loupinogr έγραψε:Με ΙΕΚ λογικά θα είμαστε σίγουρα μέσα αλλά πρέπει να προσέξουμε που θα δηλώσουμε γιατί έχουν διαχωρίσει προϋπηρεσία και χωρίς. Και εγώ πχ αναρωτιέμαι με 18 μήνες που έχω την δηλώνω; Γιατί ένας με 3 χρόνια (που δεν είναι κάτι απίθανο) με τρώει λάχανο. Και η άριστη Γνώση αγγλικών με την καλή γνώμη (proficiency με lower) Έχουν 50 μόρια διάφορα Δηλαδή το καλύπτεις με 8 μήνες προϋπηρεσία και το περνάς κιόλας ... Για έναν πχ σαν εμένα που θέλω Κορυδαλλό (όχι ότι δεν θα δηλώσω τα πάντα) Είναι πολύ ιδιαίτερα όλα αυτά. Αλλά και για κάποιον που πχ έχει τριτεκνια πρέπει να προσέξει ανάλογα τι άλλο έχει αν θα την δηλώσει γιατί πχ για Κορυδαλλό είναι 2 θέσεις. Εμένα Μ είπαν ότι επειδή είναι από της ελάχιστες προκηρύξεις που αφήνουν ιδιωτικά ΙΕΚ θέλει πααααρα πολύ προσοχή
Καλά σίγουρα θέλει προσοχή, από ένα λάθος μένεις εκτός, τώρα ιδιωτικά άφηναν και στην 6κ2018, τώρα εσύ έχεις κ ΙΕΚ κ προϋπηρεσία λογικά πιάνεις Αθήνα και σίγουρα πιάνεις ως εξωτερικός αντί για σωφρονιστικός, βέβαια ελπίζω κ μεις της Α επικουρίας να μείνει καμιά θέση για έξω.
Καλησπέρα. Διαβασα πως τα δικαιολογητικά τα κάνουμε κατευθείαν επίκληση από το μητρώο στην αίτηση άσχετα αν μας καλέσουν η όχι σωστά; Όποιος το ξέρει η το διάβασε ας το επιβεβαιώσει
Walas έγραψε:Τα ΠΚΕ τα αναλαμβάνουν επιτροπές του υπουργείου με μέγιστη αναβολή τις 15 μέρες. Παίζει να μπείτε πριν από εμάς τις 6κ. 😂😂
Χαχαχα ναι το διάβασα, πάλι καλά να λες φίλε που έγινε αυτή η αλλαγή, βέβαια έτσι έπρεπε να σε γίνει και με εσάς, πάντως σε ένας πόσους μήνες έκαναν να βγούνε τα προσωρινά θυμάσαι;
Εγώ ρε φίλε την διάβασα και δεν το έπιασα αυτό! Με προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο ένσημο μπαίνεις σε διαφορετική στήλη η αυτό ισχύει μόνο για τα ΙΕΚ μεταξύ τους?
Walas έγραψε:Τα ΠΚΕ τα αναλαμβάνουν επιτροπές του υπουργείου με μέγιστη αναβολή τις 15 μέρες. Παίζει να μπείτε πριν από εμάς τις 6κ. 😂😂
Χαχαχα ναι το διάβασα, πάλι καλά να λες φίλε που έγινε αυτή η αλλαγή, βέβαια έτσι έπρεπε να σε γίνει και με εσάς, πάντως σε ένας πόσους μήνες έκαναν να βγούνε τα προσωρινά θυμάσαι;
Περίπου 9 μήνες. Τέλη Ιούνιου το 2018 είχαμε κάνει αίτηση και αρχες Μαρτίου 2019 βγήκανε τα προσωρινά.
Player7 έγραψε:Εννοειται οτι δηλωνεις την εμπειρια ρε φιλε, τι ερωτηση ειναι αυτη;Οσοι εχουμε εμπειρια παιζουμε και στις 2 λιστες λιστες αυτοματα. Και ΜΕ και ΧΩΡΙΣ!
Περίπου 9 μήνες. Τέλη Ιούνιου το 2018 είχαμε κάνει αίτηση και αρχες Μαρτίου 2019 βγήκανε τα προσωρινά.
[/QUOTE
Κατάλαβα καλό Σεπτέμβρη τότε για μας τεσπά, πάλι καλά που βγήκε και άντε να ξεμπερδεψετε κ σεις
Παιδιά εγώ θα ρωτήσω κάτι το οποίο το έχω ρωτήσει και παλιά και απάντηση δεν πήρα από κανέναν... Έχεις κύριο προσόν... Όταν κάνεις την αίτηση εκτός από το κύριο προσόν βάζεις και το απολυτήριο λυκείου; Γιατί κάποιοι λένε πως δεν το έβαλαν και κόπηκαν και κάποιοι άλλοι πως το έβαλαν και μπήκανε επικουρία... Τελικά με αυτό τι ισχύει;