Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
Χαχαχαχα τρολακια σας γλεντάμεεεεε, τραβάτε βρείτε καμία δουλειά ρεεεε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Οι κομμένοι γιατί ασχολούνται με το νήμα;(Ένοπλος και player) Ούτε από έξω δεν περνάτε και πρωί βράδυ παρακαλάτε να ακυρωθεί. Τόσο πολύ πονάει; Βρείτε μια ασχολία γιατι δεν σας βλέπω καλά. Εμείς οι 600 τουλάχιστον έχουμε μια ελπίδα.
Εσυ να βρεις δουλεια σε μενα; Χαχαχααντε καλη συνεχεια παιδια αφου νομιζετε οτι λεμε κακιες δε ξαναγραφω. Οταν δειτε τι θα γινει, ζητατε μετα συγγνωμη, θα τη δεχτω!
Εσύ δηλ τι νομίζεις ότι θα βγάλει προκυρηξη σαν του 2019 με τι καμία εδώ ρίχνουν τόσα λεφτά για υλικές εγκαταστάσεις και οργάνωση των οππι, θα πάρουν και επιπλέον αστυνομικούς είπαμε βγήκαμε απ' το μνημόνιο αλλά όχι κι έτσι όλο το παιχνίδι θα παιχτεί με τους οππι η θα τους πάει μίσους μίσους η θα τη αποδυναμώσει στη συνέχεια.Player7 έγραψε:Εσυ να βρεις δουλεια σε μενα; Χαχαχααντε καλη συνεχεια παιδια αφου νομιζετε οτι λεμε κακιες δε ξαναγραφω. Οταν δειτε τι θα γινει, ζητατε μετα συγγνωμη, θα τη δεχτω!
Συν την όλη διαδικασία προκυρηξη χαρτιά που κοστίζει στο κράτος.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Αφού μας γλεντάτε γιατί δεν βγήκαν ακόμα τα αποτελέσματα; Μάλλον σας γλεντάει η κυβέρνηση😜Oppas έγραψε:Χαχαχαχα τρολακια σας γλεντάμεεεεε, τραβάτε βρείτε καμία δουλειά ρεεεε
Glock 19
-
- Λοχαγός
Όσο για δουλειά δεν έχω καμία ανάγκη. Δεν είμαι άνεργος πτυχιούχος εγώ. Οπότε βοηθά κανένα φίλο πτυχιούχο.
Glock 19
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Ένοπλε φρουρέ που από ότι φαίνεται δεν θα γίνεις ποτέ μου θυμίζεις όταν είμασταν στο σχολείο εσυ θα ήσουν σίγουρα αυτός που δεν ήθελε την κατάληψη .
Ποια δουλειά έχεις ρε τελειωμένε;3 προφίλ και από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ γράφεις χαχαχαχα αντε ρε στην υπογα σου πίσω
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Παρακαλώ να λείπουν οι χαρακτηρισμοί τι είναι αυτά ξεκολλατε
-
- Λοχαγός
Άντε βρε άσχετε που μόνο όταν βγήκε προκήρυξη να δίνει μόρια στο πτυχίο σου έμαθες για τον θεσμό τον ειδικών φρουρών. Όταν έδινες πανελλήνιες όμως δεν σε ενδιαφέρει να μπεις αστυνομία.
Glock 19
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 99
Γούστο μου καπέλο μου ρε .. Έκανα τα χαρτιά μου και μπήκα στους 1000. Επιλαχών είμαι. Το ότι έχω πτυχίο είναι μαγκιά μου μικρουλι. Μάθετε να σε σέβεστε και να μην βγάζετε κακιά. Απλά αποχώρησε από το νήμα γιατί δυστηχως η ευτυχώς δεν είσαι στις προκυρησομενες θέσεις οπότε καλή επιτυχία την επόμενη φορά. Μην γράφεις όμως εδώ μας ενοχλείς
-
- Λοχαγός
Θα είμαστε στο δρόμο οι πρώτοι 400 σας το ξανά λέω Δίας και τέτοια καταλάβετε το και αφήστε όσους γράφουν αρνητικά δεν χρειάζεται να ασχολείστε στις 5 Οκτωβρίου θα ξέρω ανάλυτικα το βράδυ! Τα φιλια μου μέχρι τότε!
158 γυναίκες Δίας και Δραση. Γελάνε τα έδρανα στο δικαστήριο, ο Αγγελάκης τρίβει τα χέρια του θα κονομήσει.
-
- Λοχαγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης