Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Ναι δικός μας είναι! Στον καινουργιο στο υπουργείο πήρε τηλέφωνο
Paris κ εσύ κορυδαλλό?
Για τους επιλαχοντες τι θα γίνει; Ποτε θα καλέσουν για όσους δεν αποδεχτούν τον διορισμό;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Για τους επιλαχόντες μην περιμένετε αυτό το πράγμα και κάντε την ζωής σας και αμα με το καλό βγει κάτι έχει ο Θεός.Εμείς οι εξωτερικοί πιστεύω να μπούμε στην σχολή μόλις τελειώσουν οι πρώτοι που είναι μέσα. Δεν νομίζω να μας καθυστερήσουν
-
- Ανθυπασπιστής
Χανιά εγώ αδερφέ
Ωραίος. Εγώ παιδιά δεν έχω οαρει ρούχα έχει ένα μαγαζί στον Πειραιά έχει τα ρούχα με τα διακριτικά του ΠΡΟΠΟ
Τσακαλε δν γινεται να λες απο τη μια να μν περιμενουμε οι επιλαχοντες (και ειδικα αυτοι που εχουν καλο πλασαριμα) και απο την αλλη να περιμενετε να αρχισει η σχολη για το δευτερο γκρουπ αμεσα. Θα υπαρξουν και κενα για εξωτερικους. Ηδη εγω ειμαι σε θεση να γνωριζω ενα. Θελω να πω οτι εκτιμω για τη σχολη μετα τα μεσα απριλιου και οχι νωριτερα! Οσο καθυστερησουν οι επιλαχοντες αλλο τοσο σχεδον θα καθυστερησει και το δευτερο γκρουπ εξωτερικων.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Οι επιλαχόντες δεν έχουν καμία σχέση με τους επιτυχόντες.Θα βγει φεκ διορισμού με όσους αποδεχτούν τον διορισμό και θα ξεκινήσουν δουλειά.
Τους επιλαχόντες μπορεί να τους φωνάξει και 1,5 χρόνο μετά, μπορεί και ποτέ.
Απ το υπουργείο εξαρτάται.
Τους επιλαχόντες μπορεί να τους φωνάξει και 1,5 χρόνο μετά, μπορεί και ποτέ.
Απ το υπουργείο εξαρτάται.
Διασωστη δεν το γνωριζα αυτο. Υπεθετα οτι απο τη στιγμη που δημιουργηθηκε μια τοσο εκτεταμενη δεξαμενη επιλαχοντων, θα αντλουσαν τα κενα απο αυτους μεσα στο επομενο 3μηνο. Δλδ η αχοκη εξωτερικων παιζει να ξεκινησει με τα οποια κενα υπαρχουν;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Ναι θα πανε σχολή κανονικά μόνο όσοι αποδεχτούν.Η λίστα των επιλαχοντων έχει ισχύ 2 χρόνια και συμπληρώνει κενά όποτε θέλει το υπουργείο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
vankouman έγραψε:Τσακαλε δν γινεται να λες απο τη μια να μν περιμενουμε οι επιλαχοντες (και ειδικα αυτοι που εχουν καλο πλασαριμα) και απο την αλλη να περιμενετε να αρχισει η σχολη για το δευτερο γκρουπ αμεσα. Θα υπαρξουν και κενα για εξωτερικους. Ηδη εγω ειμαι σε θεση να γνωριζω ενα. Θελω να πω οτι εκτιμω για τη σχολη μετα τα μεσα απριλιου και οχι νωριτερα! Οσο καθυστερησουν οι επιλαχοντες αλλο τοσο σχεδον θα καθυστερησει και το δευτερο γκρουπ εξωτερικων.
Δηλαδή εσύ σαν Επιλαχών περιμένεις πότε θα σε καλέσουν και απλός κάθεσαι ; Δεν προχωράς την ζωή σου στα επαγγελματικά σου και περιμένεις πότε και αν και εφόσον ;
Παιδιά και εγώ επιλαχών από τους πρώτους που κάλεσε το 2019 αλλά ταυτόχρονα με αυτό έχω αλλάξει 2 δουλειές γτ η ζωή δεν γίνετε να μείνει στην αναμονή για κάτι που δεν ήταν σίγουρο.
Δίκη Μ γνώμη είναι ότι μετά από την πρώτη φουρνιά θα πάμε οι υπόλοιποι. Τώρα αν γίνει τπτ και μας στείλουν για μετά το Πάσχα δεν ξέρω. Μαι αυτό καθαρά για να μην κλείσουν την σχολή για περίοδο διακοπών !
Το θέμα είναι ποτέ θα ξεκινήσουμε.
Προφανως και εγω εργαζομαι αλλου. Αλλα επειδη ειμαι στην εστιαση εχω στο πισω μερος του μυαλου μου την προοπτικη να με καλεσουν. Απλα πιστευα οτι απο τη στιγμη που θα προκυψουν καποια κενα, αυτα θα καλυφθουν αμεσα και οχι σε βαθος χρονου και αν και ποτε...
-
- Ανθυπασπιστής
Μακάρι να γίνουν όλα γρήγορα παιδιά να πιάσουμε και μεις δουλειά να μπουν και επιλαχόντες γρήγορα! Αλλά έχει δίκιο ο διασώστης θα πάρει καιρό να συμπληρώσουν κενά! Και δεν έχει σχέση με τα μόρια μόνο φίλε αλλά και το πόσες και ποιές φυλακές έχεις δηλώσει
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Σωστά. Δε παίζουν μονο ρόλο τα μόρια. Υπάρχουν υποψήφιοι που έχουν μείνει έξω με σχεδόν 1000 μόρια απλά και μόνο επειδή εχουν δηλώσει 1-2 καταστήματα. Γι αυτό και οι περισσότεροι εξ υμών που περάσαμε κάπου είχαμε δηλώσει όλη την Ελλάδα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες