Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Μπας και είναι λίγο ελαστικοί να μας περάσουν στις δοκιμασιες
ελαστικοί θα είναι όπως ήταν και την προηγούμενη φορα δώστε τα όλα στο μονόζυγο και προσοχή στη δοκό.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 223
Καλημέρα φίλε Νίκο. Δν έχεις κανέναν ανάγκη να είναι ελαστικός μαζί σου. Όλα είναι εύκολα. Εγώ θα σ πρότεινα να προσέχεις το 1000μ. Τώρα μονόζυγο κλπ κάθε μέρα αν κάνεις από 2-3 Καλές πάνω κάτω εκείνη την ημέρα θα σ φανούν παιγχνιδι. Κάνε κανένα κύκλο κάμψεις μονόζυγο καθίσματα και στατικά άλματα και εισια έτοιμος. Εκτός αν έχεις στιβο κοντά να πας να ετοιμαστείς εκεί. Προσοχή μην καείς και πονάς μετά στα άθληματα. Αλλά δν θέλει άγχος. Πες θα τα περάσω. και να δεις που θα το καταφέρεις. Καλή επιτυχία
Μην διανοηθεί να κοπεί κανένας βάλτε πείσμα και τσαγανό τελευταία ευκαιρία ειναι...
Απο εγκυρη πηγη μεσα απο υπουργειο, η καταταξη θα γινει την ανοιξη, και ιδιαιτερα μαλλον το μαιο
εσένα Γιώργο ποτε θα σε πάρουν; ή είσαι επαγγελματίας άνεργος; το υπουργείο δεν ξέρει την τυφλά του.
Δοκίμασα τις ελξεις τα καταφέρνω αρκετά καλά. Η δοκος που με αγχώνει την δοκίμασα βγαίνει πολύ άνετα.Τώρα τα 1000μετρα να δω λίγο ακριβώς. Είμαι ποδοσφσιριστης ερασιτέχνης βέβαια αλλά να το δω και πιο σιγουρα
Επειδη καποιοι ειστε καινουργιοι στο thread η ισως ειχατε καιρο να μπειτε μη δινετε σημασια στον giwrgo! Γνωστο τρολακι εδω κ κατι μηνες για τον οποιο απο εγκυρες πηγες απο τα καλυτερα ξενυχταδικα εχω μαθει οτι τα βραδια πνιγει τον πονο του στο ποτο που η προσληψη μας ειναι κοντα
-
- Ανθυπασπιστής
Νικο αν παίζεις μπάλα τότε θα σ φανεί σαν ζεσταμα τα 1000μ
Έτσι θέλω να πιστεύω... να δω το ρυθμό πιο πολύ θελωNikolasfrag έγραψε:Νικο αν παίζεις μπάλα τότε θα σ φανεί σαν ζεσταμα τα 1000μ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
Ρε παιδες σορρυ αν ρωταω σε λαθος θεμα αλλα μπορει καποιος να μου πει αρχικό μισθό;
Για τις αθλητικές δοκιμασιες στα Βίλια πρέπει να πάμε με δικό μας μέσο; Γιατί είναι λίγο μακριά. Είμαι από επαρχία και γιαυτό ρωτάω να πάρω αυτοκίνητο;
http://www.popysyp.gr/ενεργειεσ/ενέργειες-σωματείων-μελών/237-ενημέρωση-μελών-του-σωματείου-πύργου-ηλίας-αναφορικά-με-την-συνάντηση-που-πραγματοποιήθηκε-με-τον-γεν-γραμματέα-πολ-προστασίας.html
-
- Ανθυπασπιστής
Δυστυχως τα Βιλλια ειναι μακρια θελει αυτοκινητο. Κ τετοια περιοδο θα εχει παρα πολυ κρυο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 13 επισκέπτες