Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Υπάρχει κάποιος από την Β που έδινε σήμερα αθλήματα να μας πει μέχρι που έφτασε η σειρά με σιγουριά?
Επισκέπτης

Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τα μόρια τι γίνεται; Αν φτάσει στα μόρια μας θα μας καλέσουν όλους τους ισοβαθμους για πκε; Το ρωτάω γτ έχω τα ηδια μόρια με άλλα 7 άτομα...
Sam179
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Sam179 »

Εσάς από την Α σας κάλεσαν για καβατζα για τους 300 δηλαδή σε περίπτωση που φύγει κάποιος από την σχολή (που συμβαίνει κατά καιρούς) να τον αναπληρώσετε όπως και κάλεσαν κάποιους από την Β, εγώ είμαι 198 Β δεν με έχουν καλέσει.
Sam179
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Sam179 »

Εσάς από την Α σας κάλεσαν για καβατζα για τους 300 δηλαδή σε περίπτωση που φύγει κάποιος από την σχολή (που συμβαίνει κατά καιρούς) να τον αναπληρώσετε όπως και κάλεσαν κάποιους από την Β, εγώ είμαι 198 Β δεν με έχουν καλέσει.
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2024 5:30 pm Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τα μόρια τι γίνεται; Αν φτάσει στα μόρια μας θα μας καλέσουν όλους τους ισοβαθμους για πκε; Το ρωτάω γτ έχω τα ηδια μόρια με άλλα 7 άτομα...
Η προκήρυξη φίλε αναφέρει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Διάβασε την και θα σου λυθεί η απορία.
PICKNIK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PICKNIK »

Μήπως θα μπορούσε κάποιος που έδωσε εξετάσεις τι ερωτήσεις ζητούσαν στις γραπτές εξετάσεις που τους βάζουν να δώσουν;
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Παιδιά οι 600 θα βγουν από τους είδη υπάρχοντες πίνακες; Δηλαδή θα αρχίσουν να μετράνε από εκεί που θα σταμάτησει η σειρά τώρα με τους 300; Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα που γνωρίζει 100%.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 23, 2024 7:10 pm Παιδιά οι 600 θα βγουν από τους είδη υπάρχοντες πίνακες; Δηλαδή θα αρχίσουν να μετράνε από εκεί που θα σταμάτησει η σειρά τώρα με τους 300; Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα που γνωρίζει 100%.
Ναι φίλε μου, έχει ανακοινωθεί και επισημα
Επισκέπτης

Παιδιά όλοι οι ειδικοί φρουροί θα πάνε Αθήνα;
Επισκέπτης

Ευχαριστώ για την απάντηση φιλαρακι! Στους 600 να υπολογίσουμε ακριβώς τους διπλάσιους σε κάθε κατηγορία από τους 300; Δλδ θα είναι 480 για την Α και 120 για την Β η καμιά σχέση και θα τα βγάλουν διαφορετικά?
Επισκέπτης

Ας μας πει κάποιος που έδινε σήμερα αθλήματα μέχρι που έχει φτάσει η σειρά σε κάθε κατηγορία θα μας είναι χρήσιμος!
Operational01
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Operational01 »

Καλημέρα παίδες! Εχουμε καμία ενημέρωση για το πότε περιπου μπαίνουμε στην σχολή;
Επισκέπτης

Δεκεμβριο θα μπειτε στην σχολη
PICKNIK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PICKNIK »

Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιος να μας πει τι ρωτήσανε στις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν οι υποψήφιοι ειδικοί φρουροί; Αφορούν απλά θέματα ή ρωτάνε και πιο δύσκολα;
Dgg

Δημοσίευση από Dgg »

Καλημέρα... Από 30 Νοεμβρίου και έπειτα... Όπως ανάφεραν και παραπάνω μέχρι αρχές Δεκεμβρίου... Στην Αθήνα.
Οι επιλαχόντες που πήραν δελτίο για αθλήματα είναι για τυχόν θέσεις που θα προκύψουν από την εκπαίδευση (πχ αποχώρηση).
Όσον αφορά τους 600 πρέπει πρώτα να βγει προκήρυξη που θα αναφέρει ότι δεν θα γίνουν άλλες αιτήσεις και θα συνεχίσουν να περνούν άτομα από τους πίνακες αυτής της προκήρυξης...
Χωρίς νέα προκήρυξη δεν καλούν για τους 600
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες