Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
5 χρόνια ισχύουν οι λίστες από της προκηρηξεις.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Όχι παντού πχ οβα βγάζει κάθε χρόνο αν και έχει έτοιμους υπεραριθμους.Police_ΣΦ έγραψε:5 χρόνια ισχύουν οι λίστες από της προκηρηξεις.
Ότι τον βολεύει κάνει γενικά όλοι οι άλλοι ας ψοφήσουν...
Καλησπέρα ύστερα από επικοινωνία με πολιτικό πρόσωπο που είχα σήμερα μου είπε ότι το συζήτησαν σήμερα σχετικά με τν προκυρηξη. Και ότι είναι στα σχέδια να βγει προεκλογων. Και ότι θέλουν να κάνουν εκλογές Οκτώβρη αλλά φοβούνται ότι αν το ανακοινώσουν μεστό καλοκαίρι θα κάψουν όλη την Ελλάδα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Εννοείς για ΣΦ ισχύουν οι πίνακες για 5 χρόνια; Γιατί για ειδικούς φρουρούς του 19 έχουν φύγει εκατοντάδες άτομα και δεν τους έχει αναπλήρωσει με τους επιλαχών.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τώρα για ΣΦ του 20 δεν ξέρω πόσα άτομα έχουν φύγει και αν έχει πάρει από τους επιλαχών για να τούς αναπληρώσει. Έχω την εντύπωση πως απλά χάνεται η θέση.
Έτσι ξέρω παιδιά τώρα τι να πω δεν ξέρω. αλλά στην μπανανία που ζούμε και ελλείψεις να έχουν για να γλιτώσουν φράγκα μπορεί και να μην παίρνουν επιλαχόντες
Τώρα βέβαια με αυτά που γίνονται ποιος αφήνει μια σίγουρα θέση και ένα σίγουρο μισθό ; Έστω και αν είναι ορισμένου χρόνου προς το παρών..
-
- Αντισυνταγματάρχης
Όσοι φεύγουν δεν το κάνουν γιατί το ορισμένου χρόνου πίστεψε με είναι δεδομένο ότι θα μονιμοποιηθούν. Φεύγουν γιατί δεν αντέχουν να είναι ιπποκόμοι των λαθρομεταναστών.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 62
Αν θυμάμαι καλά, το 2021 είχε βγει ενα ΠΔ, με τα άτομα που έφυγαν μέχρι τότε, με τα μητρώα και τα όνοματα τους κανονικά όλα και έλεγε οτι διαγράφονται απ την Ελληνική Αστυνομία, το είχα δεί,9-10 άτόμα πρέπει να ήταν που έφυγαν τότε. Απ εκεί και πέρα αν έφυγαν αλλοι δεν ξέρω ούτε αν συμπληρώθηκαν οι θέσεις τους, το πιθανότερο να μην συμπληρώθηκαν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Λογικά θα ήταν τα άτομα τα οποία δεν ανανέωσαν δεύτερη χρονιά την σύμβαση τους. Η απλά δεν άντεξαν άλλον και παραιτήθηκαν τι να πω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πάντως ο πρόεδρος τών συνοριοφυλάκων όταν τον είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι οι οργανικές θέσεις τών συνοριοφυλάκων δεν αναπληρώνονται από τους επιλαχών. Δηλαδή άπαξ και περάσει ο καιρός και ορκιστούν οι συνοριοφύλακες και έπειτα φύγουν δεν αναπληρώνεται η θέση πάει χάθηκε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Συζητούν για τις υπόλοιπες 700 θέσεις συνοριοφυλάκων πού μένουν; Εννοώ να τις πάρουν μαζί όλες τους?
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Φιλε μπορεις να διευκρινισεις για ποιες θεσεις ακριβως συζητανε;Stdadar έγραψε:Καλησπέρα ύστερα από επικοινωνία με πολιτικό πρόσωπο που είχα σήμερα μου είπε ότι το συζήτησαν σήμερα σχετικά με τν προκυρηξη. Και ότι είναι στα σχέδια να βγει προεκλογων. Και ότι θέλουν να κάνουν εκλογές Οκτώβρη αλλά φοβούνται ότι αν το ανακοινώσουν μεστό καλοκαίρι θα κάψουν όλη την Ελλάδα
Αδερφέ εγώ ρώτησα για τους 100 της Καβάλας που με ενδιαφέρει σ αυτούς αναφέρομαι για τους υπόλοιπους δε ξερω
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δηλαδή δεν σού είπαν κάτι για τους υπόλοιπους 700 μόνο για τους 100 που έχει πεί ότι θα πάρει στην βόρεια Ελλάδα ο υπουργός.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες