Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Και να το πε, ειπε τι εχει ακουσει ή τη γνωμη του.. οπως ελεγε και ο ανωνυμος και αλλοι πολλοι... μπορει οντως να ισχυουν μπορει και οχι... ετσι και αλλιως κανεις δεν μπορει ειναι σιγουρος για τπτ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αρα σωστα το διαβασα?Εικόνα οι απλοι δεν περνουν πχ πεζοναυτες;
AnestisMaster
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από AnestisMaster »

Ναι το είπα γιατί το γνωρίζω από πηγή, εκπαιδευτή μου στο ιεκ στέλεχος ασφαλείας, αξιωματικό της ελας που είναι εντός γαδα και μάλιστα εκπαιδεύει εφ, αστυφύλακες κοκ. Βέβαια κακώς δεν τον είχα ρωτήσει πότε προβλέπεται να βγει, γιατί έχω να τον δω και κάνα τρίμηνο από όταν τελείωσε το ιεκ. Αλλά μας είπε συγκεκριμένα: Το όριο θα είναι αυξημένο κατά τρία έτη και θα υπάρχει ποσοστό για αει τει πτυχιούχους. Και τα δύο κατά 90%. Μόνο αυτά γνωρίζω από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αυτό μεταφέρω εδώ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι ρε παιδια ολοι μπορει να εχουν εναν πολιτικο εναν βουλευτη κατι.. κ να του πει πχ αυτο δεν ειναι παραλογο κ εκφραζει αυτο που του ειπαν.. τωρα το τι θα βγει κανεις δεν το ξερει.. οπως κ γω αυτο που ειπα για ποσοστα στα πολυτεκνα. πχ εικασιες κανω.. βαζω με το μυαλο μ κ λεω πχ αν βαλουν ποσοστα σ αει τει θα βαλουν κ εκει.. γιατι αλλιως κλαφτα.. εικασιες κ συζητηση φιλικου επιπεδου να γινεται
Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Και να βαλει ποσοστα μπορει για αει-τει αμα θελει και να αλλαξει τα ορια ηλικιας και να μην κανει τπτ απο τα 2... κανεις δεν ειναι σιγουρος για τπτ... αλλα κανενα απο. αυτα δε μου φαινεται παραλογο αν γινουν... το τι συμφερει τον καθενα ειναι αλλο θεμα, αλλα σημαινει οτι δε μπορουν να γινουν ή οτι δεν ειναι ρεαλιστικα..
AnestisMaster
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από AnestisMaster »

Γιατί ρε φίλε μπιλ να με συμφέρει κάτι τέτοιο; Αν ήμουν από αστυφυλάκων και είχα κάποιο συμφέρον, δε θα έμπαινα καν στον κόπο να σου γράψω εδώ. Κατέθεσα ο, τι γνωρίζω από πηγή και κατά τα άλλα είπα απλά τη γνώμη μου, όπως κάνεις και συ. Τώρα, αν σου ξυνίζει αυτή η γνώμη, ή αν δε σε βρίσκει σύμφωνο, λυπάμαι αλλά πρόβλημα σου.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Παιδια φιλικα παντα.. ας μη γινομαστε βλακες κ χαζοι κ κριτες παντα με ασχημο τροπο.. οταν μπαινει ενας εδω μεσα κ μεταφερει κατι που του ειπαν ειτε γινει ειτε οχι το κρινουμε λαθος κ τον κατακρινουμε γενικα.. κ ολο αυτο γιατι ολοι εδω βασιζομαστε στο 2011 τι εγινε.. ας ειμαστε κ λιγο ρεαλιστες δεν βλαπτει.. φιλικα παντα!!!
Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Ειπε μαλλον οτι μπορει να σε συμφερει γτ πιστευιει οτι θα χεις πτυχιο αει τει και θα σαι πανω απο 28..
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Αδιάφορες μου είναι οι φαντασιώσεις του καθενός. Ειδικά όταν άκουω έχω γνωστό αξιωματικό που μου είπε αυτό απλά γελάω... Προσωπικά έχω τελειώσει ΤΕΙ αλλά μου φαίνεται τρελό να μοριοδοτειται... Θα φανει
Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Bill στο λιμενικο για λιμενοφυλακες τα μοριοδοτησε.. εσενα τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν. μπορουν να τα βαλουν και εδω;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ δεν ειναι κ. λιγος ο. κοσμακης που μπηκε. τει κ αει μ. πολυ λιγα μορια αρκει να μπουνε σ μια σχολη με πολυ μικρο απολυτηριο που τους το εριξαν οι πανελληνιες κ μ μικρο πτυχιο μετα βιας... αρκετοι ειναι αυτοι..
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Στο λιμενικό προορίζονται για λιμενοφυλακες δηλαδή σαν αστυφύλακες και πολλοί προοριζο οντια για γραφείο ενώ οι εφ είναι κατώτεροι και προορίζονται για τν δρόμο δέλτα Δίας κτλ. Ποιο λογικό μου φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στο ιεκ ασφαλείας πάρα να μοριοδοτει αεί τει
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Άσε που με αεί ΤΕΙ θα αυξηθούν οι γυναίκες έστω λιγο
Άβαταρ μέλους
Storm

Δημοσίευση από Storm »

Μη σου πω οτι να μοριοδοτησει αει τει θα μπορουσε να το κανει πιο ευκολα με την προφαση οτι θελουν να μπει κοσμος στην αστυνομια πιο μορφωμενος απο τα προηγουμενα χρονια για να μην κλωτσανε και οι υπολοιποι.. ολα αυτα βεβαια ειναι εικασιες... ας βγει πρωτα και μετα βλεπουμε τι ζητανε..
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν μοριοδοτησει αει και τει σε ποσοστο 20% των ατομων.. σημαινει οτι οι υπολοιποι 80% θα συμμετεχουν με απολυτηριο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες