Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Μπήκα εγώ. Δεν λέει τίποτα! Το έφτιαξαν αλλιώς τώρα το έκαναν πιο ωραίο... Έβαλαν και τα βίντεο... Και wallpaper και δεν μαζεύεται... 

ξερω το Αναβαθμισανε. Καλα αποτελεσματα. Τι αλλο να πω.Nansy_L έγραψε:Μπήκα εγώ. Δεν λέει τίποτα! Το έφτιαξαν αλλιώς τώρα το έκαναν πιο ωραίο... Έβαλαν και τα βίντεο... Και wallpaper και δεν μαζεύεται...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Και υπομονη πανω απ ολα! Το ξέχασες! 
Επισης βρε Κώστα μου αντε να δουμε τι θα γινει...

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Βαζω στοιχημα οτι θα βγουνε με το νεο ετος. μακαρι να βγω ψευτης αλλα...
Το νεο ετος! ! ! ε οχι κ ετσι να μας εχουν σε αναμονη και αγωνια μεσα στις γιορτες!
Ανθσγος εχεις ακουσει κατι σχετικο η ετσι πιστευεις εσυ;
Θέμης ειναι σιγουρο γι'αυτη η για την αλλη εβδομαδα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα;

Θέμης ειναι σιγουρο γι'αυτη η για την αλλη εβδομαδα οτι θα βγουν τα αποτελεσματα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Μακαρι να βγουν τωρα φιλε μου... Αλλα εγω το πιστευω οτι θα βγουν με το νεο ετος
Καλυτερα βρε παιδια να αργησουν λιγο για να εχουμε περισσοτερο χρονο για προπονησεις... :)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 62
Καλημερα! Καλυτερα να βγουνε τωρα &Να δινουμε αρχες του χρονου υγειονομικα, αθληματα κλπ! Αλλωστε απο τοτε που βγηκαμε καταλληλοι επρεπε να ειχαμε ξεκινησει... Δεν παμε &Για τους Ολυμπιακους Αγωνες
-
- Υπολοχαγός
http://www.army.gr/files/Image/imerisiosfiles/20091208/11.jpg για ριξτε μια ματια σε αυτο μας ενδιαφερει!
ελα ντε. Βασικα λετε να μας τραβανε οπως τον στρατο ξηρας στα στρατιωτικα νοσοκομεια παλι;Nirvana84 έγραψε:Καλημερα! Καλυτερα να βγουνε τωρα &Να δινουμε αρχες του χρονου υγειονομικα, αθληματα κλπ! Αλλωστε απο τοτε που βγηκαμε καταλληλοι επρεπε να ειχαμε ξεκινησει... Δεν παμε &Για τους Ολυμπιακους Αγωνες
Καλό το άρθρο αλλά μήπως είναι παλιό; Είδες ημερομηνία; Το λέω αυτό επειδή λέει μέσα οτι "... Τις Επόμενες εβδομάδες θα εξεταστούν τα δικαιολογητικά... " όσον αφορά αεροπορία, ναυτικό και στρατολογία! Εκτός αν το ανέβασες για κάποιον άλλο λόγο που δεν κατάλαβα οπότε σου ζητώ συγγνώμη!

οι Ημερομηνιες ειναι σημερινες.8-12-2009. Εχει βγει παρομοιο και για. Σ. Ξeleni έγραψε:Καλό το άρθρο αλλά μήπως είναι παλιό; Είδες ημερομηνία; Το λέω αυτό επειδή λέει μέσα οτι "... Τις Επόμενες εβδομάδες θα εξεταστούν τα δικαιολογητικά... " όσον αφορά αεροπορία, ναυτικό και στρατολογία! Εκτός αν το ανέβασες για κάποιον άλλο λόγο που δεν κατάλαβα οπότε σου ζητώ συγγνώμη!
Kostas13 έγραψε:οι Ημερομηνιες ειναι σημερινες.8-12-2009. Εχει βγει παρομοιο και για. Σ. Ξeleni έγραψε:Καλό το άρθρο αλλά μήπως είναι παλιό; Είδες ημερομηνία; Το λέω αυτό επειδή λέει μέσα οτι "... Τις Επόμενες εβδομάδες θα εξεταστούν τα δικαιολογητικά... " όσον αφορά αεροπορία, ναυτικό και στρατολογία! Εκτός αν το ανέβασες για κάποιον άλλο λόγο που δεν κατάλαβα οπότε σου ζητώ συγγνώμη!
Το είδα και στο θέμα για τα αποτελέσματα του Σ. Ξ αλλά μου φαίνεται πολύ άκυρο και σαν να αναμασάει πράγματα που ήδη ξέραμε! Το μόνο καινούριο είναι το οτι μπορεί να γίνει κατάταξη τον Δεκέμβριο αλλά και αυτό με το "ίσως" που βάζει του αλλάζει τα φώτα! Δεν μας λέει τίποτα καινούριο ουτε για αεροπορία, ναυτικό, στρατολογία... Μη σου πώ οτι μας γυρίζει και πίσω! Τέλος πάντων, από το ολότελα καλό είναι και αυτό!
Ας ελπιζουμε. Δε μπορουμε να κανουμε τπτ αλλο.
-
- Υπολοχαγός
Παιδια σημερινες ημερομηνιες εχει, προβληματιζομαι &Εγω οσο αφορα το "εβδομαδες" που εγραφε μεσα... Δεν το καταλαβα 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες