Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Για να γραφει 500 ατομα υποψιαζομαι οτι θα ειναι για το ναυτικο αυτες οι θεσεις και το οριο ηλικιας.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
500 για το Π. Ν είναι πολύ καλά
Μη το λες, χρειαζεται γερη ενισχυση το Π. Ν
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Στην κατηγορία λογιστικής αν δώσεις στην κατηγορία ΤΕΙ πας σε καράβι κάποια χρόνια;
Μην μπερδεύεσαι με το λιμενικό. Δεν υπάρχουν κατηγορίες εδώ.
Υπάρχουν ειδικότητες που απαιτούν συγκεκριμένες γραμματικές γνώσεις.
Στο ΠΝ υπάρχουν δύο ειδικότητες που καταπιάνονται με τα λογιστικά. Ο διαχειριστής υλικού και ο διαχειριστής λογιστικού.
Και οι δύο έχουν καράβι για κάποια χρόνια εκτός και αν παίζεις μπάλα ψηλά βυσματικά.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια περίπτωση κοπέλας που αντί για καράβι πήγε απευθείας στη διεύθυνση οικονομικού του ΓΕΝ.
Πολύ αργότερα έμαθα τυχαία ότι ήταν ανηψιά του Καραμαλίκη που ήταν αρχηγός ΓΕΝ εκείνη την περίοδο.
Υπάρχουν ειδικότητες που απαιτούν συγκεκριμένες γραμματικές γνώσεις.
Στο ΠΝ υπάρχουν δύο ειδικότητες που καταπιάνονται με τα λογιστικά. Ο διαχειριστής υλικού και ο διαχειριστής λογιστικού.
Και οι δύο έχουν καράβι για κάποια χρόνια εκτός και αν παίζεις μπάλα ψηλά βυσματικά.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια περίπτωση κοπέλας που αντί για καράβι πήγε απευθείας στη διεύθυνση οικονομικού του ΓΕΝ.
Πολύ αργότερα έμαθα τυχαία ότι ήταν ανηψιά του Καραμαλίκη που ήταν αρχηγός ΓΕΝ εκείνη την περίοδο.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Dyk και κάτι ακόμα πόσο χρόνια κάνουν θητεία σε καράβι;
Δεν είναι κάτι στάνταρ. Ο παράγοντας βύσμα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο.
Έχω δει να πατάνε στεριά στο χρόνο πάνω ορισμένες, ενώ υπάρχουν άτομα που δεν έχουν δει ακόμα στεριά.
Ο διαχειριστής υλικού είναι καινούρια ειδικότητα.
Πρώτη φορά προκηρύχθηκε το 2009.
Έχω δει να πατάνε στεριά στο χρόνο πάνω ορισμένες, ενώ υπάρχουν άτομα που δεν έχουν δει ακόμα στεριά.
Ο διαχειριστής υλικού είναι καινούρια ειδικότητα.
Πρώτη φορά προκηρύχθηκε το 2009.
Μακάρι όταν βγει η προκήρυξη να πάρει πολλές τεχνικές ειδικότητες που δεν απαιτούν υψηλές γνώσεις... Και ας ελπίσουμε ότι στο στρατό ξηράς θα ζητήσει και γνώσεις από απολυτήριο γυμνασίου όπως σε παλαιότερες προκηρύξεις πχ στις ειδικές δυνάμεις στην ειδικότητα τυφεκιοφόρου.
Δ. Υ. Κ πιστευεις θα υπαρξει αυτη τη φορα δεικτης μαζας ; Αν ναι το 2009 θυμασαι κατα ποσο το επαιρναν στα σοβαρα;
Καλησπέρα, επειδή είδα αρκετά σχόλια στο θέμα περί απαραιτήτων προσόντων για την προκήρυξη και για τα πτυχία τα οποία πιθανών να θεωρηθούν απαραίτητα, θα ήθελα να πω πως ακόμη και να μην γίνει έτσι, εν έτει 2020 οι κάτοχοι πτυχίου είναι αρκετοί και εφ'όσον αυτά μοριοδοτηθούν για συγκεκριμένες ειδικότητες η ακόμη και σε όλες (για την απλή κατοχή τος) τότε ο κλοιός στενέυει αυτόματα για όλους μας. Πιο ειδικά αν σκεφτεί κανείς την κοινωνικοοικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας την δεδομένη στιγμή, ίσως πολλοί θα είναι αυτοί που ακόμη και με ένα ή δύο πτυχία να στραφούν σε προκηρύξεις σαν και αυτή αφού θα μπορούν να διεκδικήσουν μια μόνιμη και σταθερή εργασία.
Καλησπέρα παιδιά είμαι 160 αξίζει να κάνω τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ ή να μην προσπαθήσω καν;
Xrhsto, δεν πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει δείκτης μαζας σωματος, αφού σε όλες τις στρατιωτικές σχολές κλπ υπάρχουν, διότι πρέπει να υπάρχει και μια νορμάλ φυσική κατάσταση. Τώρα για 1-2 κιλά μπορεί να την χαρίσουν σε κάποιον, αλλά έχω ακούσει να κόβουν ακόμη και για μισό κιλό.
Georgia, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω το ύψος μέχρι στιγμής είναι 1,65 οπότε καταλαβαίνεις ότι το ύψος σου έχει σημαντική απόκλιση από το 1,65 (τωρα αν έχεις μέσο δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι αφού τις γυναίκες τις κόβουν πολύ ευκολα, ωστόσο και να περάσεις θα μπορούν να σου κάνουν ένσταση άλλοι υποψηφιοι)
Georgia! έγραψε:Καλησπέρα παιδιά είμαι 160 αξίζει να κάνω τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ ή να μην προσπαθήσω καν;
Δεν χάνεις κάτι να κάνεις την αίτηση θα έλεγα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες