 2240 κ τωρα παλι το αλλαζουν. Το πιστευω ομως γιατι ξερω αυτοπροσωπος αρκετα παιδια σε Α με πανω απο 2600. Βπιστευω θα αγγιξει το 2700.
συμφωνω μαζι σου... ! Απλα το θεμα μας ειναι το συντομοτερο να τελειωνεις... Και ολα τα δεδομενα φετος ανατραπηκαν!PETRAN έγραψε:Κριμα αλλα ολοι πιστεψε με πρεπει να κοιταμε την παρτη μας γιατι κανεις δεν θα μας χαριστει. Οσοι αξιζουν πραγματικα κ το θελουν θα μπουν στην επομενη.
θα το αγγιξει μπορει να το περασει κι ολας! Λιγο εμεινε... Λιγη υπομονη ακομα και ολα θα ξεκαθαρισουν...PETRAN έγραψε:Εγω δημητρη μου ειχα πει εδω κ καιρο κ με κραζαν πως η Α θα φτασει 2300++ κ η Β2700++. Επιμεναν ομως πως η Α θα ειναι σιγουρα στο 2240 κ τωρα παλι το αλλαζουν. Το πιστευω ομως γιατι ξερω αυτοπροσωπος αρκετα παιδια σε Α με πανω απο 2600. Βπιστευω θα αγγιξει το 2700.
-
- Αντισυνταγματάρχης
σταθη. Δεν το πιστευω. Οχι γιατι δεν με βολευει, απλα δεν το πιστευω. Εχω ακουσει τα παντα.sta8hsss έγραψε:κανε υπομονη και θα το δεις!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Εγω δεν το πιστευω και γενικα δεν πιστευω τιποτα αν δε δω με τα ματια μου.
φιλε μαζι σου κι εγω... Δε σου ειπα να το πιστεψεις... Απλα να κανεις υπομονη και θα το δεις! Λιγες μερες (ωρες) ακομα!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σταθη. Δεν το πιστευω. Οχι γιατι δεν με βολευει, απλα δεν το πιστευω. Εχω ακουσει τα παντα.sta8hsss έγραψε:κανε υπομονη και θα το δεις!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Εγω δεν το πιστευω και γενικα δεν πιστευω τιποτα αν δε δω με τα ματια μου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
φιλε μου πετραν, εχω 2781 στην β. Αν δεν περασω τωρα παει... Δεν με πιανει το οριο...PETRAN έγραψε: Εγω δημητρη μου ειχα πει εδω κ καιρο κ με κραζαν πως η Α θα φτασει 2300++ κ η Β2700++. Επιμεναν ομως πως η Α θα ειναι σιγουρα στο 2240 κ τωρα παλι το αλλαζουν. Το πιστευω ομως γιατι ξερω αυτοπροσωπος αρκετα παιδια σε Α με πανω απο 2600. Βπιστευω θα αγγιξει το 2700.
Δεν παιρναει το 2700 κ ειναι σιγουρο αυτο. Ηταν βεβαιο απο την αρχη πως η μαχη θα γινοταν στην Α. Το ειχαμε πει. Η Β τελικα θα δειτε δεν θα αλλαξει τοσο...
Στην Α πάντως είχε γίνει λάθος εκτίμηση όσον αφορά τα απολυτήρια ενιαίου λυκείου και το είχα ξαναγράψει σε αλλο topic. Ειδικά τα παιδιά του 82' που ήταν η πρώτη φουρνιά του νέου συστήματος των πανελληνίων... Είχαν πολύ υψηλά απολυτήρια σε σχέση με τις φουρνιές που ακολούθησαν. Επειδή ήταν η πρώτη εφραμογή του νέου συστήματος τα θέματα ήταν τα πιο "sos'' και σχετικά βατά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά φίλους μου να περνούν σε ΤΕΙ με 18++ βαθμό απολυτηρίου. Ενώ την επόμενη χρονιά (που ήμουν κι εγώ) τα απολυτήρια έπεσαν...
Ρε παιδια ο Ντουμας ειπε πως ανεβηκαν πολυ κ περα απο το αναμενομενο. Το 2420 πως προεκυψε; Δηλαδη αν ειναι 2380 δεν ειναι πολυ κ περα απο το αναμενομενο;
υπομονη νικο...2400 θα ειναι!nikosz έγραψε:Ρε παιδια ο Ντουμας ειπε πως ανεβηκαν πολυ κ περα απο το αναμενομενο. Το 2420 πως προεκυψε; Δηλαδη αν ειναι 2380 δεν ειναι πολυ κ περα απο το αναμενομενο;
Ρε παιδες για να καταλαβουμε τι γινεται, ειπε ο Ντουμας στο προφιλ του οτι οι βασεις ειναι υψηλες για την α, οκ μεχρι εδω; Απο κει περα αναφερε ποσα μόρια ο ιδιος η απλα απαντησε στην ερωτηση καποιου και απο κει βγαινει το συμπερασμα; Ειναι αξιοποιστο αυτο ότι οντως απαντησε; Παντως το ειχα γραψει και γω οτι η βαση για α θα ειναι κοντα στα 2500 μορια αν θυμαστε, ετσι ειχα μαθει και δεν μπορουσα να το χωνεψω!
Εγω ξερω οτι τοσο καιρο ακουμε τις αηδιες του καθενος και μυαλο ακομα δεν βαλαμε. Κανεις δεν ξερει τη βαση. Οτι θα ειναι ψηλα ειναι λογικο αλλα 2400 δεν παει με τιποτα
Δες λίγο τη συζήτηση που έγινε στο fb όταν έγραψε ο κ. Ντούμας για τις βάσεις:
- dld kurie ntouma exoun toso megalh apoklish apo ta mexri twra legomena gia thn bash sthn a;
-dld gyro sto 2300 pou eixe upothei oti ekei kapou tha einai;
Ντούμας : Αρκετά παραπάνω!
- kurie ntouma o tasos apo panw leei guro sto 2420 kai auth einai megalh difora lete na isxuei;
και μπλα μπλα... Ο κ. Ντούμας δεν απάντησε... Από εκεί και πέρα.
Κι ως γυναίκα καχύποτη λέω εγώ... Μήπως ο Τασος (Βόπης) ... Είχε γράψει για 2420 και μετά το έσβησε ή του το έσβησαν γιατί ήξερε τη βάση από κάποια έγκυρη πηγή...
- dld kurie ntouma exoun toso megalh apoklish apo ta mexri twra legomena gia thn bash sthn a;
-dld gyro sto 2300 pou eixe upothei oti ekei kapou tha einai;
Ντούμας : Αρκετά παραπάνω!
- kurie ntouma o tasos apo panw leei guro sto 2420 kai auth einai megalh difora lete na isxuei;
και μπλα μπλα... Ο κ. Ντούμας δεν απάντησε... Από εκεί και πέρα.
Κι ως γυναίκα καχύποτη λέω εγώ... Μήπως ο Τασος (Βόπης) ... Είχε γράψει για 2420 και μετά το έσβησε ή του το έσβησαν γιατί ήξερε τη βάση από κάποια έγκυρη πηγή...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες