Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Υπάρχει κάποιος από την Β που έδινε σήμερα αθλήματα να μας πει μέχρι που έφτασε η σειρά με σιγουριά?
Σε περίπτωση ισοβαθμίας με τα μόρια τι γίνεται; Αν φτάσει στα μόρια μας θα μας καλέσουν όλους τους ισοβαθμους για πκε; Το ρωτάω γτ έχω τα ηδια μόρια με άλλα 7 άτομα...
Εσάς από την Α σας κάλεσαν για καβατζα για τους 300 δηλαδή σε περίπτωση που φύγει κάποιος από την σχολή (που συμβαίνει κατά καιρούς) να τον αναπληρώσετε όπως και κάλεσαν κάποιους από την Β, εγώ είμαι 198 Β δεν με έχουν καλέσει.
Εσάς από την Α σας κάλεσαν για καβατζα για τους 300 δηλαδή σε περίπτωση που φύγει κάποιος από την σχολή (που συμβαίνει κατά καιρούς) να τον αναπληρώσετε όπως και κάλεσαν κάποιους από την Β, εγώ είμαι 198 Β δεν με έχουν καλέσει.
Η προκήρυξη φίλε αναφέρει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Διάβασε την και θα σου λυθεί η απορία.
Μήπως θα μπορούσε κάποιος που έδωσε εξετάσεις τι ερωτήσεις ζητούσαν στις γραπτές εξετάσεις που τους βάζουν να δώσουν;
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Παιδιά οι 600 θα βγουν από τους είδη υπάρχοντες πίνακες; Δηλαδή θα αρχίσουν να μετράνε από εκεί που θα σταμάτησει η σειρά τώρα με τους 300; Παρακαλώ να απαντήσει κάποιος υπεύθυνα που γνωρίζει 100%.
Παιδιά όλοι οι ειδικοί φρουροί θα πάνε Αθήνα;
Ευχαριστώ για την απάντηση φιλαρακι! Στους 600 να υπολογίσουμε ακριβώς τους διπλάσιους σε κάθε κατηγορία από τους 300; Δλδ θα είναι 480 για την Α και 120 για την Β η καμιά σχέση και θα τα βγάλουν διαφορετικά?
Ας μας πει κάποιος που έδινε σήμερα αθλήματα μέχρι που έχει φτάσει η σειρά σε κάθε κατηγορία θα μας είναι χρήσιμος!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Καλημέρα παίδες! Εχουμε καμία ενημέρωση για το πότε περιπου μπαίνουμε στην σχολή;
Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιος να μας πει τι ρωτήσανε στις γραπτές εξετάσεις που έδωσαν οι υποψήφιοι ειδικοί φρουροί; Αφορούν απλά θέματα ή ρωτάνε και πιο δύσκολα;
Καλημέρα... Από 30 Νοεμβρίου και έπειτα... Όπως ανάφεραν και παραπάνω μέχρι αρχές Δεκεμβρίου... Στην Αθήνα.
Οι επιλαχόντες που πήραν δελτίο για αθλήματα είναι για τυχόν θέσεις που θα προκύψουν από την εκπαίδευση (πχ αποχώρηση).
Όσον αφορά τους 600 πρέπει πρώτα να βγει προκήρυξη που θα αναφέρει ότι δεν θα γίνουν άλλες αιτήσεις και θα συνεχίσουν να περνούν άτομα από τους πίνακες αυτής της προκήρυξης...
Χωρίς νέα προκήρυξη δεν καλούν για τους 600
Οι επιλαχόντες που πήραν δελτίο για αθλήματα είναι για τυχόν θέσεις που θα προκύψουν από την εκπαίδευση (πχ αποχώρηση).
Όσον αφορά τους 600 πρέπει πρώτα να βγει προκήρυξη που θα αναφέρει ότι δεν θα γίνουν άλλες αιτήσεις και θα συνεχίσουν να περνούν άτομα από τους πίνακες αυτής της προκήρυξης...
Χωρίς νέα προκήρυξη δεν καλούν για τους 600
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες