Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Θα απαντήσω στο παιδί που λέει για τις παραιτήσεις... Όσο είσαι στα πλαίσια της εκπαίδευσης μπορείς να παραιτηθείς και να πάρουν επιλαχόντες το οποίο και έκανα εγώ προσωπικά. Και μέχρι τότε όσο είχα παραιτηθεί εγώ είχαν φύγει περίπου 150 άτομα οπότε πήραν αυτά τα άτομα από επιλαχόντες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Από τους 1500 του 2019, εχουν μείνει περίπου 1280 άτομα.Άρα δε καλύφθηκαν οι θέσεις αυτό λέω.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Καλησπέρα. Γιατί ρε παιδιά όμως να φύγουν τόσα άτομα από την βασική; Δουλειά έτοιμη, ένστολη, ειδικές δυνάμεις οι περισσότεροι γιατί;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Guardian πρέπει να είναι γύρω στους 1100 κάτι το πληροφορήθηκα τώρα πρόσφατα αυτό. Και θεωρώ ότι για να έχουν φύγει τόσα πολλά άτομα αυτό σημαίνει πολλά.
-
Στην πορεία μετά το πέρας της εκπαίδευσης συνέχισαν να φεύγουν. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι κομμαντο η αν είσαι ΟΥΚ έχει να κάνει με το βιοτικό επίπεδο που έχει η Αθήνα που αν δεν το ζήσει ένα άτομο από επαρχία δεν θα το καταλάβει. Όπως και αν δεν τα βάλεις όλα κάτω με χαρτί και μολύβι δεν ξέρεις τι έχεις να λαμβάνεις καθαρά και τι όχι. Όπως και ν έχει αυτό είναι απόψεις ανάλογα με τα θέλω του κάθε ένα. Αλλού σταθήκαμε εμείς τυχεροί ίσως κάποια στιγμή σταθείτε έχεις τυχεροί κάπου αλλού ίσως και για κάποιον λόγο έγινε που δεν μπήκατε όπως και αν το θέλατε τόσο πολύ μπορούσατε να δώσετε πανελλήνιες. Εγώ προσωπικά μέχρι στιγμής και με φίλους που μιλάω και οι ίδιοι ώρες ώρες είναι με το ένα πόδι να φύγουν από το σώμα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι εσένα περίμεναμε να μας πεις για τις πανελλήνιες.3 φορές έδωσα!
-
Αγορίνα συνέχισε ν ελπίζεις για μια θέση στην αστυνομία αλλά μην κολλάς εκεί... Εγώ σκέψου το είχα όνειρο από πιτσιρικάς και με το που μπήκα απογοητεύτηκα με την μια. Δεν γίνεται σχεδόν το 30% που μπήκαν ν φύγανε και νην ξέρανε που πάνε. Όλοι ξέραμε απλά τα ζυγίζεις μετά. Και να σου πω κάτι τελευταίο περίπου 80 με 90 άτομα είναι από Θεσσαλονίκη και άλλοι τόσοι Αθήνα. Δηλαδή μιλάμε για ένα 20% ατόμων που είναι είδη ή θ πάνε σπίτι τους σχετικά γρήγορα σε σχέση με την επαρχία που ανοίγει μια θέση χρόνο παρά χρόνο. Θα μου πεις κ αυτό το ήξερες, όλοι λέγαμε 5 6 7 χρόνια... Αν δεν κάνεις παιδιά δεν ξεκολλάς από εκεί και αν γίνεις αστυφύλακας άντε γειά...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Όσο για τους επιλαχόντες ο μέγας ευεργέτης χρυσοχοιδης έλεγε σε μια παραγραφούλα της προκήρυξης του οτι μετά από 1 μήνα μέρα που θα ξεκινήσει η σχολή δν θα παρει ατομα όσα και να παραιτηθούν θα είχα μπει και εγω όπως λέει ο γκαρντιαν
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλά θα τον τακτοποιήσουμε καλά στις εκλογές τον μπάρμπα... Το σημαντικό τώρα είναι να βγάλει ξανά προκήρυξη ειδικών φρουρών.
-
Για εμένα η προκήρυξη των Ε. Φ που έκανε το 19 ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου αφού σχεδόν το 30% παραιτήθηκε... Απλά δεν έφτασε ποτέ εκεί που πρέπει ν φτάσει αυτή η πληροφορία. Και άλλοι πόσοι είναι είτε που έβαλαν δόντι και έφυγαν από υπηρεσίες είτε που παλεύουν να φύγουν. Ξεκάθαρα πράγματα αυτή την στιγμή ο διοικητής της ΔΙΑΣ λέει ότι το προσωπικό φεύγει και είναι υποστελεχομενη γιατί άραγε.
Έχουν δίκιο πάντως που λένε για παραιτήσεις λόγο του ότι το βιοτικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλό κ δεν έβγαιναν τα παιδιά από επαρχία . και θα σας πω το πιο πρόσφατο παράδειγμα . τα παιδιά π μπήκαν εμοδε στην πυροσβεστική τους φεύγουν. Ένα σωτο λεφτά σε νοίκια κ βενζίνες διότι είναι μακριά οι υπηρεσίες αυτές .. Λογικό να παραιτήθηκε κοσμάκης πολύς από τους 1500 κ ας είναι από τις κομπλέ δουλειές
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
.Υπάρχουν και από την εμοδε παραιτήσεις;Predator έγραψε:Έχουν δίκιο πάντως που λένε για παραιτήσεις λόγο του ότι το βιοτικό επίπεδο ήταν πολύ υψηλό κ δεν έβγαιναν τα παιδιά από επαρχία . και θα σας πω το πιο πρόσφατο παράδειγμα . τα παιδιά π μπήκαν εμοδε στην πυροσβεστική τους φεύγουν. Ένα σωτο λεφτά σε νοίκια κ βενζίνες διότι είναι μακριά οι υπηρεσίες αυτές .. Λογικό να παραιτήθηκε κοσμάκης πολύς από τους 1500 κ ας είναι από τις κομπλέ δουλειές
Δεν έχω ακούσει για καμία παραίτηση παραδόξως σε εμοδε γιατί όσοι μπήκαν ηταν εποχικοί εκτός από 3 πολίτες οπότε δεν τους συμφέρει να παραιτηθούν γιατί ποντάρουν στην μονιμότητα κ επειδή παραιτήθηκαν από εποχικοί δεν θα μπορούν να πάνε παλι ως εποχικοί στις θέσεις που ηταν.. Όποτε προς το παρόν δεν ξέρουμε για παραίτηση και κατά τη γνώμη μου δεν θα υπάρξουν
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για σφ να φανταστώ?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δε βγαίνει αλλη προκήρυξη ΣΦ φέτος, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, θα είναι καλύτερα για τα νεύρα σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες