Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
korinthos

Δημοσίευση από korinthos »

John έγραψε: Υσχυει ότι συμβάσεις ορισμένου χρόνου δεν μπορούν να γίνουν αορίστου από το νόμο;
Αναλόγως τι θα είναι οι συμβάσεις γιατί μπορεί να είναι 8μηνες κ τέρμα μπορεί να είναι με δικαίωμα ανανέωσης κ όσο πάει
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η σύμβαση είναι μη ανανεουμενη και απαγορεύεται να υπερβαίνει τους 8 μήνες, λήγει αυτοδικαίως χωρίς καμία αποζημίωση, αν δεν βρίσκεστε στα οριστικά. Το λέει στο mail

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

korinthos έγραψε:
John έγραψε: Υσχυει ότι συμβάσεις ορισμένου χρόνου δεν μπορούν να γίνουν αορίστου από το νόμο;
Αναλόγως τι θα είναι οι συμβάσεις γιατί μπορεί να είναι 8μηνες κ τέρμα μπορεί να είναι με δικαίωμα ανανέωσης κ όσο πάει

Ναι ο ανθρωπος ρωτησε αν απαγορευεται να γινουν αοριστου χρονου οχι να ανανεωθούν. Πραγματι δεν μπορει να γινουν αοριστου.

Γιαυτο ληγουν και θα υπαρξει ατομικη πραξη διορισμου σε οσους ειναι στα οριστικά με συμβαση δημισιου δικαιου αοριστου χρονου.

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Οι τελικές συμβάσεις να ξέρετε, δεν θα είναι αορίστου χρόνου, στα οριστικά όποιος είναι επιτυχών γίνεται ΜΌΝΙΜΟΣ, είναι τακτικό το προσωπικό, όχι απλώς αορίστου. Αορίστου χρόνου σημαίνει πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να λήξει η σύμβαση. Εδώ είναι άλλη η διαδικασία. Υπάρχει ορκωμοσία και για τα 2 πρωτα χρόνια τυπικα θεωρείσαι δόκιμος. Πράγματι κάποιες κατηγορίες "μόνιμων" του Δημοσίου τομέα είναι μεσα ως αορίστου χρόνου, αλλά είναι σαφώς πιο επιρρεπείς στο να φύγουν ακόμα και με μια υπουργική Απόφαση. Έχει συμβεί πολλές φορές να απολυθούν πανεύκολα και αναίτια τέτοιοι υπάλληλοι και γνωρίζω προσωπικά παραδείγματα. Ένας μόνιμος όμως για να απολυθεί αρχικά θα περάσει απο διαθεσιμότητα και αν έχει παραβιάσει ουσιώδεις κανονισμούς ή αν φερεται να έχει παρανομησει και θα απολυθεί μόνο εφόσον υπάρξει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου.

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Καλημέρα θα καλέσουν; και όσους είναι από βόρεια Ελλάδα κάτω στην Αθήνα;
DIM-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από DIM-PAP »

zoupis87 έγραψε:Να ρωτήσω. Όποιος δε πάει σοχ τώρα υπάρχει θέμα; Για Τι δουλεύω είδη και εγω Και λέω να πάω στα οριστικά που θα βγούν. Να περιμένω μέχρι τότε.

Φιλε δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα. Γιατί πέρα από ότι το γράφει στο μέιλ που μας στείλαν, τους πηρα τηλέφωνο κ τους εκανα την ερώτηση 2 φορές. Μονο βρίσιμο δεν έφαγα.

ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Ναι φίλε ήδη έχουν καλεσει κόσμο και εμένα που είμαι από Δομοκό πέρασα κορυδαλλο Εξωτερικος... Την Παρασκευή το βραδάκι μου ήρθε email και με καλεσσν Μ. Τεταρτη 6:45 να είμαι στο υπουργείο με ένα μολύβι στιλο και γόμα..
DIM-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από DIM-PAP »

DIM-PAP έγραψε:
zoupis87 έγραψε:Να ρωτήσω. Όποιος δε πάει σοχ τώρα υπάρχει θέμα; Για Τι δουλεύω είδη και εγω Και λέω να πάω στα οριστικά που θα βγούν. Να περιμένω μέχρι τότε.

Φιλε δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα. Γιατί πέρα από ότι το γράφει στο μέιλ που μας στείλαν, τους πηρα τηλέφωνο κ τους εκανα την ερώτηση 2 φορές. Μονο βρίσιμο δεν έφαγα.

Ο μόνος λόγος που μπορεί να χάσεις την θέση σου είναι αν έχεις λίγα μόρια και σε πεταξει έξω κάποιος απ τις ενστάσεις.

Christian
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Christian »

ΠΕΤΡΟΣ έγραψε:Ναι φίλε ήδη έχουν καλεσει κόσμο και εμένα που είμαι από Δομοκό πέρασα κορυδαλλο Εξωτερικος... Την Παρασκευή το βραδάκι μου ήρθε email και με καλεσσν Μ. Τεταρτη 6:45 να είμαι στο υπουργείο με ένα μολύβι στιλο και γόμα..

Σε ποιο υπουργειο φιλε; Αθηνα?

Mizax
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Mizax »

Καλημέρα παιδιά. ειμαι υπό σκέψη ακομα αν πάω με ιδοχ η όχι. αυριο θα πάω για την δήλωση. αν δεχτώ εμείς που είμαστε από επαρχία πρέπει να παρουσιαστούμε Αθήνα; μεγάλη διαδικασία ρε παιδιά και δεν ξέρουμε καν πόσο γρηγορα θα τρεξει η προκήρυξη.
John

Δημοσίευση από John »

Με προβληματίζει το γεγονός ότι λόγο δημοτικών και βουλευτικών εκλογών ο διορισμός δεν μπορεί να γίνει πριν τον Νοέμβρη.. και τα οριστικά να βγουν νωρίτερα πρέπει να περιμένουμε και και όσοι έχουμε μπει με σοχ θα συνεχίσουμε μέχρι τοτε χωρίς να ξέρουμε με τι μισθό και χωρίς να ξέρουμε τι γίνετε αν αλλάξει κυβέρνηση..
ΠΕΤΡΟΣ

Δημοσίευση από ΠΕΤΡΟΣ »

Ναι φίλε Christian στο υπουργείο δικαιοσύνης στην Αθήνα μου είπαν να παω 6:45 το πρωι!!
DIM-PAP
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από DIM-PAP »

Mizax έγραψε:Καλημέρα παιδιά. ειμαι υπό σκέψη ακομα αν πάω με ιδοχ η όχι. αυριο θα πάω για την δήλωση. αν δεχτώ εμείς που είμαστε από επαρχία πρέπει να παρουσιαστούμε Αθήνα; μεγάλη διαδικασία ρε παιδιά και δεν ξέρουμε καν πόσο γρηγορα θα 0τρεξει η προκήρυξη.

Αν δεν κάνω λάθος εντός 3-4 ημερών πρεπει να είχες κάνει εξετάσεις, όποτε αν δεν τις έκανες και να θες να πας τώρα νομίζω δεν γίνεται

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

DIM-PAP έγραψε:
Mizax έγραψε:Καλημέρα παιδιά. ειμαι υπό σκέψη ακομα αν πάω με ιδοχ η όχι. αυριο θα πάω για την δήλωση. αν δεχτώ εμείς που είμαστε από επαρχία πρέπει να παρουσιαστούμε Αθήνα; μεγάλη διαδικασία ρε παιδιά και δεν ξέρουμε καν πόσο γρηγορα θα 0τρεξει η προκήρυξη.

Αν δεν κάνω λάθος εντός 3-4 ημερών πρεπει να είχες κάνει εξετάσεις, όποτε αν δεν τις έκανες και να θες να πας τώρα νομίζω δεν γίνεται

Ανακρίβειες...

Μετά την αποδοχή της αναληψης καθηκοντων με σύμβαση ορισμένου χρόνου που έχει περιοδο χαριτος ( 10 ημερες ) δηλαδή μέχρι 29 του μηνός εχεις 3-4 ημερες να κάνεις τις εξετασεις δηλαδή μέχρι τις 3 μαιου ίσως και περισσότερο.

* Να διαβάζετε 2-3 φορές ένα εγγραφο πριν αρχισετε να πληροφορειται και τους άλλους.

S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

DIM-PAP έγραψε:

Φίλε ότι να ναι έγραψες

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες