Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Αν έχει κοπεί κάποιος σε ένα άθλημα αλλά είχε περάσει τα άλλα τα ξανά δίνει όλα; Η μόνο αυτό που κόπηκε;
Μια βοήθεια από όσους πήγαν σε γιατρούς... Όταν έλεγε παθολογικό γενικής ιατρικής τι έπρεπε να προσέξουμε... Δεν είναι όλοι οι παθολογοι το ίδιο?
Ο δήμαρχος μιλάει για ειδικούς φρουρούς ενώ ο υπουργός μιλάει για δόκιμους αστυφύλακες εμείς ποιον να πιστέψουμε; Πέρα από αυτό λέει ότι οι νέοι σπουδαστές δλδ οι 600 θα μπουν στην σχολή τέλος του χρόνου με αρχές του νέου! Δεν νωμιζω ότι βγαίνει το χρονοδιάγραμμα τους. Ακομα δίνουν αθλήματα οι 300 και σε 1.5 μήνα θα μπουν στην σχολή οι 600 που δεν έχει βγει καν η προκήρυξη τους; Δεν βγαίνουν τα κουκιά παιδιά...
Καλησπέρα παιδιά, συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα ότι δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες που λένε ότι θα καλέσουν τους 600 και θα μπουν στο τέλος του χρόνου, όπως επίσης είναι και οι πκε που θα πάρει λίγο χρόνο. Δεν βγαίνει γιατί θα πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα οι διαδικασίες, πραγμα λίγο δύσκολο να γίνουν όλα αυτά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Επίσης, είμαι με τη Β’κατηγορια 109 σειρά και με κάλεσαν να πάω να πάρω την καρτέλα για τις πκε. Κάλεσαν κανέναν άλλον ή όχι. Και τέλος πάντων γιατί κάλεσαν άλλους 100 επιλαχόντες επειδή δεν συμπληρώθηκαν τα άτομα;
Αν σε κάλεσαν να πάρεις καρτέλα λογικά υπάρχει κενή θέση στην Β κατηγορία και θα μπεις. Γιατί με τη λογική φτάνοντας στη σειρά σου είναι για να καλύψεις θέση
Και ποτέ σου είπαν για πκε εσένα που πήρες καρτελα
Μήπως σας καλούν για τς υπόλοιπες θέσεις που θα πάρουν γιατί στην β κατηγορία δεν είχε αποχή ούτε κόπηκαν τόση στα αθλήματα
Δεν πρέπει να βγει πρώτα προκήρυξη για να αρχίσει να τραβάει κόσμο για τα 600 άτομα ; Γιατί αν δεν είχε τόση αποχή η Β κατηγορία δεν έχει λογική
Παιδιά δεν ξέρω αν υπάρχουν κενές θέσεις, αλλά με πήραν τηλ να πάω να την πάρω τη καρτέλα, δεν μου είπαν ημερομηνίες λογικά μετά από μέρες θα βγουν, για να πάμε για τις πκε. Δεν ξέρω αυτό για τη Β’ κατηγορία που λέτε αν κάλεσε μόνο εμένα ή αλλα 100 της Β’ κατηγορίας. Εγώ φαντάζομαι ότι είναι για τους 300, γιατί δεν έχει βγει κάτι για τους 600.
Παιδιά σας παρακαλω απαντήστε μου οποίος ξέρει
Εάν παιρνουν τηλ για τους 600 για πκε
Μέχρι ποιον αριθμό μπορει να φτάσει η λίστα;
Εάν παιρνουν τηλ για τους 600 για πκε
Μέχρι ποιον αριθμό μπορει να φτάσει η λίστα;
Η λογική μου και μένα λέει ότι είσαι για τους 300 γιατί αφού δεν βγήκε κάτι για τα 600 άτομα. Για το παιδί που ρωτάει μέχρι ποια θέση μπορεί να φτάσει κανεις δεν μπορεί να ξέρει γιατί το άλλη παιδί λέει πως δεν είχε αποχή καη ούτε κόπηκαν τόσα άτομα στην Β
Σε ευχαριστώ για την απάντηση να είσαι καλά
Εκτός αν άρχισαν να καλούν για τα 600 άτομα και ετοιμάζουν την προκήρυξη. Αλλά είχαν πει ότι απλά θα συνεχίσουν να τραβάνε απο τον ήδη υπάρχων πίνακα πράγμα που σημαίνει πως ίσως δεν χρειάζεται να βγει προκήρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες