Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Και οι ειδικοι φρουροι μετα απο χρονια αστυφυλακες γινονται.. Αμα τους κατσει οτι θελουν βαζουν...
Πολυ πιθανο να το κανει για την ορφωση που ειπες αλλα κ. να. ριξει σταχτη στα ματια σε αυτους που βγηκαν σημερα γιατι υποτιθετε αυτο λενε σε μεσους ορους κ να τους πει οριστε κυριε αξιοκρατικα για ολους.. για πτυχια επαλ επας.. απολυτηρια κ αει τει
- Storm
Μπορει να μην παει σε ποσοστο αλλα να δινει εξτρα μορια, ας πουμε 100-200 κτλ... ποιος ξερει...
Αν. κανουμε εικασιες ναι μπορει να. καταργησει τα πτυχια επαλ επας κ να βαλει μονο απολυτηρια..
Δεν θα το κανει με μορια αλλα με ποσοστα.. αν περνει 100 μορια το τει που καποια κουτση μαρια το εβγαλε στραβα κουτσα συν απολυτηρια συν ολα τα αλλα οι βασεις θα πανε μετα στα 3000.. χαχαχα δεν παιζει αυτο το σεναριο συν οτι θα φανε κραξιμο... θα χαλασουν τα. παντα μετα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ηνα ζητάει απολυτηριο από 14 κ πάνω... Σενάρια πολλά
Δεν μπορω να ακουω ***** να παρουν απο τει να εχει τελιωσει πληροφορικη και φυσικοθεραπια για να βγει στους δρομους και σιγα μην το ανεβασουν 3 χρονια 31 δλδ αυτοι θελουν νεους για δουλεια συντομα ολα θα γινουν
- Storm
Κατα τη γνωμη μου πιο πολυ παιζει αυτο το σεναριο αν τα βαλουν και οχι σε ποσοστα... Γτ σκεψου το βασικο προσόν παλι θα ναι το απολυτηριο για ολους απλα θα ναι καποιοι που θα παρουν 100-200 εξτρα μορια απο κει.. σκεψου το οπως γινεται με το ιεκ ασφαλειας για παραδειγμα..
Δεν το βλεπω σωστο να. περνει μορια. Αν πρεπεο να. ειναο αξιοκρατικο ας μπουν σε. κατηγορια... ξερεις τι θεσεις εχουν 100 και 200 μορια?
700 το 11 ενας που ειχε 2400ηταν 700ο αλλος με 2280 1300θεση
Θανος αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο φιλε.. το 28 με το 31 δεν εχει μεγαλη διαφορα πχ εγω.. τι ειναι γεροντια; α κ κατα την γνωμη μ απο θεμα αντιληψης πειθαρχιας κ ολα τα λοιπα που γνωριζετε ολοι θα επρεπε τουλαχιστων ανω τον 24 25 να μπορουν να κανουν τα χαρτια κ οχι πολλα παιδαρελια που μ βγαινουν στα 20 κ μ το παιζουν ραμπο κ οταν πανε αθηνα κλανουν σαπουναδα!!!
Αδερφε ο 31 και σε 3 χρονια θα κοντευει 35 θα βαριετε να δουλεψει οι διας διας και δελτα θελουν παιδια 20 και πανω και εγω 27ειμαι τωρα τωρα τι να σ πω ολα ειναι οικασιες
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ετσι και δε μοριοδοτησουν τα διπλωματα γ κατηγοριας και πεταξαμε τζαμπα τοσα λεφτα ειναι μ@@πανα!
Ε αμα βαριεται απο τα 35 στα 40 θα σερνετε.. οπως ειπε κ ενα. παιδι εδω μεσα κατσε να μπουνε η να μπειτε με το καλο ας φαμε το σκατο κ. να δουμε ποσοι θα μεινουν τοσο δυνατοι οπως τωρα εδω μεσα!!! δεν το λες κ ευκολο επαγγελμα κ ας ειναι δημοσιο κ. λιγες ωρες!!!
Xaxaxa κανονικα δεν επρεπε μονο μηχανες και αμαξι αλλα και εγω εχω γ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες