ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
ψηλέ ερχόμαστε 14-17 δεκέμβρη να σας λυτρώσουμε!! να σας πω την αλήθεια δεν ήθελα στην αρχή, αλλά σκεπτόμενος το μαγευτικό έβρο για 8,5 μήνες τελικά μου αρέσει πολύ το νησί... να σας ρωτήσω τώρα που θα γυρίσω στο κ. ε. ν θα πάρω κατευθείαν άδεια η θα πάω αυλώνα και μετά;
Αν και δηλωσα οχι στην επιτροπη ενας γνωστος μου που του ειπα να ριξει μια ματια αν βγηκαν οι μεταθεσεις μου ειπε οτι τελικα με εχουν Τεθωρακισμενα με ειδικοτητα Οδηγος αυτοκινητου. Απο οτι διαβαζω δεν ειναι και οτι καλυτερο να υπηρετησει καποιος τεθωρακισμενα εκει, γενικα δεν με νοιαζει τοσο η εκπαιδευση κλπ και θα προτιμουσα να εκανα καποια παραπανω σκοπια αρκει να ημουν σχετικα χαλαρος και οχι σε ετοιμοτητα ολο το 24ωρο.Επειδη υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ειναι λαθος αυτο που μου ειπε και να ειμαι αλλου τελικα. Αν ειμαι οντως Κυπρο σκεφτομαι και το ενδεχομενο της αναβολης και ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα.
1ο) Αναβολη μπορει να παρει καποιος και απο το κεντρο πριν παει αλλα και μετα στην Κυπρο; Βγαινει σχετικα αμεσα;
2ο) Αν καποιος παρει αναβολη ενω εχει ορκιστει μετα οταν ξαναπαει στρατο τι γινεται; Παει στην μοναδα του κατευθειαν η παει σε καποιο κεντρο οπου περναει παλι απο επιτροπες κλπ για να του βγει η μεταθεση απο την αρχη;
3ο) Ειναι κανεις που τελειωσε προσφατα απο Ελδυκ να μας πει λιγο τι γινεται στα τεθωρακισμενα; Ειναι χαλαρα τα πραγματα η σε τρεχουν συνεχεια;
1ο) Αναβολη μπορει να παρει καποιος και απο το κεντρο πριν παει αλλα και μετα στην Κυπρο; Βγαινει σχετικα αμεσα;
2ο) Αν καποιος παρει αναβολη ενω εχει ορκιστει μετα οταν ξαναπαει στρατο τι γινεται; Παει στην μοναδα του κατευθειαν η παει σε καποιο κεντρο οπου περναει παλι απο επιτροπες κλπ για να του βγει η μεταθεση απο την αρχη;
3ο) Ειναι κανεις που τελειωσε προσφατα απο Ελδυκ να μας πει λιγο τι γινεται στα τεθωρακισμενα; Ειναι χαλαρα τα πραγματα η σε τρεχουν συνεχεια;
stelios88 έγραψε:Αν και δηλωσα οχι στην επιτροπη ενας γνωστος μου που του ειπα να ριξει μια ματια αν βγηκαν οι μεταθεσεις μου ειπε οτι τελικα με εχουν Τεθωρακισμενα με ειδικοτητα Οδηγος αυτοκινητου. Απο οτι διαβαζω δεν ειναι και οτι καλυτερο να υπηρετησει καποιος τεθωρακισμενα εκει, γενικα δεν με νοιαζει τοσο η εκπαιδευση κλπ και θα προτιμουσα να εκανα καποια παραπανω σκοπια αρκει να ημουν σχετικα χαλαρος και οχι σε ετοιμοτητα ολο το 24ωρο.Επειδη υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ειναι λαθος αυτο που μου ειπε και να ειμαι αλλου τελικα. Αν ειμαι οντως Κυπρο σκεφτομαι και το ενδεχομενο της αναβολης και ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα.
οπως ελεγα και πιο πανω ειναι μακραν προτιμοτερο απο εβρο κ κατι κολονησια. δε μπορω να σου πω σιγουρα τι θα κανεις αλλα μου φαινεται κουτο να παρεις αναβολη. κ εγω σειρα σου ειμαι και το εχω παρει ζεστα. εχω φιλο απο τεθωρακισμενα που θα κατεβει κ αυτος κ εχω φιλο τεθωρακισμενα που ειναι ηδη κατω. περναει τελεια αλλα μου ειπε οτι ειναι ''περισσοτερο στρατος'' εκει κατω.. σιγουρα τον πρωτο μηνα θα εχει τρεξιμο αλλα σκεψου οτι θα ειμαστε πολλοι και οτι θα βγαινουμε συχνα. επισης με το που παμε μετα απο το πολυ 3 βδομαδες θα παρουμε εορταστικη.. τους τελευταιους δυο μηνες θα γυρισουμε σε στρατοπεδο κοντα στο σπιτι μας.. μπορει και νωριτερα αν δεν εχουν να μας πληρωσουν.. σου προτεινω να το ξανασκεφτεις..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
μην ακουτε τπτ ελδυκ και το παιζικο και οι ειδικες δυναμεις περνανε ζαχαρι πολυ καλυτερα απο ολα τα αλλα στρατοπαιδα
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
πεζικαριος στην κυπρο και περναει ζαχαρη. Που ολη μερα λιωνει στην αγγαρια; Που τον ειδεσ; Εγω οσους εχω ρωτησει την ιδια απαντηση περνω. Οτι ειναι πα****ρι και μαλιστα μεγαλο.nikoslok έγραψε:μην ακουτε τπτ ελδυκ και το παιζικο και οι ειδικες δυναμεις περνανε ζαχαρι πολυ καλυτερα απο ολα τα αλλα στρατοπαιδα

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
-
- Στρατιώτης
Εμείς που πήραμε μετάθεση για την Λ' ΜΚ πάντως, μας ήρθε ένδειξη ΕΛΔΥΚ, περάσαμε την επιτροπή και γενικά ΕΛΔΥΚάριους μας φωνάζανε οι ανώτεροι.
Παιδια εγω κατεβαινω το δεκεμβριο κυπρο. Ειμαι πυροβολικο. Μπορει καποιος να δωσει περισσοτερα τιπς για εμας; Διανυκτερευση παιζει αν εχουμε γνωστους; Τι να προσεχουμε; Σε ποια στρατοπεδα παμε; Τι καβατζες παιζουν; Μανδραπηδα παιζει; Ευχαριστωωω!
Καλησπέρα παιδιά! Κατεβαίνω Κύπρο στις 17 Δεκεμβριου από Μηχανικό, ειδικότητα σκαπανέας και ενδειξη για υπαξιωματικός. Τι παίζει με το μηχανικό στη Κύπρο; Όλο κ όλο 8 άτομα πήραν από εμάς. Κάτι έμαθα ότι θα είμαστε στη Μαλούντα, στο σύνταγμα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
Εγω φιλαρακο ειμουν ελδυκ απο μηχανικο (308), αλλα μεταταξη απο μηχανικο σε πεζικο στην μαλουντα αι γιαννη ειμουν 1ο ταγμα κ περασα υπεροχα... Απο οσο ξερω συνταγμα ειναι το καλυτερο ελληνικο στρατοπεδο στην κυπρο...
Μην τρομαζεις αγορι μου. ο γυιος μου ειναι μαυροσκουφης και απο τον σεπτεμριο ειναι κυπρο. τις αγωνιες σου αδικα τις περασαμε και εμεις. οταν πας με το καλο στην κυπρο θα δεις ποσο πιο καλα ειναι τα πραγματα
Ρε παίδες μπαίνω 7 Φλεβάρη στην κόρινθο και σκέφτομαι να δηλώσω ΕΛΔΥΚ. Εχω μερίκες ερωτήσεις:1) Με τι ειδικότητα θα πάω κύπρο;
2) Στο σύνταγμα ή στο τάγμα είναι καλύτερα;
3) Τι μπορώ να κάνω ώστε να πέρνω κάποια επιπλέον χρήματα;
4) Αληθεύει ότι σου δίνουν κούτες τσιγάρα;
Όποιος γνωρίζει για τα παραπάνω ας απαντήσει...
Ευχαριστώ ρε παιδια και συνεχίστε να μας βοηθάτε
2) Στο σύνταγμα ή στο τάγμα είναι καλύτερα;
3) Τι μπορώ να κάνω ώστε να πέρνω κάποια επιπλέον χρήματα;
4) Αληθεύει ότι σου δίνουν κούτες τσιγάρα;
Όποιος γνωρίζει για τα παραπάνω ας απαντήσει...
Ευχαριστώ ρε παιδια και συνεχίστε να μας βοηθάτε
Το καλυτερο ταγμα ειναι το 1ο που ειμαι τωρα εγω. Στο συνταγμα δεν παλιωνεις ποτε. Μιλαω με κατι φιλους απο το Συνταγμα και μου λενε οτι ακομα και τωρα που παλιωσανε ακομα τις σκουπες επ'ωμουτις εχουνε. Σκοπιες βαρανε, αστα να οανε. Εμεις εδω στο 1ο ταγμα κανουμε ζωαρα. Στο 2ο ταγμα ειναι πολυ δυσκολα γιατι Οι αξιωματικοι εκει γουσταρουν να καψωναρουν και αφου το κανουν αυτοι, αφηνουν και τους παλιους να το κανουν και στους νεους. Στο 1ο ταγμα τα πραγματα ειναι πολυ ανθρωπινα. Τελειο φαγητο, δυο Playstation 3 + LCD 32'' στο ΚΨΜ και ενα Wii και NOVA.
Τωρα αυτο με τα τσιγαρα που λες ισχυει. Σου δινουν τη λιστα με τα αφορολογητα και εσυ παραγγελνεις κουτες με τσιγαρα.
Τωρα αυτο με τα τσιγαρα που λες ισχυει. Σου δινουν τη λιστα με τα αφορολογητα και εσυ παραγγελνεις κουτες με τσιγαρα.
H θητεια στην ελδυκ εινε οπως πρεπει να εινε για μοναδα πρωτης γραμμης. Συνεχομενη εκπευδευση και για τους νεους λιγο (δυσκολα) τους πρωτους μηνες. Και λεω δυσκολα γιατι επικρατει (κακως για μενα) η νοοτροπια ο παλιος πηδαει τον νεο! Καψωνια, λιγο επιθετικη συμπεριφορα, αγγαριες και νουμερα σκιοπιας δυσκολα. Αυτο δεν βοηθαει την συντροφικοτητα και το συναισθημα του συμπολεμιστη που θα πρεπει να υπαρχει στους ελληνες φανταρους που υπηρετουν σε μαχιμες μοναδες εκτος ελλαδας. Οι αξιωματικοι σε γενικες γραμμες εινε ενταξει. Με υψηλο φρονημα μαχημου αξιωματικου με αισθημα ευθυνης. Ο εξοδοι γινοντε συχνα 1-1- η 2-1 εκτος απο ελαχιστες εξερεσεις (εμπλοκες). Η Λευκοσια εινε μεγαλη πολη με τα παντα. Οτι ζητας το εχεις. Εινε λιγο ακριβη η ζωη ομως.(Γιατην διαβιωση θα συμφωνισω με τον ΑΣΗΜΑΚΗ πΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΣΤ.)
Τι Λες Βρε Ασχετε ποια Τιμη; Τι Δουλεια Ειχα Εγω Στη Κυπρο; Και Να Εχεις Και Τους Κυπριους Να Μην Μας Πηγαινουν Κιολας! Εγω Ηθελα Να Υπηρετησω Ελλαδα
Γεια σας εχω μια ερωτηση εχω επιλεγει για ΕΛΔΥΚ με ειδικοτητα τροχονομος δικυκλιστης (στρατονομια) τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση παω καρδιτσα και μετα Κυπρο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες