H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
Ε τωρα η ερωτηση σου τι σκοπο εχει; Αχαχαχ καλε;

χαχαχα ι5 περνουν οιι *****... Αυτα που λες ειναι πολυ λιγα περιστατικα. Εως μιδαμινα μπορω να πω. Διοτι το 99,9% των ανδρων υπηρετουν την θυτεια τους... Πες μου ομως γτ δεν διναμε ανδρες γυναικες μαζι τα αθληματα και μας εχαν ξεχωριστα;cristi έγραψε:Αμπαριζα θα μας παρουν οι τουρκαλαδες οταν υπαρχουν ανδρες που προτιμουν να βγουν ι5 και να κοιτανε πως θα βγουν γιωταδες για να μην κρατανε οπλο και κανουνε υπηρεσιες. οι τουρκαλαδες θα μας παρουνε αμπαριζα οταν υπαρχουν ανδρες που φυγοστρατουν
οι τουρκαλαδες θα μας παρουν αμπαριζα οταν μερικοι ανδρες προτιμουν να μην πανε στρατο για μια γκομενα.
θες κι αλλα;
Μα τι λες τωρα; Εχεις υπηρετησει σε μοναδες εκστρατειας; Ποιο 99% που τα λες τωρα αυτα. Ελα πανω να υπηρετησεις και θα δεις. Αν ξεκαθαρισεις την ερωτηση να καταλαβω που το πας δεν δυναμαι να απαντησω.capo έγραψε:χαχαχα ι5 περνουν οιι *****... Αυτα που λες ειναι πολυ λιγα περιστατικα. Εως μιδαμινα μπορω να πω. Διοτι το 99,9% των ανδρων υπηρετουν την θυτεια τους... Πες μου ομως γτ δεν διναμε ανδρες γυναικες μαζι τα αθληματα και μας εχαν ξεχωριστα;cristi έγραψε:Αμπαριζα θα μας παρουν οι τουρκαλαδες οταν υπαρχουν ανδρες που προτιμουν να βγουν ι5 και να κοιτανε πως θα βγουν γιωταδες για να μην κρατανε οπλο και κανουνε υπηρεσιες. οι τουρκαλαδες θα μας παρουνε αμπαριζα οταν υπαρχουν ανδρες που φυγοστρατουν
οι τουρκαλαδες θα μας παρουν αμπαριζα οταν μερικοι ανδρες προτιμουν να μην πανε στρατο για μια γκομενα.
θες κι αλλα;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
εχεις μια πολυ εξειδανικευμενη αποψη για το στρατο φιλε μου. Το ποσοστο των σημερινων νεων που υπηρετουνε δε ξεπερνα τ0 65 με 70%capo έγραψε:χαχαχα ι5 περνουν οιι *****... Αυτα που λες ειναι πολυ λιγα περιστατικα. Εως μιδαμινα μπορω να πω. Διοτι το 99,9% των ανδρων υπηρετουν την θυτεια τους... Πες μου ομως γτ δεν διναμε ανδρες γυναικες μαζι τα αθληματα και μας εχαν ξεχωριστα;cristi έγραψε:Αμπαριζα θα μας παρουν οι τουρκαλαδες οταν υπαρχουν ανδρες που προτιμουν να βγουν ι5 και να κοιτανε πως θα βγουν γιωταδες για να μην κρατανε οπλο και κανουνε υπηρεσιες.οι τουρκαλαδες θα μας παρουνε αμπαριζα οταν υπαρχουν ανδρες που φυγοστρατουν
θες κι αλλα;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
Θα το πάω αλλού το θέμα. Κρίστι θα δεχόσουνα να κουρέψεις κοντά τα μαλλιά σου για να μπεις στον στρατό; Γιατί πολλοί άντρες το καταδέχονται. Το να βλέπω μια γυναίκα με κοτσίδα και λουλουδάκια δεν μου δείχνει πειθαρχία

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 2
ΑΓΟΡΙΝΑ δε χρειαζεται να πας στο στρατο και να δεις αν τα καταφερεις... Αυτα δεν ειναι τιποτα μιλαμε για απλα οπλα τωρα... Αν εβαζες ως επιχειρημα να πας ειδικες δυναμεις και να μηη το παιζεις ιστορια και να κανεις αυτα π πρεπει και δε μιλαω απλα για 2 -3 σχολεια... Μιλαω ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Τοτε θα σου πω οτι ναι... Ειναι δυσκολα και οτι ναι με ποσοστο κερζιδουν οι αντρες αναμφιβολα... Καλυτερα αλλαξτε το τιτλο... Και καντε το... Η μεγαλυτερη πληγη του ελληνικου στρατου ειναι αδυναμα μυαλα! Και μη συνειδητοπιοιμενα ατομα... Ειτε αντρες ειτε γυναικες. Ναι υπαρχουν εξαιρεσεις. Αλλα το χετε κανει καραμελα... Και φυσικα οσες γυναικες δεν εχουν τα ποσοντα νακατσουν σπιτι τους... ΣΥΜΦΩΝΩ! ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΑΛΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΟΧΙ ΚΟΠΩΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ. ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Υ Π Ο Μ Ο Ν Η... ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ... (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΘΕΜΑ... ) ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ... ΜΗ ΚΟΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟcapo έγραψε:αντε μια εσυ αφου το λες... Δηλαδη ολες οι υπολοιπες μπορουν να τα κανοουν αυτα; Εγω το εχω πει και θα το ξαναλεω και δεν μου το αλλαζει Κανενας... Καμια μερα με τοσες γυναικες στο στρατο θα μας παρουν αμπαριζα οι τουρκαλαδες... Αφου στρατο δεν εχεις παει Πως ξερεις οτι μπορεις να τα κανεις;cristi έγραψε:Επι προσωπικου θα σου απαντησω Οτι ολα μπορω να τα κανω που ανεφερες πλην της σωματικης διαπλασης οχι της φυσικης δυναμης γιατι φυσικη δυναμη εχουμε ολοι οι ανθρωποι.capo έγραψε:αφου θελεις ενα επειχηρηματα οριστε λοιπον...1) μπορεις να εχεις την ιδια φυσικη δυναμη με εναν ανδρα;2) μπορεις σε ενα πολεμο ή σε μια επιφαλυκη να εισαι ετοιμη να τα δωσεις ολα χωρις να νοιαζει τι θα γινει μετα; Να κανεις ερπινγκ και σκαρφαλωνεις σε σκοινια να πηδας απο αλεξιπτωτα; Μπορεις να τα βαλεις με ανδρα αν χριαστει για να σωσεις τη ζωη σου;(με τι θα τον χτυπησεις με γοβα) ... Αντεχεις να κουβαλας οπλα και εφοδια και γενικα οτι δηποτε χριαστει οταν ζυγιζουν 50 κιλα χωρις ομως να καθυστερεις τους αλλους συναδελφους σου; Για αυτο σε λεω πανε δουλεια γραφειου να δεις αναβολες στα παιδια...cristi έγραψε:Η μεγαλυτερη πληγη του στρατου δεν ειναι οι γυναικες αλλα μερικα μυαλα που εχουν τετοιες ιδεες. Χωρις να μπορουν να δωσουν επιχειρηματα ετσι απλα για να λεμε δηλ

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
-
- Ταξίαρχος
Οντως, αυτο με το μαλλι κομωτηριου ειναι ενα θεμα
-
- Ταξίαρχος
προσεχε, τι γραφεις μπορει να εκτεθεις φιλε μουcapo έγραψε:αντε μια εσυ αφου το λες... Δηλαδη ολες οι υπολοιπες μπορουν να τα κανοουν αυτα; Εγω το εχω πει και θα το ξαναλεω και δεν μου το αλλαζει Κανενας... Καμια μερα με τοσες γυναικες στο στρατο θα μας παρουν αμπαριζα οι τουρκαλαδες... Αφου στρατο δεν εχεις παει Πως ξερεις οτι μπορεις να τα κανεις;cristi έγραψε:Επι προσωπικου θα σου απαντησω Οτι ολα μπορω να τα κανω που ανεφερες πλην της σωματικης διαπλασης οχι της φυσικης δυναμης γιατι φυσικη δυναμη εχουμε ολοι οι ανθρωποι.capo έγραψε:αφου θελεις ενα επειχηρηματα οριστε λοιπον...1) μπορεις να εχεις την ιδια φυσικη δυναμη με εναν ανδρα;2) μπορεις σε ενα πολεμο ή σε μια επιφαλυκη να εισαι ετοιμη να τα δωσεις ολα χωρις να νοιαζει τι θα γινει μετα; Να κανεις ερπινγκ και σκαρφαλωνεις σε σκοινια να πηδας απο αλεξιπτωτα; Μπορεις να τα βαλεις με ανδρα αν χριαστει για να σωσεις τη ζωη σου;(με τι θα τον χτυπησεις με γοβα) ... Αντεχεις να κουβαλας οπλα και εφοδια και γενικα οτι δηποτε χριαστει οταν ζυγιζουν 50 κιλα χωρις ομως να καθυστερεις τους αλλους συναδελφους σου; Για αυτο σε λεω πανε δουλεια γραφειου να δεις αναβολες στα παιδια...cristi έγραψε:Η μεγαλυτερη πληγη του στρατου δεν ειναι οι γυναικες αλλα μερικα μυαλα που εχουν τετοιες ιδεες. Χωρις να μπορουν να δωσουν επιχειρηματα ετσι απλα για να λεμε δηλ
φιλε μου μεγαλωσα μαζι με το στρατο δεν λεω οτι ειμαι ξερολας αλλα ξερω ορισμενα πραγματα. Ειδα, ακουσα... Εψαξα να μαθω δεν εχω κολληαμ να πω οτι δεν εχω παει φανταρος. Ισα ισα που οταν μου ειπαν να παω προτα φανταρος αρνηθηκα διτοι ηξερα οτι δεν θα διαλεγα μετα την θυτεια μου να παω εποπ... Και ο λογος ειναι οτι οταν μπαινει στην σχολη και γενικα στον στρτατο προσπαθει να σου δωσει ενα χαρακτηρα δικο του... Τελως παντων με τις γυναικες δεν τα βρηκα σε αλλα θεματα θα τα βρω στον στρατο...Velerefontis έγραψε:εχεις μια πολυ εξειδανικευμενη αποψη για το στρατο φιλε μου. Το ποσοστο των σημερινων νεων που υπηρετουνε δε ξεπερνα τ0 65 με 70%capo έγραψε:χαχαχα ι5 περνουν οιι *****... Αυτα που λες ειναι πολυ λιγα περιστατικα. Εως μιδαμινα μπορω να πω. Διοτι το 99,9% των ανδρων υπηρετουν την θυτεια τους... Πες μου ομως γτ δεν διναμε ανδρες γυναικες μαζι τα αθληματα και μας εχαν ξεχωριστα;cristi έγραψε:Αμπαριζα θα μας παρουν οι τουρκαλαδες οταν υπαρχουν ανδρες που προτιμουν να βγουν ι5 και να κοιτανε πως θα βγουν γιωταδες για να μην κρατανε οπλο και κανουνε υπηρεσιες. οι τουρκαλαδες θα μας παρουνε αμπαριζα οταν υπαρχουν ανδρες που φυγοστρατουν
θες κι αλλα;

προσωπικα αποφευγω τα ροζ συνεφακια και λουλουδακια. Και βεβαια θα δεχομουνα αν Υπηρχε σχετικη επισημανση σχετικα με την κομη. Μα εκει το κεντραρεται το θεμα; Στην εμφανιση;ΓΜΑΚ έγραψε:Θα το πάω αλλού το θέμα. Κρίστι θα δεχόσουνα να κουρέψεις κοντά τα μαλλιά σου για να μπεις στον στρατό; Γιατί πολλοί άντρες το καταδέχονται. Το να βλέπω μια γυναίκα με κοτσίδα και λουλουδάκια δεν μου δείχνει πειθαρχία
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Το θέμα δεν είναι τόσο στην εκπαίδευση ρε παιδιά. Το ζήτημα είναι αν σε μία επιχείρηση, μάχη ή και πόλεμο γενικά οι γυναίκες θα αντέχουν το μακάβριο θέαμα, αν θα κρατήσουν την ψυχραιμία τους και πολλά άλλα που μπορούν να συμβούν. Εγώ μόνο εκεί έχω απορία.
Μέχρι στιγμής γυναίκες στο μέτωπο δεν έχουν χρησιμοποιηθεί παρά μόνο Στα σύνορα Ισραήλ-Αιγύπτου σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή για εξουδετέρωση εμπόρων ναρκωτικών. Στο ιράκ κ Αφγανιστάν περισσότερο στις περιπολίες τις έβαζαν.
Μέχρι στιγμής γυναίκες στο μέτωπο δεν έχουν χρησιμοποιηθεί παρά μόνο Στα σύνορα Ισραήλ-Αιγύπτου σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή για εξουδετέρωση εμπόρων ναρκωτικών. Στο ιράκ κ Αφγανιστάν περισσότερο στις περιπολίες τις έβαζαν.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
cristi έγραψε:προσωπικα αποφευγω τα ροζ συνεφακια και λουλουδακια. Και βεβαια θα δεχομουνα αν Υπηρχε σχετικη επισημανση σχετικα με την κομη. Μα εκει το κεντραρεται το θεμα; Στην εμφανιση;ΓΜΑΚ έγραψε:Θα το πάω αλλού το θέμα. Κρίστι θα δεχόσουνα να κουρέψεις κοντά τα μαλλιά σου για να μπεις στον στρατό; Γιατί πολλοί άντρες το καταδέχονται. Το να βλέπω μια γυναίκα με κοτσίδα και λουλουδάκια δεν μου δείχνει πειθαρχία
Όλα ξεκινάνε από την εμφάνιση κρίστι. Σε όποια δουλεία και αν πας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
ΓΜΑΚ, κ εγω δεν θα ειχα προβλημα να εκοβα τα μαλλι μου κοντα, αλλωστε το εχω κανει για 3 χρονια... Κ επισης ειναι κατι που μπορει να αλλαξει κ οχι κατι μονιμο, οποτε δεν θα με χαλουσε καθολου... Κ επισης το να εισαι στρατιωτικος κ ποσο μαλλον εποπ δεν εχεις περιθωρια να σκεφτεις οτι εισαι γυναικα, η φιγουρα φερνει περισσοτερο ως αντρικη παρα ως γυναικεια
Dum spiro spero
μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να γνωριζω το ποιος ειναι ηδη στις ενοπλες δυναμεις και ποιος οχι...illy έγραψε:ΓΜΑΚ, κ εγω δεν θα ειχα προβλημα να εκοβα τα μαλλι μου κοντα, αλλωστε το εχω κανει για 3 χρονια... Κ επισης ειναι κατι που μπορει να αλλαξει κ οχι κατι μονιμο, οποτε δεν θα με χαλουσε καθολου... Κ επισης το να εισαι στρατιωτικος κ ποσο μαλλον εποπ δεν εχεις περιθωρια να σκεφτεις οτι εισαι γυναικα, η φιγουρα φερνει περισσοτερο ως αντρικη παρα ως γυναικεια

Εγω παλι ξερεις τι απορια εχω; Πως 2 μετρα ανδρες λιποθυμουν στη θεα του αιματος; Και τους μαζευουμε με τα κουταλακια; Πως πανε να δωσουν αιμα και σωριαζονται κατω; Οσο για το ρολο των γυναικων σε πολεμους θα σου ελεγα να διαβασεις λιγο περισσοτερο ιστορια.Metaldiakos έγραψε:Το θέμα δεν είναι τόσο στην εκπαίδευση ρε παιδιά. Το ζήτημα είναι αν σε μία επιχείρηση, μάχη ή και πόλεμο γενικά οι γυναίκες θα αντέχουν το μακάβριο θέαμα, αν θα κρατήσουν την ψυχραιμία τους και πολλά άλλα που μπορούν να συμβούν. Εγώ μόνο εκεί έχω απορία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες