Παίδες το νούμερο 100 είναι πολύ μεγάλος αριθμός για δικαίωση. Δεν ξέρω τι γίνεται δλδη σε 100 άτομα αποδείχτηκε ότι είχε κάνει λάθος η επιτροπή και δεν έβγαλε σωστά τα χαρτιά τους;
Εντάξει παιδία λέω ανακρίβειες.2131371546 το τηλέφωνο που κάλεσα και έπιασα στο φιλότιμο έναν κύριο ο οποίο ανέκαθεν βοηθούσε. Η νεκροψία θα το δείξει. Επίσης οι ενστάσεις δεν ήταν 34 ! Αυτά αν κάποιοι ξέρουν καλύτερα από το αντίστοιχο τμήμα αδικούνται εδώ
Μήπως εχει δικιο ότι ηταν 100 οι εντάσεις Στο συνολο και το 34 που λετε ήταν για την κατηγορία σας; Αλλα και πάλι το 100 συνολο πες οκ, αλλά δεν μπορει ολες αυτές να είναι δέκτες...
Επειδή με ζωσαν τα φίδια... Παίδες ο top gun καλά λέει. Προσωπικά δεν μου είπε αριθμό ο άνθρωπος είπε ότι δικαιώθηκαν κάμποσοι και μελετάνε πόσοι είναι να καλέσουν αν θα καλέσουν κάποιους. Αν δεν καλέσουν αντίστοιχα θα βγουν πιο σύντομα τα τελικά. Ας ελπίσουμε ότι ο αριθμός δεν είναι έτσι
marine575 έγραψε:Επειδή με ζωσαν τα φίδια... Παίδες ο top gun καλά λέει. Προσωπικά δεν μου είπε αριθμό ο άνθρωπος είπε ότι δικαιώθηκαν κάμποσοι και μελετάνε πόσοι είναι να καλέσουν αν θα καλέσουν κάποιους. Αν δεν καλέσουν αντίστοιχα θα βγουν πιο σύντομα τα τελικά. Ας ελπίσουμε ότι ο αριθμός δεν είναι έτσι
Μίλα ανθρωπε μου γιατί εδώ μέσα ζουν όλοι με τις εικασίες τους και μόλις τους πει καποιος κάτι είναι καχύποπτοι λες και έχω κάνα ώφελος να κοροιδέψω όλοι στην ίδια μοίρα είμαστε
Κούρασε η φάση. Μιλάμε για μεγάλο φιάσκο! Τι 100 ενστάσεις; Είμαστε καλά; Σε λίγο θα μας πουν άκυρος όλος ο προσωρινός πίνακας 155 επιτυχόντων και ο οριστικός πίνακας επιτυχόντων είναι ο ακόλουθος.
Δεν νομίζω να ισχύει το 100 Αν ισχύει όμως οι επιλαχόντες από όλες τις κατηγορίες είναι πολύ δύσκολα και αυτοί που είναι στις τελευταίες τουλάχιστον 10 θέσεις
Αλλά μην απελπιζεσται δεν γίνεται να έβγαλαν έγκυρες 100
Ναι βρε παιδιά ο άνθρωπος μίλησε... Και στο κάτω κάτω είπε δεν σημαίνει ότι όλοι θα είναι καλούμενοι. Περιμένουμε να δούμε. Δλδη με τέτοιο νούμερο τίθεται θέμα ότι κάποιοι δεν έκαναν κάτι σωστά. Ψυχραιμία θέλει