Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καταταξη γιορτες; ... Μολις μπουμε κατευεθειαν αδεια! Γουσταρωωωωωωωωωωωωωω
λοιπον τσακαλια ας τα βγαλουν οποτε θελουν μην σκατε κ στην τελικοι οσοι περασουν δεν θα τρελαθουμε κ ολας, καλα να περνατε κ να ειστε χαρουμενοι κ ευτυχισμενοι
Anonymous

anna.nikos έγραψε:
kallitexnis έγραψε: Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα κοινοποιηθεί εντός του επόμενου 15νθημέρου και η κατάταξη θα ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα Δεκέμβριο... Καλά αποτελέσματα σε όλους και υπομονή...

μακαρι να εχεις δικιο! Αλλα χριστουγεννα μεσα θα ειμαστε; Πικρα

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΣΑ Εικόνα
Anonymous

Δεν μπορω να μπω με τον λογ/μο λογου καποιου προβληματος για αυτο γραφω ως πολιτης. Νομιζω οτι ειναι περιττο να στειλετε e-mail οπουδηποτε που εχει σχεση με τα ΜΜΕ. Οι ημερομηνιες καταταξης εχουν παρθει δεν γνωριζω ακριβως την αμακοινωση των αποτελεσματων αλλα ξερω οτι η καταταξη θα γινει στις 18 Δεκεμβριου αντι της 18 Νοεμβρη που θα γινονταν, τα αποτελεσματα μετατεθηκαν δηλ. Ενα μηνα μετα. Δεν χρειαζετε να παιρνετε στην Στρατολογια ουτε ΓΕΣ δεν προκειται να σας που τιποτα συγκεκριμενο. Μην με ρωτησετε τωρα που το εμεθα απλα περιμενουμε μεχρι τοτε... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Μολις πηρα τηλ. Στο γραφειο σχεσεων υεθα-κοινου αθηνων και μου ειπαν να παρω την αλλη βδομαδα για να μου πουν τα αποτελεσματα... Τι να πω μακαρι!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

aleka έγραψε: Δεν μπορω να μπω με τον λογ/μο λογου καποιου προβληματος για αυτο γραφω ως πολιτης. Νομιζω οτι ειναι περιττο να στειλετε e-mail οπουδηποτε που εχει σχεση με τα ΜΜΕ. Οι ημερομηνιες καταταξης εχουν παρθει δεν γνωριζω ακριβως την αμακοινωση των αποτελεσματων αλλα ξερω οτι η καταταξη θα γινει στις 18 Δεκεμβριου αντι της 18 Νοεμβρη που θα γινονταν, τα αποτελεσματα μετατεθηκαν δηλ. Ενα μηνα μετα. Δεν χρειαζετε να παιρνετε στην Στρατολογια ουτε ΓΕΣ δεν προκειται να σας που τιποτα συγκεκριμενο. Μην με ρωτησετε τωρα που το εμεθα απλα περιμενουμε μεχρι τοτε... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
οπως ειπε και ο καλλιτεχνης οτι η καταταξηθα γινει δεκεμβριο. Και εσυ γνωριζεις οτι περπου σε 15 μερες οτι θα βγουν τα αποτελεσματα;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

DiMiTrA P έγραψε: Μολις πηρα τηλ. Στο γραφειο σχεσεων υεθα-κοινου αθηνων και μου ειπαν να παρω την αλλη βδομαδα για να μου πουν τα αποτελεσματα... Τι να πω μακαρι!
ειναι σιγουροι; Αλλη φορα που περναμε στο γες ελεγαν να παρουμε απο δευτερα ή απο δευτερα θα βγουν;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

anna.nikos έγραψε:
DiMiTrA P έγραψε: Μολις πηρα τηλ. Στο γραφειο σχεσεων υεθα-κοινου αθηνων και μου ειπαν να παρω την αλλη βδομαδα για να μου πουν τα αποτελεσματα... Τι να πω μακαρι!
ειναι σιγουροι; Αλλη φορα που περναμε στο γες ελεγαν να παρουμε απο δευτερα ή απο δευτερα θα βγουν;
Οτι μου ειπαν σας ειπα, μια σχετικα νεα κυρια το σηκωσε Και μου ειπε οτι τωρα δεν εχουν τα αποτελεσματα να παρω την αλλη βδομαδα για να μου πουν!
Anonymous

Ακουσε κανης τσαπανιδου πριν λιγο; κατι ειπαν για εποπ; ακουσε κανης; δεν προλαβα να ακουσω. ειδα μονο απο κατω που ελεγε τι θα γινη με τους εποπ
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΕΠΟΠ ΛΑΓΟΣ έγραψε:Ακουσε κανης τσαπανιδου πριν λιγο; Κατι ειπαν για εποπ; Ακουσε κανης; Δεν προλαβα να ακουσω. Ειδα μονο απο κατω που ελεγε τι θα γινη με τους εποπ
δε την ακουσα εγω την γλυκια μου την ποπη αλλα μολις μου ειπαν Οτι ειπε: Λογο της ακυρωσης της συνεντευξης για τους εποπ ξηρας η καταταξη θα γινει αρχες ιανουαριου. Για αποτελεσματα δε ξερω
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αυτοι απο που εχουν αυτες τις πληροφοριες και εμεις δεν ξερουμε τπτ;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

anna.nikos έγραψε:Αυτοι απο που εχουν αυτες τις πληροφοριες και εμεις δεν ξερουμε τπτ;
δε ξερω. Τι να πω
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 28
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Κι εγώ έτσι άκουσα αρχές ιανουαρίου θα γίνει η κατάταξη! Παιδιά ζήτημα ημερών είναι να βγουν τα αποτελέσματα! Μην αγχώνεστε, καλή επιτυχία σε όλους/ες!
Anonymous

Το μονο καλο ειναι οτι θα κανουμε γιορτες σπιτια μασ
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

kallitexnis έγραψε:Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα κοινοποιηθεί εντός του επόμενου 15νθημέρου και η κατάταξη θα ολοκληρωθεί μέσα στον μήνα Δεκέμβριο... Καλά αποτελέσματα σε όλους και υπομονή...

και που το ξερεις εσυ αυτο;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Σε καποιο αλλο θεμα, για την ε αεροπορια καποιος ειπε οτι ακουσε κατι στην τσαπανιδου σημερα. Ακουσε καποιος Κατι αλλο σχετικα με τον ξηρας;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης