Τί ειδικότητα δηλώσατε (προκήρυξη 2009);
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Αλλο πυροβολικο και αλλο διαβιβασεις. αυτο λεω!
Ας το πω οσο πιο απλα μπορω μπας και γινει κατανοητο. Οσες ειδικοτητες παιρνουν Διαβιβαστες ειτε ειναι πυροβολικο ειτε οποιοδηποτε αλλο Οπλο ειχανε μεγαλη ζητηση. Ενταξει τωρα;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπερα! Μπορει να μου πει καποιος ποση ζητηση ειχαν ειδικοτητες στα Υλικου Πολεμου, Οικονομικων κ Ερευνας Πληροφορικης;
Ουτε κ εγω ακουσει για ερπυστριοφορα πεζικου. Μην ξεχνατε οτι ειχε πολλες ελλειψεις περσι δεν πανε οι περισσοτεροι. Απο δω δεν εχει δηλωσει κανενας ερπυστριοφορα; ΔΥΚ ναι διαβιβασεις ακουγονται πολυ καθως και στην ειδικοτητα σου α-τ οπλων, πολυβολων πυροβολων εχω ακουσει. Για πεζικο αυτα ετσι;
Εγω την δηλωσα νανσυμου αλλ κγω πιστευω οτι φετος δε την δηλωσαν πολλοι αυτην την ειδικοτητα
Σε γενικότερη κλίμακα δεν γνωρίζω αλλά με κάμποσα παιδιά που έπιασα κουβέντα στην συνέντευξη είχαν δηλώσει την ειδικότητά σου.Νανσυ έγραψε: Ουτε κ εγω ακουσει για ερπυστριοφορα πεζικου. Μην ξεχνατε οτι ειχε πολλες ελλειψεις περσι δεν πανε οι περισσοτεροι. Απο δω δεν εχει δηλωσει κανενας ερπυστριοφορα; ΔΥΚ ναι διαβιβασεις ακουγονται πολυ καθως και στην ειδικοτητα σου α-τ οπλων, πολυβολων πυροβολων εχω ακουσει. Για πεζικο αυτα ετσι;

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Μαλλον δυκ δεν μπορεις να καταλαβεις εσυ! διαβιβαστης ειναι μια ειδικοτητα σ'ενα σωμα (πυροβολικο). διαβιβασεις ειναι ενα σωμα με πολλες ειδικοτητες. αυτα που λες δεν στεκουν τοτε.
Μάλιστα. Και να σε ρωτήσω γιατί σε βλέπω 'πολύ' ενημερωμένη. Απο πότε το Πυροβολικό έγινε σώμα;
Μήπως είναι όπλο; Λέω εγώ τώρα.
Άσε λοιπόν αγαπητή μου εμάς που έχουμε 'χάσει΄ και Ένα χρόνο απο την ζωή μας σαν έφεδροι και κάποιοι ακόμη περισσότερους μήνες για να υπηρετήσουν την πατρίδα να Ξέρουμε καλύτερα απο σένα τι είναι τι!
ΥΓ : Φιλική συμβουλή, να ακούς και κανάν πιο έμπειρο Πάνω στο θέμα και να μην το παίζεις επιστήμονας Όταν δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα.
Μήπως είναι όπλο; Λέω εγώ τώρα.
Άσε λοιπόν αγαπητή μου εμάς που έχουμε 'χάσει΄ και Ένα χρόνο απο την ζωή μας σαν έφεδροι και κάποιοι ακόμη περισσότερους μήνες για να υπηρετήσουν την πατρίδα να Ξέρουμε καλύτερα απο σένα τι είναι τι!
ΥΓ : Φιλική συμβουλή, να ακούς και κανάν πιο έμπειρο Πάνω στο θέμα και να μην το παίζεις επιστήμονας Όταν δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα.

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Καλε ναι πυροβολικο ειναι οπλο οχι σωμα! Αφου εισαι μαχιμος! Αμα δεις και στην προκηρυξη εκει που λεει τα χρονικα ορια για καθε αθλημα γραφει πανω ποια ειναι οπλα ποια ειναι σωματα... 

Φυσικά και είναι όπλο. Και όχι σώμα όπως προείπε η συνάδελφος πιο πάνω. Καλή επιτυχία σε όλους!
Ποια ειδικότητα επέλεξες Nansy_L;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Πλήρωμα ερπυστριοφόρων πεζικού ΔΥΚ μου... !
Α, πολύ ωραία, παίρνει και πολλά άτομα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα!
ΥΓ : Καλώς ήρθες και ώς μέλος!
ΥΓ : Καλώς ήρθες και ώς μέλος!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 36
Μηπως η κοπελα ηθελε να πει διαβιβαστης (ΔΒ) ;
Dum spiro spero
Άν εννοείς την άννα της απήντησα ήδη illy μου ότι από πληροφορίες που έχω συλλέξει (επίσημες - ανεπίσημες θα σε γελάσω) ότι ΔΒ αλλά και Διαβιβαστές ΠΒ όπως και ΠΖ (Ειδικές Δυνάμεις) είχανε αυξημένη ζήτηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης