Ε ρε εποχές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟ έχει την κακή συνήθεια να μιλάει τόσο πολύ και να προκαλεί. Πρώτα κέρδισε βρε αδερφέ μου και μετά μίλα...
Ε ρε εποχές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΠΑΟ έχει την κακή συνήθεια να μιλάει τόσο πολύ και να προκαλεί. Πρώτα κέρδισε βρε αδερφέ μου και μετά μίλα...
Εκτίθεσαι περισσότερο έτσι...
ΣΩΣΤΟΣ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΑΥΤΟΙ... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
Δηλαδή φέτος ας πούμε. Από τον Σεπτέμβρη επειδή έφυγε ο Γκαγκάτσης έκαναν ήδη την απονομή του πρωταθλήματος. Λέγανε σε ποιόν αγώνα να κάνουν τη φιέστα. Κράτα ρε παιδάκι μου μια πισινή... Φαντάζεστε τώρα να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα; Κυριολεκτικά πρέπει να ανοίξει η γη να τους καταπιεί
Signaller έγραψε:Δηλαδή φέτος ας πούμε. Από τον Σεπτέμβρη επειδή έφυγε ο Γκαγκάτσης έκαναν ήδη την απονομή του πρωταθλήματος. Λέγανε σε ποιόν αγώνα να κάνουν τη φιέστα. Κράτα ρε παιδάκι μου μια πισινή... Φαντάζεστε τώρα να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα; Κυριολεκτικά πρέπει να ανοίξει η γη να τους καταπιεί
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΠΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!
Signaller έγραψε:Δηλαδή φέτος ας πούμε. Από τον Σεπτέμβρη επειδή έφυγε ο Γκαγκάτσης έκαναν ήδη την απονομή του πρωταθλήματος. Λέγανε σε ποιόν αγώνα να κάνουν τη φιέστα. Κράτα ρε παιδάκι μου μια πισινή... Φαντάζεστε τώρα να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα; Κυριολεκτικά πρέπει να ανοίξει η γη να τους καταπιεί