Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης έγραψε:hyper κ κατι ακομη σε περιοδο κρισης ποιος θα εδινε πανω απο 1500 ευρω για να παρει τα διπλωματα (μηχανης-επαγγελματικο) ;
Εγω το εκανα, εισαι αναγκασμενος να το κανεις αν δεν συμπληρωνεις τα μορια. Διαφορετικα το αφηνεις στην ακρη αυτο και προσανατολιζεσαι για καπου αλλου. Δυστυχως ετσι ειναι! Κανεις δεν εχει ορεξη να δινει 1500αρια αλλα κανε και αλλιως
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Antonis έγραψε:Νομιζω πως ναι φιλε μου θα συμπεριληφθει ο δεικτης μαζας αωματος. Δε το ξερω με σιγουρια. Αν καποιος το ξερει σιγουρα ας πει
Καλο θα ηταν να συμπεριληφθει
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Κ εγω το εκανα, σε δυο μηνες μεσα τα εδωσα μαζεμενα.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης έγραψε:Κ εγω το εκανα, σε δυο μηνες μεσα τα εδωσα μαζεμενα.
Ναι και εγω ολα μαζι! Ε τοτε τι ρωτουσες ρε δημητρη ποιος παει να δινει 1500 ευρω αφου πρωτος πρωτος τα δωσες εσυ; ΕικόναΕικόνα
E.F

Δημοσίευση από E.F »

Λοιπον μαγκες εγω λεω να κανουμε ενα γκαλοπακι...
ποσα μορια εχει ο καθενας να σουμε ποσο θα ειναι η βαση περιπου...
εγω εχω 2750 στην α κατηγορια. παρακαλω να αναφερετε και κατηγορια.
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Μαριος μπ Συνφονο μαζι σου αν και μερικοι δεν Διαβασαν τι εγραπσα αμα δεις Τα απολητηρια στιν Α κατηγωρια ειναι ολα σχεδον 11 και 12 πος να ανεβει η βασει Και μανος εγω ειπα στην Α κατηγωρια 2300 οχι παραπανω αλλα δεν θα ενεβει πολλη γιατι τα απολητηρια με τα παιδια του 1981 που ηταν μεγαλητερα δεν δυνουν φετος και διχτης μαζας σωματος φετος μπηκε και στους αστιφιλακες ενοητε οτι θα μπει και στους ειδ. Φρ. Και εκει πιστευω να κοπουν μερικη

Παιδια πιστευω οτι η βαση φετος στην Α κατηγωρια θα ειναι περιπου στο 2250-2300 περησι ηταν 2060 στα 400 ατομα στην Α κατηγωρια θα ανεβει λιγο λογο ανεργιας αλλα οχι πολλη λογο απολητιριον του 1982 και μετα. Το λεω αυτο γιατι περυσι διναν απο το 1981 και τα απολητυρια λυκειου ηταν μεγαλητερα απειδι εβγαινε ο βαθμος χωρις το αθροισμα τον πανελληνιον, φετος ομως τα απολητιρια λυκειου βγανουν μαζι με το αθροισμα τον πανελληνιον και ηπαρχουν πολλα απολητυρια 11 και 12 αρα μαθηματικα αποδεδιγμενα θα πεσει η βαση λογο αυτου του λογου. ΚΑΛΗ ΑΠΙΤΥΧΙΑ!

δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Εγω πηρα δανειο γι'αυτα. Λες να υπαρχουν πολλοι λαλακες σαν κ εμενα; Γι'αυτο το ανεφερα.
christiano

Δημοσίευση από christiano »

Θα δουμε φως απο βδομαδα η παλι στο περιμενε;
Pagan Altar
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Pagan Altar »

christiano έγραψε:Θα δουμε φως απο βδομαδα η παλι στο περιμενε;

Περιμενουμε φιλε. Ο Ντουμας ειπε πως ξεπεραστηκαν οριστικα τα εμποδια και αυτην την εβδομαδα που ερχετε θα βγει. Αντε να δουμε.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

δημητρης έγραψε:Εγω πηρα δανειο γι'αυτα. Λες να υπαρχουν πολλοι λαλακες σαν κ εμενα; Γι'αυτο το ανεφερα.
Δυσαρεστο αυτο αλλα αν μπεις τελικα θα δικαιωθεις για την κινηση σου, ποσα μορια συγκεντρωνεις και σε ποια κατηγορια?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

christiano έγραψε:Θα δουμε φως απο βδομαδα η παλι στο περιμενε;
Απο βδομαδα Ολοι λενε οτι θα υπαρξει φως. Γιατι ειναι η τελευταια βδομαδα του αυγουστου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

marios mp έγραψε:Ποσοι θα εχουν ειδικες δυναμεις οι περισσοτεροι εχουν μπει

μα από την στιγμή που παίρνουνε ακόμα φαντάρους στις ειδικές δυνάμεις σε κάθε εσσό υπάρχει μεγάλο ποσοστό παιδιών που πάνε ΕΔ για τα μόρια
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Δεν γινετε να πεις οι περισσοτεροι απο ειδικες δυναμεις εχουν μπει γιατι συνεχως βγαινουν ατομα απο ειδικες δυναμεις
marios mp
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από marios mp »

Οσοι ηταν να μπουν μπηκαν τωρα περιμενουν αυτοι που εχουν μεινει εξω απο περσι και προπερσι οι τελευταιοι δηλαδη με λιγα σχετικα μορια και προσθεσαν κανενα διπλωμα
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

marios mp έγραψε:Οσοι ηταν να μπουν μπηκαν τωρα περιμενουν αυτοι που εχουν μεινει εξω απο περσι και προπερσι οι τελευταιοι δηλαδη με λιγα σχετικα μορια και προσθεσαν κανενα διπλωμα
Φιλε μου δεν καταλαβαινω την λογικη σου αληθεια! Τι θα πει οσοι ηταν να μπουν μπηκαν; Συνεχως θελουν να μπαινουν ατομα κ δημιουργουντε νεες επιθυμιες απο νεους ανθρωπους να μπουν ειδικοι φρουροι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες