Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Είδες φίλε ΛΟΧΊΑ ΠΖ που πριν συμπληρωθούν 24 ώρες δικαιώθηκα; Σήμερα το Πυροσβεστικό Σώμα προσθέτει άλλους 126 από την κατηγορία των εποχικών στους πίνακες επιλαχόντων ΠΠΥ που ισχύει φτάνει τον αριθμό 879 επιλαχόντων ΠΠΥ με πίνακες που ισχύουν τουλάχιστον αν δεν τροποποιηθεί ξανά έως 13/12/2016. Βλέπεις λοιπών φίλε μου όταν σου έλεγα ο χρόνος θα δείξει, σκέψου πως πέρυσι κατέταξε και 725 Πυροσβέστες Γενικών Υπηρεσιών (2014), σε λίγες μέρες θα κατάταξη και τα 235 παιδιά ΠΠΥ που έπρεπε να το είχε κάνει απο το Μάιο 2015 τουλάχιστον, αν αυτά που σου γράφουν σε στεναχωρούν δεν το θέλω, αλλά είναι η πραγματικότητα την οποία φρόντισαν να την διαμορφώσουν έτσι συνδικαλιστές, πολιτικοί όλων των αποχρώσεων. Θα σου ευχηθώ ξανά ότι καλύτερο, θα σου πω, πως δεν έχω καμία πρόθεση αλλά ζω από κοντά μια δεκαετία και τη Πυροσβεστική και τι συμβαίνει. Εδώ οι 235 ΠΠΥ από 30/03/2015 υπογεγραμμένη από τον υπουργό και ακόμα τα παιδιά περιμένουν, αλλά όχι για πολύ ακόμα, να τους δώσω μια εικόνα.
fire 1005 έγραψε:Είδες φίλε ΛΟΧΊΑ ΠΖ που πριν συμπληρωθούν 24 ώρες δικαιώθηκα; Σήμερα το Πυροσβεστικό Σώμα προσθέτει άλλους 126 από την κατηγορία των εποχικών στους πίνακες επιλαχόντων ΠΠΥ που ισχύει φτάνει τον αριθμό 879 επιλαχόντων ΠΠΥ με πίνακες που ισχύουν τουλάχιστον αν δεν τροποποιηθεί ξανά έως 13/12/2016. Βλέπεις λοιπών φίλε μου όταν σου έλεγα ο χρόνος θα δείξει, σκέψου πως πέρυσι κατέταξε και 725 Πυροσβέστες Γενικών Υπηρεσιών (2014), σε λίγες μέρες θα κατάταξη και τα 235 παιδιά ΠΠΥ που έπρεπε να το είχε κάνει απο το Μάιο 2015 τουλάχιστον, αν αυτά που σου γράφουν σε στεναχωρούν δεν το θέλω, αλλά είναι η πραγματικότητα την οποία φρόντισαν να την διαμορφώσουν έτσι συνδικαλιστές, πολιτικοί όλων των αποχρώσεων. Θα σου ευχηθώ ξανά ότι καλύτερο, θα σου πω, πως δεν έχω καμία πρόθεση αλλά ζω από κοντά μια δεκαετία και τη Πυροσβεστική και τι συμβαίνει. Εδώ οι 235 ΠΠΥ από 30/03/2015 υπογεγραμμένη από τον υπουργό και ακόμα τα παιδιά περιμένουν, αλλά όχι για πολύ ακόμα, να τους δώσω μια εικόνα.
ναι, φιλε μου καταλαβαινω δεν σε αμφισβητω. Τι να πω. Ειμαι γεννημενος απριλιο του 1990 οποτε 25 μισο στα 26. Ας ελπισω να ξαναβγει μεχρι το 2018 που θα ειναι κ το οριο ηλικιας μου βαση τις παλιες προκυρηξεις καποια προκυρηξη για ππυ περα απο τους εισαχθεους Μεσω πανελληνιων για οσους πραγματικα το θελουν κ εχουν παλεψει για μορια! Οσο για αυτο που μου ειπες παραπανω επειδη δεν καταλάβα καλα. Που λες πέρυσι κατέταξε και 725 Πυροσβέστες Γενικών Υπηρεσιών (2014), ειχε βγει προκυρηξη περσι; Μπορει να ρωταω βλακεια τωρα. Συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος για τους υπολοιπους
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Ετρεξε το 2012 αρχες αν δν κανω λαθος και τους πηρε 2014 καλοκαιρι.
ΝΑΙ φίλέ μου το 2104 κατέταξε 725 Δόκιμους Πυροσβέστες. Το 2012 Ιανουάριο είχε βγεί προκύρηξη φίλε ΛΟΧΙΑ ΠΖ για 725 Δόκιμους Πυροσβέστες όλες τις ειδικότητες ο διαγωνισμός ολοκληρώθικε το Δεκέμβριο 2012 αλλά λόγο κλείσιμο των σχολών δεν έγινε καταταξή το 2013 έγινε σε δύο σείρες 225 Δόκιμοι 02/01/2014 και 500 Δόκιμοι 01/08/2014. Δεν ξέρω πιά φίλε ΛΟΧΙΑ ΠΖ αν το Πυροσβεστικό σώμα βγάλει ξανά διαγωνισμό για μη παραγωγικές σχολές εκτος Πανελληνίων, είδη η ΕΛ. ΑΣ. Ανακοίνωσε το τέλος των ειδικών φρουρών, όπως σου είχα γράψει το Λιμενικό είναι το μόνο που έχει όριο ηλικίς 26 χρονών και είναι με σειρά καταταξής (Μοριοδότηση).
Εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς μας χωρίζουν 12 χρόνια ηλικιακά και καταλαβένω την αγωνία όλων των παιδιών πραγματικά το λεω, αλλά θεωρώ πως πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στην αληθινή βάση τους και δυστηχώς αυτή την χρονική συγκηρία είναι έτσι τα πράγματα τα οποία διαμορφώθηκαν απο συνδικαλιστές και πολιτικούς, για την ιστορία στις Πανελλήνιες το Π. Σ. Το έβαλε ο Κ. Δένδιας το Μάρτιο24/03/2014 ME TO Ν.4249/2014.
Να πώ και δύο λόγια Για τους 235 ΠΠΥ συναδέρφους που σύντομα θα καταταγούν, φίλοι μου και κυριώς στους ιδιώτες γιατί οι εποχικοί έχουν πάει για Φ. Ε. Κ μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την δημοσίευση, μην ανυσηχείτε προχωρούν οι διαδικασίες σας και σύντομα θα υπάρχουν νέα μέσα στον Ιανουάριο θα είστε στην Ακαδημία, δεν νομίζω πως χρειάζεται να γράψω ξανά, θα ευχηθώ σε όλους καλές γιοτρές, καλη σταδιοδρομία στους 235 ΠΠΥ και σε όλα τα παιδιά που αγωνιούν κάθε τύχη, στο Φόρουμ να πω να συνεχίσει να είναι ενα ελεύθερο βήμα γνώμεων και ο καθένας να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Αντίο!
Εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς μας χωρίζουν 12 χρόνια ηλικιακά και καταλαβένω την αγωνία όλων των παιδιών πραγματικά το λεω, αλλά θεωρώ πως πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στην αληθινή βάση τους και δυστηχώς αυτή την χρονική συγκηρία είναι έτσι τα πράγματα τα οποία διαμορφώθηκαν απο συνδικαλιστές και πολιτικούς, για την ιστορία στις Πανελλήνιες το Π. Σ. Το έβαλε ο Κ. Δένδιας το Μάρτιο24/03/2014 ME TO Ν.4249/2014.
Να πώ και δύο λόγια Για τους 235 ΠΠΥ συναδέρφους που σύντομα θα καταταγούν, φίλοι μου και κυριώς στους ιδιώτες γιατί οι εποχικοί έχουν πάει για Φ. Ε. Κ μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την δημοσίευση, μην ανυσηχείτε προχωρούν οι διαδικασίες σας και σύντομα θα υπάρχουν νέα μέσα στον Ιανουάριο θα είστε στην Ακαδημία, δεν νομίζω πως χρειάζεται να γράψω ξανά, θα ευχηθώ σε όλους καλές γιοτρές, καλη σταδιοδρομία στους 235 ΠΠΥ και σε όλα τα παιδιά που αγωνιούν κάθε τύχη, στο Φόρουμ να πω να συνεχίσει να είναι ενα ελεύθερο βήμα γνώμεων και ο καθένας να βγάζει τα δικά του συμπεράσματα. Αντίο!
Παιδια υπαρχει καποιο νεο για εμας τους ιδιωτες εκτος απο οτι πρωχοραει η διαδικασεια που το ακουω τωρα και καποιους μηνες. Ποτε θα βγει φεκ και προσληψη;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 280
Γενάρη-Φλεβάρη είμαστε μέσα.
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Φιλε γιωργο μαλλον εισαι απο τα παιδια που δωσανε τωρα αθληματα. Για την ιστορια για να φτασετε να δωσετε αθληματα κ να προχωρησει η προκυρηξη ειμαστε καποια ατομα που ματωσαμε οικονομικα ψυχολογικα αλλα κ απο αποψη χρονου. Η διαδικασια προχωραει αλλα ο αγωνας μας τελειωνει μονο οταν περασουμε την πυλη της σχολης. Καλο θα ηταν λοιπον ολα τα παιδια να δειτε πως μπορειτε κ σεις να συμετασχετε στην προσπαθεια μας... Ειναι αδιανοητο 2 χρονια να μαστε 15 ιδιωιτες κ 10 εποχικοι να προσπαθουμε να λυσουμε το παζλ. Γι αυτο φιλικα ξεκινα την προσπαθεια εστω κ με ενα τηλ στο αρχηγειο που κ που... Να δουν οτι η προκυρηξη αφορα 232-3 ατομα κ οχι 30
-
ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 82 ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ :http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE4q6ggiv8WTXdtvSoClrL8JGD3SRQTdV5p6k5uE6xNduJInJ48_97uMz9TggzOs5WCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Mmc8Qdb8ZfRJqZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtfebRLpRhL3OkxoR5UqoW_OjwPwMa1HYjdsC-8eJDR0P
-
Σειρά έχουμε οι ΙΔΙΩΤΕΣ. Σε 2-3 εβδομάδες, λίγο πριν ή μετά τις γιορτές. Καλή κατάταξη παιδιά, ευχαριστώ τα 5-10 άτομα που ξεκινήσαμε αυτόν τον αγώνα και διακαιωθήκαμε. Μετά από 4 χρόνια, άγχη, αγωνίες, ατέλειωτα τηλέφωνα κτλ, τα λόγια είναι περιττά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Καλή κατάταξη στις μονάδες να έχετε και οι 82 εποχικοι και καλή τύχη στη ζωή σας. Επιτέλους να παίρνουμε σειρά κ εμείς οι ιδιώτες.
Παιδια καλημερα. Απο επικοινωνια που ειχα με το αρχηγειο μου ειπαν οτι η προσληψη για εμας τους ιδιωτες θα γινει σε ενα με δυο μηνες. Ελεος μονο αυτο εχω να πω.
Το θεμα ειναι να βγει φεκ μεσα ς'αυτο το μηνα οπως βγηκε για τους 82!
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
Γιωργο ακριβη ημερομηνια δεν προκειται να σου πουν ακομα κ να ξερουν, ... Η πυροσβεστικη λειτουργει σε δικο τους χρονο κοσμο κ συμπαν. Τα τηλ πρεπει να τα συνεχισουμε γιατι λειτουργουν σε δικο τους ρυθμο... Δεν περιμενουμε να μαθουμε κατι χειροπιαστο.
Φιλε μου εχεις δικιο σαυτα που λες σε εμενα χτες μου ειπαν οτι κανουν ελεγχους στα δικαιολογητικα τον παιδιων που περασαν τελευτεα ενω ελεγαν οτι πρωτα ειχαν κανει τον ελεγχο και μετα τους καλουσαν. Οπως και να εχει παντος μου ειπαν το φεκ και προσληψη γεναρη με φλεβαρη θα παει. Να συνεχησουμε να περνουμε ειναι η γνωμη μου και να πιεζουμε μη δουμε ξανα δικαιολογιες του τυπου περιμενετε ξανα λογο κρισης η εκλογον...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες