35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Παιδια καλησπερα! Μαλλον θα παρουσιαστω Κυπρο και θα θελα να κανω μια ερωτηση! Επιτρεπεται να παρω αρβυλες που δεν ειναι του ελληνικου στρατου?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιωργος έγραψε:Παιδια καλησπερα! Μαλλον θα παρουσιαστω Κυπρο και θα θελα να κανω μια ερωτηση! Επιτρεπεται να παρω αρβυλες που δεν ειναι του ελληνικου στρατου;

Όχι
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Και μια αλλη ερωτηση... Οπως ειπα εχω δηλωσει Κυπρο... Το αν θα παω η οχι το μαθαινω πριν η μετα την Ορκωμοσία; Ευχαριστω πολυ!
Logan
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Logan »

Μετά την ορκομωσια θα το μαθεις. Τα στελεχιακα άρβυλα επιτρεπόντουσαν, αλλα φάγαμε άκυρο. Αν θες πάντως πάρε ενα ζευγάρι ελληνικού τύπου, που είναι πολύ πιο ελαφριες απο αυτες που σοιυ δίνουν στο κέντρο. Πίστεψε με, τα πόδια σου θα σ' ευχαριστούν!
νικη

Δημοσίευση από νικη »

Μπορειτε να μου πειτε την διευθυνση του στρατοπεδου των καταδρομων 35μκ της κυπρου στο σταυροβουνι;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημερα παδια ειμαι με αδεια ορκομοσιας, τι τεταρτη ξαναμπαινω και λογικα θα μου ρθει το χαρτι για κυπρο! Μια απορια, περα απο τα βασικα πρεπει να εχω και τπτ αλλο μαζι μου μιας και πρακτικα θα ειμαι σε ξενο κρατος; Καθε συμβουλη καλοδεχουμενη! Ευχαριστω!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ευχαριστω D.Y.K αλλα εννοω περα απο αυτα, δεν ξερω αν η 35 μοιρα καταδρομων και η Κυπρος γενικοτερα χρειαζεται κατι ιδιαιτερο!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι, δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο, αλλά και να χρειαστείς μπορείς να προμηθευτείς οτιδήποτε απο το ΚΨΜ. Εικόνα
DIMITRIS

Δημοσίευση από DIMITRIS »

Όχι δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο. Μερικά πραγματάκια που θα αγοράσεις από την Κύπρο όπως π. Χ. Αρτανι κ. Τ. Λ. θα σας τα πουν τα στελεχοι στην μοίρα. Αυτό που ίσως χρειαστείς είναι λίγα παραπάνω χρήματα γιατί αυτά που θα σας πουν να πάρετε θα τα πληρώσετε εσείς με δικά σας χρήματα.

Όσο για το αν θα είσαι σε ξένο κράτος τυπικά θα είσαι. Και κάτι που σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι στην Κύπρο μας βρίζουν και άλλα τέτοια μια χαρά είναι η άνθρωποι φυσικά δεν λείπουν και μερικές ελάχιστες εξαιρέσεις. Παντός εμείς με τους κύπριους φαντάρους ήμασταν μια χαρά και σε ένα φυλάκιο που ήμασταν που είχαν και αυτοί πιο δίπλα κάναμε παρέα έρχονταν στο φυλάκιο μας και καθόμασταν ακόμα και την πρωτοχρονιά μαζευτήκαμε σε ένα φυλάκιο και την κάναμε όλοι μαζί.

Logan
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Logan »

Θα χρειαστεί κουράγιο και υπομονή γιατί η κατάσταση θα είναι περίεργη τουλάχιστον τον πρώτο σας μήνα κάτω. Το ΓΕΣ αποφάσισε μια μονάδα μοντέλο να την μετατρέψει σε μ*******ο. Άντε να δούμε τι θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

Παιδια αξηζει καποιος να παει δοκιμος στην 35 μοιρα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris mak έγραψε:Παιδια αξηζει καποιος να παει δοκιμος στην 35 μοιρα;

Το έχουμε ξαναπεί. Δεν παίρνουνε πλέον δόκιμους στην κύπρο
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ρε παιδια απο τραπεζες στη Κυπρο τι παιζει; Μονο τραπεζα κυπρου;