Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
👏👏👏👏👏👏
Καλά θα γίνει εκπαίδευση ειδικών φρουρώνEnoplos Frouros έγραψε:Είναι τρολ ο Αγγελάκης;
Το θέμα είναι πόσο καιρό θα μείνει στα ΑΕΙ η οππι αν δεν πάρουν και τους 1000 την έχουν για διαλυση
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Αυτό γράφω ότι θα μπείτε στα ΑΕΙ. Για αυτό βγήκε το προεδρικό διάταγμα δεν γίνεται να σας βάλει αλλού από την αρχή. Τώρα για τους 600 ούτε ο ίδιος ο υπουργός δεν ξέρει. Εδώ δεν βγήκαν ακόμα τα τελικά αποτελέσματα για να συνεχίστει η διαδικασία.
Glock 19
Εγώ πιστεύω ότι θα μπούμε στα πανεπιστήμια σαν πρακτική μέχρι να εκπαιδευτούν οι υπόλοιποι 600 και μετά μεταθέσεις σε τμήματα εάν υπάρχουν ακόμη ελλείψεις.
Γενικά με 400 μόνο στα πανεπιστήμια και με την οππι να είναι αποκλειστικά έξω από τη σχολή, δεν νομίζω να γίνει σοβαρή δουλειά. Πρέπει να μπουν και οι υπόλοιποι.
Γενικά με 400 μόνο στα πανεπιστήμια και με την οππι να είναι αποκλειστικά έξω από τη σχολή, δεν νομίζω να γίνει σοβαρή δουλειά. Πρέπει να μπουν και οι υπόλοιποι.
Ο καθένας εδώ μέσα γράφει ότι θέλει. Το σάιτ κατάντησε καφενείο. Διαχειριστής λογικά δεν υπάρχει εδώ μέσα. Δεν θα το συνιστούσα το σάιτ ως μέσο ενημέρωσης σε κάποιον. Τέτοιο ρδελομπου χρόνια είχα να δω.
First time?
Αδερφέ λίγο υπομονή να βγουν τα τελικά και μετά θα κάνουμε κλειστή συνομιλία messenger να οργανωθούμε, απλά αγνόησε τα τοξικά άτομα και θα είσαι κομπλέ.
Χώσε μπινελικι να ξεθυμανεις έχει να πέσει βρυσιμο τον επόμενο καιρό μας έχουν τρελάνει οι μπουχεσες στο προποManM έγραψε:Ο καθένας εδώ μέσα γράφει ότι θέλει. Το σάιτ κατάντησε καφενείο. Διαχειριστής λογικά δεν υπάρχει εδώ μέσα. Δεν θα το συνιστούσα το σάιτ ως μέσο ενημέρωσης σε κάποιον. Τέτοιο ρδελομπου χρόνια είχα να δω.
Κανενα νεοτερο?
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Στην διαύγεια αναρτήθηκε ένα έγγραφο. Συγκροτήθηκε επιτροπή με πρόεδρο υποστρατηγο που είναι διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας. Η επιτροπή αποτελείται από αυτόν και άλλα δύο άτομα ο ένας νομίζω είναι ο διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου. Αυτοί θα επιλέξουν το εκπαιδευτικό προσωπικό για τους 400 της ΟΠΠΙ. Και αναφέρεται ρητά στο έγγραφο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΕΤΟΣ 2021. Προχωράμε.
Στείλε λινκ
Εδώ η ανάρτηση της πράξης στην οποία αναφέρεται ο Averoff13_1908.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 52
Άντε καλή αρχη για τους πρώτους 400. Και αναμένουμε τώρα για εμάς τους 600 αν θα βγεί τίποτα
Μη βιαζεστε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες