Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 45
Επάγγελμα: ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ

Δημοσίευση από Paradiddle »

Οι ενστάσεις είμαι πάνω από 100. Οι δέκτες είναι περίπου 100. Από αυτές για ΠΚΕ μπορεί να είναι και οι μισές. Και ΣΙΑ περάσουν ακόμα λιγότεροι. Και για τον τελικό πίνακα μπορεί να είναι ακόμα 5 άτομα ή και 2. Δεν παίζει ρόλο να λέμε νούμερα. Υπομονή και θα δούμε σε δύο εβδομάδες τους πίνακες με τις ενστάσεις
Άβαταρ μέλους
Νέος Λ/Φ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Νέος Λ/Φ »

Δουλεύω ήδη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε δημόσιο νοσοκομείο έως 24 μήνες. Μου είπαν στο νοσοκομείο ότι μπορώ να λύσω τη σύμβαση όποτε θελήσω πριν τελειώσει. Βρίσκομαι στους πίνακες των επιτυχόντων λιμενοφυλάκων.1) Μπορώ να καταταχθώ κανονικά στο σώμα;

2) Πρέπει να έχω το χαρτί της παραίτησης της σύμβασης μαζί μου, γιατί συνήθως αργεί να δημοσιευθεί στο διαύγεια;

3) Κάτι αλλο;

Κάποιος που να γνωρίζει με συμβάσεις.

ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Νέος Λ/Φ έγραψε:Δουλεύω ήδη με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε δημόσιο νοσοκομείο έως 24 μήνες. Μου είπαν στο νοσοκομείο ότι μπορώ να λύσω τη σύμβαση όποτε θελήσω πριν τελειώσει. Βρίσκομαι στους πίνακες των επιτυχόντων λιμενοφυλάκων.1) Μπορώ να καταταχθώ κανονικά στο σώμα;

2) Πρέπει να έχω το χαρτί της παραίτησης της σύμβασης μαζί μου, γιατί συνήθως αργεί να δημοσιευθεί στο διαύγεια;

3) Κάτι αλλο;

Κάποιος που να γνωρίζει με συμβάσεις.

ευχαριστώ

Βρες έναν στρατιωτικό νομικο σύμβουλο για να είσαι σίγουρος αδερφέ

JohnL
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JohnL »

Κοιταξε καλά την σύμβαση που υπέγραψες για ρήτρα συνήθως στο δημόσιο άμα λήξεις την σύμβαση έχεις 2 χρόνια ρήτρα να μην κανα μπες στο δημόσιο τσέκαρε τ μα σύμβουλο όπως προείπε ο φιλος
Άβαταρ μέλους
Νέος Λ/Φ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

JohnL έγραψε:Κοιταξε καλά την σύμβαση που υπέγραψες για ρήτρα συνήθως στο δημόσιο άμα λήξεις την σύμβαση έχεις 2 χρόνια ρήτρα να μην κανα μπες στο δημόσιο τσέκαρε τ μα σύμβουλο όπως προείπε ο φιλος

Αναφέρει μέσα στην προκήρυξη του επικουρικού: Σε περίπτωση μη αποδοχής ή παραίτησης πριν από τη λήξη της σύμβασής τους, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής νέας αίτησης πριν παρέλθει διετία από την ημερομηνία παραίτησης ή μη αποδοχής Το επικουρικό προσωπικό προσλαμβάνεται με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Δεν με ενδιαφέρει να ξανακάνω αίτηση για νοσοκομείο.

Replacement
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Replacement »

Παριντλ δεν κατάλαβα αν είναι 100 ενστασεις πως στους τελικο πινακα θα ειναι λιγοτεροι; Δεν καταλαβα ; Λες ότι θα κοπουν σε διαδικασίες;
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Εννοεί ότι 100 δεκτές όχι όμως όλοι για πκε. Θα ελέγχει ποιοι δικαιούνται να καλεστουν. Από εκεί μετά κάποιοι μπορεί να κοπούν πκε ώστε ο τελικός αριθμός να είναι πολύ μικρότερος του αρχικού
LF2019
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από LF2019 »

Καλημέρα!
Κάλεσα κι εγώ σήμερα και απάντησε και σε μένα ένας κύριος, ο οποίος ανέφερε πως οι ενστάσεις είναι περίπου 100, αλλά δε γνωρίζει πόσες έγιναν δεκτές, διότι δεν έχει πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία.

Είναι ακατανόητο πραγματικά πώς γίνεται κάθε μέρα να υπάρχει ενημέρωση διαφορετική από την προηγούμενη, εκτός αν καταλαβαίνουμε όλοι λάθος.

Για τελικούς πίνακες είπε και σε μένα εντός Οκτωβρίου και κατάταξη το αργότερο στο τέλος του έτους.

Θα απέφευγαν πολλά τηλεφωνήματα αν έστελναν σε όλους μας (επιτυχόντες - επιλαχόντες - ενιστάμενους) ένα ενημερωτικό e mail αναφορικά με τις ενστάσεις που ευδοκίμησαν, μιας και όλοι μας έχουμε έννομο συμφέρον να γνωρίζουμε τη διαδικασία που τώρα ακολουθείται.

ΘΒ007
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από ΘΒ007 »

Καλημέρα παιδιά! Εγώ πάλι ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ενώ ο ασεπ έστειλε μήνυμα και λέει ξεκάθαρα ότι οι ενστάσεις είναι σύνολο 34, αυτοί από το λιμενικό να μας λένε ότι οι δέκτες μόνο είναι 100, δλδ πάνω κάτω 150!

Τι έχει γίνει λάθος σε αυτό;

LF2019
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LF2019 »

Ίσως να είναι αυτό που είπαν παραπάνω, ότι δηλαδη 34 ήταν συνολικά στην κατηγορία που ανήκει ο υποψήφιος που έκανε την ένστασηΕικόνα.

Θα μας διευκόλυνε πολύ αν ένας ενιστάμενος ανέβαζε copy paste (χωρίς όνομα εννοείται) το κείμενο του email που έλαβε, γιατί πραγματικά έχουμε μπερδευτείΕικόνα.

Άβαταρ μέλους
Paradiddle
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Έχω δει δύο email. Το ένα έλεγε ότι εξετάστηκαν στις 14/9 30 ενστάσεις και το άλλο στις 15/9 34 ενστάσεις. Λογικά εννοεί πως είναι τουλάχιστον 64.30 τη μια μέρα και 34 την άλλη.
LF2019
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από LF2019 »

Ίσως τότε θα έπρεπε να λάβουν κι άλλο e mail σχετικό με εξέταση κι άλλων ενστάσεων, ώστε ο αριθμός να ταιριάζει κάπως με το 100 που μας δίνουν από το τηλεφωνικό τους κέντροΕικόνα... Εκτός αν οι 30 και οι 34 αφορούσαν στην ίδια κατηγορία (πχ 64 στη γενική)

Άβαταρ μέλους
Νέος Λ/Φ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Γεια σας, προς διευκόλυνση όλων μας θα ήταν προτιμότερο και ντόμπρο να ανέβαζε κάποιος υποψήφιος τo mail των ενστάσεων σε screenshot (με link upload) χωρίς να φαίνονται τα mail και ονόματα των ενισταμένων.
Άβαταρ μέλους
topgun22
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από topgun22 »

Δεν ήταν όλες γενικής. Είδα και εγώ μειλ ενιστάμενων. Πήγαινε αθροιστικά ο αριθμός ανά μέρα. Το καλό είναι ότι είδατε και άλλοι ότι είχα δίκιο και ότι δεν σας κορόιδεψα χτες. Αν πάνε όλοι για πκε που είναι το χειρότερο σενάριο θα έχουμε αλλαγή φουλ στους τελικούς πίνακες. Επίσης για 100 ενστάσεις δεκτές φαίνεται ότι κάποιοι δεν εκαναν καλά τη δουλειά τους και το ξαναλέω. Να ήταν 20-40 ενστάσεις δεκτές οκ αλλά 100 ; Σε 100 άτομα υπήρχε κάτι άλλο ; Δεν ξέρω και καταλαβαίνω πως όλοι έχουμε κατακλυστεί από αγχος
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 143

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Όσοι είδατε ποια ονόματα μέσω μαίλ υπάρχουν στις ενστάσεις, απλά δείτε πόσα μόρια έχει ο καθένας. Έτσι θα φύγει το αγχος.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες