Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Από την στιγμή που σε κάλεσαν για εξετάσεις σημαίνει πως οι πρώτοι 100 στην Β κατηγορία που εξετάστηκαν δεν συμπλήρωσαν τις 60 θέσεις! Θα εξετάζουν από τους επιλαχόντες μέχρι να συμπληρωθουν οι 60! Για να έφτασε η σειρά σου 109 σημαίνει πως από τους 100 κόπηκαν σίγουρα 40+ αρκετό μεγάλο ποσοστό... Τώρα για αυτούς που λένε ότι πάνε ξανά για Σάββατο τι να πω λογικά θα είναι από την Α κατηγορία η αλλιώς μας λένε πίπες γιατί δεν πολύστεκουν τα πράγματα.
Εμένα κοπέλα απο την Β κατηγορία μου είπε ότι θα επανεξετάσουν 10 άτομα!
Ο καθένας λέει ότι θέλει που να βγάλεις άκρη. Αλλά το παλικάρι που το κάλεσαν δεν έχει λόγο να πει ψέματα
Δεν λέω για το παλικάρι αδερφέ αυτός ξέρω ότι λέει αλήθεια! Για τους άλλους είμαι λίγο δύσπιστος... Αδερφέ εσύ με την 109 θεση μην ακούς κανέναν φιλαράκο να ξέρεις είσαι πολύ τυχερός! Πήγαινε δώστα όλα και μπες με το καλό! Όσο για εμάς που είμαστε πολύ πίσω στην κατάταξη καλή μας επιτυχία με τους 600 αν τελικά είναι ειδικοί φρουροί και δεν εννοούν τους δόκιμους αστυφύλακες που είναι με πανελλήνιες.
Ειναι 300+300 ή ειναι οι 300 τωρα + 600?
Ρε παιδιά αφού και τους υπόλοιπους 600 από την ίδιο πινακα θα πάρει δεν θα βγει νέα προκήρυξη
Καλησπέρα στην παρέα.
Εγώ έδωσα χθες με τους επιλαχόντες περάσαμε σχεδόν όλοι μόνο 6-7 κόπηκαν. Εμάς μας είπαν ότι είμαστε όλοι μέσα. Υπάρχει μεγάλη αποχή δεν ήρθε κόσμος. Γενικά στα αθλήματα κόπηκαν περίπου 15-20 αλλά τα κενά είναι κατά κύριο λόγο από κόσμο που δεν προσήλθε για τα ΠΚΕ.
Εύχομαι σε όλους που το θέλουν να μπουν είτε τώρα από κόσμος που καλούν για να συμπληρώσουν τους 300 είτε αργότερα που θα πάρουν 600 από τον ίδιο πίνακα.
Εγώ έδωσα χθες με τους επιλαχόντες περάσαμε σχεδόν όλοι μόνο 6-7 κόπηκαν. Εμάς μας είπαν ότι είμαστε όλοι μέσα. Υπάρχει μεγάλη αποχή δεν ήρθε κόσμος. Γενικά στα αθλήματα κόπηκαν περίπου 15-20 αλλά τα κενά είναι κατά κύριο λόγο από κόσμο που δεν προσήλθε για τα ΠΚΕ.
Εύχομαι σε όλους που το θέλουν να μπουν είτε τώρα από κόσμος που καλούν για να συμπληρώσουν τους 300 είτε αργότερα που θα πάρουν 600 από τον ίδιο πίνακα.
Προκήρυξη όντως ίσως δεν χρειάζεται να βγει αλλά θα πρέπει να ανακοινώσουν κάτι! Όταν είχε βγάλει για οππι τους 400 κάλεσε και άλλους μετά αλλά δεν ξέρω αν είχαν βγάλει κάποια ανακοίνωση
Παιδιά αυτό δεν παίζει που λέτε 300+300 στην ηδια προκήρυξη! Αν ισχύουν τα λεγόμενά τους είναι 300 τώρα και οι άλλοι 600 σε άλλη προκήρυξη! Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λέτε!
Εσυ φίλε κου ήσουν επιλαχόν τι θέση ήσουν και σε ποια κατηγορία ;
εγω ρωτησα απλα επειδη δεν γνωριζω αν ξερει καποιος αν οι 600 που λενε θα ειναι 300+300 η θα ειναι 300+600?
Φίλε μου δεν θα σου πω ακριβώς θέση καταλαβαίνεις γιατί.
Ήμουν περίπου στην μέση στους επιλαχόντες.
Ότι είμαστε μέσα μας το είπε σε όλους που ήμασταν εκεί από τον πρώτο επιλαχόν μέχρι και τον τελευταίο.
Παιδιά διαβάστε λίγο τις ανακοινώσεις που βγάζουν.
Τώρα καλούν για 300 το λέει ξεκάθαρα.
Για τους 600 που λένε θα βγει νέα ανακοίνωση που θα λέει ότι από αυτόν τον πίνακα καλούμε 600 + επιλαχόντες.
Ήμουν περίπου στην μέση στους επιλαχόντες.
Ότι είμαστε μέσα μας το είπε σε όλους που ήμασταν εκεί από τον πρώτο επιλαχόν μέχρι και τον τελευταίο.
Παιδιά διαβάστε λίγο τις ανακοινώσεις που βγάζουν.
Τώρα καλούν για 300 το λέει ξεκάθαρα.
Για τους 600 που λένε θα βγει νέα ανακοίνωση που θα λέει ότι από αυτόν τον πίνακα καλούμε 600 + επιλαχόντες.
Εσένα που σου είπε ότι είστε σε όλους μέσα σε ποια κατηγορία είσαι στους α;
Επίσης όσοι δώσατε τώρα σαν επιλαχόντες άμα δεν μπείτε τώρα θα μπείτε μετά με τους υπόλοιπους
Επίσης για την β κατηγορία μου φαίνεται λίγο παράλογο
Επίσης όσοι δώσατε τώρα σαν επιλαχόντες άμα δεν μπείτε τώρα θα μπείτε μετά με τους υπόλοιπους
Επίσης για την β κατηγορία μου φαίνεται λίγο παράλογο
Εννοείται δεν θέλω να μου πεις την θέση σου ακριβώς απλά την κατηγορία και πάνω κάτι τη θέση! Θα με βοηθούσε πολύ για να υπολογίσω αν έχεις την καλωσύνη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 3 επισκέπτες