Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Γεια σας παλικαρια... Ειμαι καινουριος εδω... Ενδιαφερομαι και εγω για Ε. Φ εχω περιπου 2360 μορια και ανηκω στην Α κατηγορια... Πηστευεται πως εχω καποια ελπιδα να εισαχθω; Εγω ειμαι αισιοδοξος διοτι ακουω πως οι αιτισεις που εχουν γινει ειναι λιγοτερες απο περσυ... Και με συνδιασμο τα περισσοτερα ατομα που περνουν πηστευω να ειμαι ενας απο τους 960. Θα ηθελα και Την γνωμη την δικη σας. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Ναι φιλε vag Για λιγες
Σιμεών από που πήρες τις πληροφορίες;ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ναι φιλε vag Για λιγες
Εγω οταν κατεθεσα τα χαρτια μου ο αξιωματικος που ηταν υπευθυνος εβγαλε φωτοτυπια το πιστοποητικο και το επικυρωσε.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Μανώλης έγραψε:Στην ευπ δουλευεις και εσυ;
α να κι αλλος εξυπνακιας. Απορω ρε μαγκες τι μπαινετε να κανετε εδω μεσα. Εμεις οτι ξερουμε το λεμε. Εσεις τι ειστε; Οι παντογνωστες που ειρωνευεστε; Συνελθετε
vag_21 έγραψε:Μανώλης έγραψε:Στην ευπ δουλευεις και εσυ;
α να κι αλλος εξυπνακιας. Απορω ρε μαγκες τι μπαινετε να κανετε εδω μεσα. Εμεις οτι ξερουμε το λεμε. Εσεις τι ειστε; Οι παντογνωστες που ειρωνευεστε; Συνελθετε
πως ξερετε για λιγοτερες αιτησεις; Ειναι δυνατον;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
PETRAN έγραψε:vag_21 έγραψε:Μανώλης έγραψε:Στην ευπ δουλευεις και εσυ;
πως ξερετε για λιγοτερες αιτησεις; Ειναι δυνατον;
ακουμε απο ατομα που ειναι μεσα στην αστυνομια. Ολοι εχουν καποια πηγη. Πιο λιγες γενικα ειναι δυσκολο. Πιο λιγες σε ενα δημο παιζει. Αλλα γενικα πιστευω (και απ οτι μου ειπαν) οτι ειναι πολλες... Αριθμος που δεν μπορω να πιστεψω αλλα δεν τον αποκλειω κι ολασ
Υσχιει οτι οποιος υπυρετησε ως λοκ στην κυπρο παιρνει διπλα μορια; Οι τριχες?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Παιδιά καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν τα πτυχία bullats αναγνωρίζονται κανονικά στην προκύρηξη όπως του michigan ή του cambridge?
Ναι αναγνωρίζονται. Η πλακα είναι εξυπνε Μανωλη πως εχω ξαδερφο που εμπλεκετε σε αυτες τις υπηρεσιες και το έμαθα απο αυτον.
Καραϊσκάκης έγραψε:Παιδιά καλημέρα, γνωρίζει κανείς αν τα πτυχία bullats αναγνωρίζονται κανονικά στην προκύρηξη όπως του michigan ή του cambridge;
κανονικα φιλε μου το εχει μεσα και η προκυρηξη;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Παιδια πιστευω πως οσο κι αν ανεβει η βαση στη Α κατηγορια με 2510 θα μαι μεσα.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Συγχαρητηρια
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Εγω πιστευα οτι θα μουν μεσα σιγουρα, αλλα αυτο το φορουμ εδω γραφει αλλα κι αλλα ωρες ωρες... Αλλος λεει οτι με 2510 στην Α δεν μπαινω με τιποτα... Το μονο που κανει αυτο το φορουμ στις συζητησεις μεταξυ διαφορων (γιατι υπαρχουν και πολυ σωστα πραγματα που γραφονται εδω) ειναι να μας αγχωνει. Εγω ειδα στην περσινη προκηρηξη με 2510 μορια μπηκε ο 279ος. Αρα τωρα με 960 πιστευω ολα θα πανε καλα.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες