ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Θα ηθελα να παω μονυμος στις ειδικες δυναμεις σαν αμφιβιος καταδρομεας! Εχω σκεφτει να παω δοκιμος μακ αν δεν εχει βγει προκυριξη εποπ μεχρι να παω στρατο... Αν με παρουν μετα ποσο καιρο θα φαω σε σχολες; Μετα θε με στειλουν απεφθειας δωδεκανησα; Ευχαριστω πολυ!
κανα χρονο το πολυ θα φας με τα σχολεια και αν εισαι πολυ τυχερος δε θα πας στα δωδεκαννησα. Καταλαβες πιστευω.
Πιστευω οτι αξηζει πολυ ειδικες δυναμεις... Αν πας καποια αλλη ειδικοτιτα σαν εποπ θα σε εχουν για κλοτσιες... Ενω ειδικες δυναμεις οι πιο πολλοι εποπ ειναι και υπαξιωματικοι...
Το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ δεν θα λάβει χώρα στην Ρεντίνα όπως είχε αρχικά οριστεί και όπως προβλεπότανε μέχρι στιγμής λόγω οικονομικής δυσχέρειας αλλά στις μονάδες που θα τοποθετηθούν οι υποψήφιοι καταταχθέντες καταδρομείς/ πεζοναύτες στο πεζικό. Επίσης οι δηλώσαντες την πρώτη τους επιλογή (Π. Χ Πεζοναύτες Βόλος ή Αυλώνα) θα ικανοποιηθούν ώς πρός την τοποθέτηση απο την ΔΕΔ. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Δευ Αύγ 23, 2010 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λοιπον ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥ να παω στην Ζ ΜΑΚ (απο μικρος αυτο ονειρευομονα) :) τωρα Ξερω οτι θα μου ζητισουν καποια στιγμη να βγαλω το σχολειο δυτων μαχης και των ΕΤΑ οποτε... Πιστευετε οτι θα ηταν καλητερο να πηγενα αντι για ΜΑΚ στην θητεια. ΟΥΚ και μετα να πηγαινα ΖΜΑΚ για να εχω βγαλει την σχολη δυτων απο την μεση Η να παω μετα να την βγαλω μηπως ειναι ποιο ευκολα; ξερω οτι η στην σχολη δυτων θα ειμαι 6 μηνες και στα ΕΤΑ 3 ισχυει; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καταρχην δεν μπορεις να κανεις θητεια στη Ζ'ΜΑΚ. Πρεπει να εισαι μονιμο στελεχος των Ε. Δ. Τωρα οσο για τα σχολεια οσο περισσοτερα βγαλει καποιος τοσο καλυτερο. Οπως ειπε ο φιλος 297ΙΜΑΚ των δυτων μαχης ειναι μια πατεντα αμερικανικη η οποια εφαρμοζεται και εδω για να βγαζει λιγοτερο σακατεμενους οπλιτες. Δεν συγκρινεται ομως με την ΣΥΚ σε πολλα θεματα... Τωρα ναι των δυτων μαχης νομιζω οτι ειναι 6 μηνες οσο για τα ΕΤΑ πρεπει να βγαλεις ΣΧΑΛ και ΣΒΕΑ και να εχεις αρκετες πτωσεις στο ενεργητικο σου (μιλαμε παντα για ΜΟΝΙΜΟΥΣ!). Αν κανω καποιο λαθος διορθωστε με