Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 30
ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ τηλ απ οτι ξερω και μετα πας και παιρνεις το χαρτι καταταξις σου απο τη στρατολογια της περιοχης σου... Ναι πρωτη φορα... Και ψιλο ψοφησα Για να μαι σωστη... Α8ληματα πτυχια και Ξερω γω... Αλλα Την επομενη φορα το χω ξαναπει... Με σαντουιτς και κοκα κολα 8α μαι στο ταρταν! Απτις πρωτες μεσα 8α μαι χιχι... ( ας κανω λιγο χιουμορ γιατιιιι... ) Ξεφτιλα Φετος!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Και που μας ζητησαν τα πτυχια τι καταλαβαμε... Μαζι με τα πτυχια επρεπε να βαλουμε βισμα... Εχεις facebook;
kathrin1988 έγραψε:Και που μας ζητησαν τα πτυχια τι καταλαβαμε... Μαζι με τα πτυχια επρεπε να βαλουμε βισμα...
Αυτο ξανα πες το! Συμφωνω απολυτως!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
σου εστειλα... Μηνυμα εδω δεστο...
Πλεον τα πτυχια ουτε για χαρτια υγειας δεν μετρανε! Χαχαχα

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Προσαναματα βρε... Λεει λεει... ! 

Τα χαρτια ειναι μονο για να πεις τα εστειλα κ για τπτ αλλο... Τα υπολοιπα τα κανουν οι μεγαλοι! Αδικο δλδ εχω;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ετσι... οποιος μα8αινει για νεες Προκυρυξεις ας το πει
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Καπως ετσι... ισως και 2 σειρες επιλαχων... Κλασικα
θα συμφωνησω κ εγω μαζι σας. Δεν μετρανε σε τιποτα πλεον. Καλυτερα με το απολυτηριο γυμνασιου ουτε καν με του λυκειου ξερω κοπελα που περασε ραφτης σε αυτην την προκυρηξη με το απολυτηριο του γυμνασιου κ ας ειχε κ αει πτυχιο εβαλε του γυμνασιου νομιζω δεν ειμαι κ εκατο τοις εκατο σιγουρη αλλα αυτη η ειδικοτητυα ετσι ελλεγε με απολυτηριο γυμνασιουGrecia έγραψε:kathrin1988 έγραψε:Και που μας ζητησαν τα πτυχια τι καταλαβαμε... Μαζι με τα πτυχια επρεπε να βαλουμε βισμα...
Αυτο ξανα πες το! Συμφωνω απολυτως!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ρε παιδια σας λεω μπηκε κοπελα 1.62 Δεν ειμαι σιγουρη αν εχει το τπυχιο παντως την ειχαν κοψει μπροτσα μου (γιατι τιν ωρα Των υγεινομικων υπαρχουν μονο γιατροι δεν εχει καμια σχεση το μεσον... )το βισμα μπαινει μετα κατα τα αλλα Οι διαδικασιες ειναι οκ... (περιπου) την ειχαν κοψει και σας πληροφορω μπηκε σε ειδικοτητα 3 ατομων... μη τρελαθουμε Δυστυχως δε πληρουνται Τιποτα απο οσα πρεπει να υπολογιζουν... Τι να πω... Τελος παντων γνωστα πραγματα... Πφφφ
Παιδια ειμαι επιλαχουσα στην ειδικοτητα επιμελητης χρηματικου! Μηπως γνωριζει κανεις αν εχουν φυγει ατομα; Σας παρακαλω οποιος γνωριζει να πει!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 37
Σαυράκι μου να σε διορθώσω λιγάκι... η επιτροπή είναι στρατιωτικοί, όχι γιατροί και βλέπουν στο όνομά σου δίπλα από ποιον είσαι... Αλλά είπαμε "το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό", το ισχυρότερο μέσον υπερίσχυσεsauraki...4 έγραψε: ρε παιδια σας λεω μπηκε κοπελα 1.62 Δεν ειμαι σιγουρη αν εχει το τπυχιο παντως την ειχαν κοψει μπροτσα μου (γιατι τιν ωρα Των υγεινομικων υπαρχουν μονο γιατροι δεν εχει καμια σχεση το μεσον... )το βισμα μπαινει μετα κατα τα αλλα
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Illi μου Να επανορ8ωσω τοτε και να σου πω οτι... 8εσσαλονικη που εδινα εγω την ημερα των υγεινομικων επιτροπη δεν υπηρχε υπηρχαν γραφειο με γιατρους π εκαναν απλα τη δουλεια τους... το ολο 8εμα Με το ψαρακι που λες... Ειναι στην επιτροπη απαλαγων...
Εγω αναφερομαι Την ημερα που μετρουσαν το υψος Πχ... Τελος παντων Σε ευχαριστω που μου δωσες το εναυσμα να εξηγηθω... Merci Καλο μου... 

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Illi μου Να επανορ8ωσω τοτε και να σου πω οτι... 8εσσαλονικη που εδινα εγω την ημερα των υγεινομικων επιτροπη δεν υπηρχε υπηρχαν γραφεια με γιατρους μονο Π εκαναν απλα τη δουλεια τους... το ολο 8εμα Με το ψαρακι που λες... Ειναι στην επιτροπη απαλαγων...
Εγω αναφερομαι Την ημερα που μετρουσαν το υψος Πχ... Τελος παντων Σε ευχαριστω που μου δωσες το εναυσμα να εξηγηθω... Merci Καλο μου... 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες