Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΠΑΝΟΣ »

Μόλις βγουν τα αποτελέσματα θα φάτε πολλοί άκυρο με την εμπειρία για τον λόγο ότι μετράει μόνο σε αυτούς που έχουν πιστοποιήση και σε κανέναν αλλον... ούτε σε σεκιούριτι που είναι στον Σκλαβενίτη ούτε σε σεκιούριτι που είναι σε νοσοκομείο ούτε πουθενά ... Γιατί σου ζητάει επιπεδου 5 και όχι του Κεμεα... Γιατί ένας που έχει σεκιούριτι προϋπηρεσία 5 χρόνια στον Σκλαβενίτη με του Κεμεα και μετά πάρει και την πιστοποίηση επίπεδου 5 (Στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας)θα μετρήσουν όλα τα χρόνια σαν σύνολο..(λάθος) για αυτό σου λέει μετά την πιστοποίηση επιπεεπί 5... Του Κεμεα δεν την μετραει... Θα το δειτε όλοι στο τελος...
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

στα νοσοκομεία φίλε πανο η πλειοψηφία τον προκιριξεων ειναι ΥΕ και δεν μετράει όμως δοθικανε καπιες θεσεις ΔΕ που η εμπειρία μοριοδοτητε και ειναι σηναφη του επαγελματος της προκιρηξης οποίος εχει τετια θεσει ειναι μεσα στην 6κ σε θέση εμπιριας και με απολιτιριο διοτη ο ιδιος ο ασεπ της ενεγκρινε της θεσης και δεν μπορεί να το αφισβητηση μια απο αυτες τηε θεσης θεσης εχω και εγω ομως σε ολητηον Ελλάδα δεν είναι πολλες σχιεδσ ελάχιστες και η περισοτερηπανω απο το όριο ο
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Εγώ έχω 11 μήνες εμπειρία και τίτλο επιπέδου 5 στέλεχος ασφαλείας, πως θα διαγωνιστω με τον Μαρίνο που έχει ναι μεν εμπειρία ως ΔΕ αλλά δεν έχει τον κύριο τίτλο αν δηλώσουμε την ίδια θέση που απαιτείται εμπειρία?
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ΕΜΠΕΙΡΙΑ (ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ)

Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη εφόσον έχει αποκτηθεί στην ημεδαπή ή αλλοδαπή μετά τη λήψη του βασικού

τίτλου σπουδών με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία και όπου απαιτείται, σύμφωνα

με τα προσόντα όπως αυτά ορίζονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική

άδεια ή βεβαίωση ή άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ειδικότητος μετά την απόκτηση αυτών, σε συνδυασμό πά-

ντοτε με την, κατά περίπτωση, ασφαλιστική κάλυψη.

Με λίγα λόγια χρειάζεται: άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή άλλη επαγγελματική

άδεια ή βεβαίωση ή άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ειδικότητος!!! Και με το χαρτί από το ΙΚΑ για τα ένσημα και εισαι με εμπειρία και με το νόμο!!!

μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

οχι αθενς μην μπερδεύεσε η αδιαά ειναι μετα το γιμνασιο ΥΕ ησοφρονες είναι ΔΕ
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

ρετμαν αν δεν είχες εμπιρια θα πηγενες σε θεσει χορις εμπιρια και εγώ σε θέσει εμπειριας εφόσον εχεις ιεκ και εμπειρια προτασεσε εσύ από μενα στη θεση εμπειρίας
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Εσύ περνάς αφού είσαι στον κύριο πινακα. Συναγωνιζεσαι με αυτούς στον κυριο πίνακα όχι με τους επικουρικούς πίνακες. Ο κάθε πίνακας είναι διαφορετικός.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Μια ερώτηση αυτός που έχει κύριο τίτλο σπουδών αλλά δν έχει εμπειρία τον τρώει ο άλλος που είναι α αλλά έχει εμπειρία;
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

πανο προτασεσε σε θέση χορις εμπιρια αυτοι που εχουν εμπιρια διαγονιζοντε σε θέση εμπιριας διλ σε αλη θεση με και αλη χορις και η δυο προτασοντε σε διαφορετικες θεσεις
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Οποιος έχει εμπειρία θα είναι και στους δύο πίνακες κατάταξης δηλαδή και σε αυτούς με εμπειρία και σε αυτούς χωρίς. Απλά στους χωρίς εμπειρία δεν θα τους μετρήσουν μόρια τα μορια εμπειρίας. Δηλαδή εκεί μετράνε τα άλλα μοριοδοτουμενα όπως βαθμος πτυχιου ξένες γλώσσες...
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 183

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Παιδιά εγώ επειδή έχω κύριο τίτλο αλλά τον έχω με πιστοποίηση βαθμό 11 και νιώθω μια ανασφάλεια σε ένα βαθμό έχω δηλώσει σε όλες τις θέσεις εξωτερικούς, εσσωτερικους με εμπειρία ή χωρίς εκτός από κάποιες πολύ παραμεθόριες περιοχές που δεν μπορώ να σταθώ οικονομικά...
μαρινος

Δημοσίευση από μαρινος »

ρετμαν τα ατομα σινολο τον ιεκ δεν ειναε πανο απο 200 ατομα και η θεσεις είναι 550 θεορο λιπον οτι επιδις η θεσεις περισεβουν στους πτιχιουχους δεν θα πεξει ρολο ρ μοριοδοτισι του βαθμου και φισικα εινε μια αβαντα ιστε να κρατισουν θεσι κοντα στο σπιτιτους ιτε μεσα ιτε εξω
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ρε παιδιά άλλο λέω εγώ για πχ δν έχω εμπειρία αλλά έχω κύριο τίτλο σπουδών μπορεί ο άλλος να μπει από α κ εγώ να είμαι εκτός;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Παιδιά μην μπερδεύεστε. Η εμπειρία είναι κριτήριο κατάταξης, πράγμα που σημαίνει ότι απλά δίνει κάποια εξτρα μόρια κ τίποτα παραπάνω. Αφορά την κατάταξη ανάμεσα στους υποψήφιους της κάθε ειδικότητας κ δεν είναι υποχρεωτικό προσόν. Δηλαδή, αν για μια θέση που μετρά η εμπειρία υπάρχει ένα στέλεχος ασφάλειας με μηδέν εμπειρία κ ένας αρχαιοφυλακας με εμπειρία, τότε προφανώς κ θα προσληφθεί το στέλεχος ασφάλειας. Η μοναδική περίπτωση που θα παρακαμφθουν οι πίνακες των ειδικοτήτων, είναι η εντοπιότητα κ οι ειδικές κατηγορίες (τριτεκνοι, πολύτεκνοι , αμεα κ. λα.). Τότε, αν δε βρεθούν υποψήφιοι της κυρίας ειδικότητας κ της α επικουριας με αυτές τις ιδιότητες, αυτομάτως πάμε στη Β επικουρια.
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Ευχαριστώ ml
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες