ΥΕΑ - Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες. Ειναι σημαντικες και κατατοπιζουν, δεν παμε εντελως ψαρουκλες οπως αλλες εποχες.
Το πυροβολικο, κανονικα ειναι οπως εγω που ειμαι πεζικο, στην κρητη, σεαπ, οπου θεωρειται το δυσκολοτερο κεντρο για υεα.
Λογικα τα οπλα, εκει πανε ολα.
Το 'καλο' ειναι, οτι στο ανακοινωνουν αρκετα συντομα, δηλαδη καθεσαι ελαχιστα μετα την ορκωμοσια στο κεντρο.
αν καπου κανω λαθος, ας με διορθωοσυν οι εμπειροτεροι.
Το πυροβολικο, κανονικα ειναι οπως εγω που ειμαι πεζικο, στην κρητη, σεαπ, οπου θεωρειται το δυσκολοτερο κεντρο για υεα.
Λογικα τα οπλα, εκει πανε ολα.
Το 'καλο' ειναι, οτι στο ανακοινωνουν αρκετα συντομα, δηλαδη καθεσαι ελαχιστα μετα την ορκωμοσια στο κεντρο.
αν καπου κανω λαθος, ας με διορθωοσυν οι εμπειροτεροι.
Καλησπερα παιδια...
Ειμαι σε προληματισμο αυριο παρουσιαζομαι. Τριπολη
Λοιπον εχω προβλημα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο... Αλλα απο τις εξετασεις εχω στενωση σπονδυλου μικρη... Μερικες φορες με επιανε η μεση μου... Τωρα νιωθω οκ... Αλλα φοβαμαι μην δουν το προβλημα και με αποκλεισουν απο ΥΕΑ... Να το πω θα με αποκλεισουν;
Ευχαριστω
Ειμαι σε προληματισμο αυριο παρουσιαζομαι. Τριπολη
Λοιπον εχω προβλημα δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοβαρο... Αλλα απο τις εξετασεις εχω στενωση σπονδυλου μικρη... Μερικες φορες με επιανε η μεση μου... Τωρα νιωθω οκ... Αλλα φοβαμαι μην δουν το προβλημα και με αποκλεισουν απο ΥΕΑ... Να το πω θα με αποκλεισουν;
Ευχαριστω
ge0rgio έγραψε:Είναι εύκολο κάποιος να μου πει τα υπέρ και τα κατά στο να υπηρετήσω σαν ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις;
Ευχαριστώ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ΔΕΑ
Ποια είναι τα "μαθήματα" που παρακολουθεί ένας ΥΕΑ στη σχολή;
ge0rgio έγραψε:Ποια είναι τα "μαθήματα" που παρακολουθεί ένας ΥΕΑ στη σχολή;
Εξαρτάται από το Όπλο/σώμα που θα επιλεγείς.
Σαν δεα αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να μείνω μόνιμος παρά μόνο με προκήρυξη ΕΠΟΠ να φανταστώ όμως σαν απλός φαντάρος. Δεν υπαρχή τρόπος να μείνω μόνιμος στο βαθμό που θα πάρω?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 87
ge0rgio έγραψε:Σαν δεα αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να μείνω μόνιμος παρά μόνο με προκήρυξη ΕΠΟΠ 2) να φανταστώ όμως σαν απλός φαντάρος. Δεν υπαρχή τρόπος να μείνω μόνιμος στο βαθμό που θα πάρω;
1. Σωστά κατάλαβες
2. Δεν μπορείς να μείνεις μόνιμος με τον βαθμό που θα απολυθείς
Greek_Army έγραψε:ge0rgio έγραψε:Σαν δεα αν κατάλαβα καλά δεν μπορώ να μείνω μόνιμος παρά μόνο με προκήρυξη ΕΠΟΠ 2) να φανταστώ όμως σαν απλός φαντάρος. Δεν υπαρχή τρόπος να μείνω μόνιμος στο βαθμό που θα πάρω;
1. Σωστά κατάλαβες
2. Δεν μπορείς να μείνεις μόνιμος με τον βαθμό που θα απολυθείς
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση
Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα να μου απαντήσει τι γίνεται αν αρνηθεί ένας ΥΕΑ να ορκιστεί ΔΕΑ 20 μέρες πριν την ορκομωσία.
-
- Στρατηγός
Για ποιό λόγο να αρνηθείς;
Για προσωπικούς λόγους και γιατί εξέλειπαν οι λόγοι για τους οποίους Πήγα
-
- Στρατηγός
Νομίζω μόνο αν πας στον γιατρό μπορείς να φύγεις
Δηλαδή δεν μπορώ να υπηρετήσω το 9μηνο σαν απλός στρατιώτης και να απολυθώ?
-
- Στρατηγός
Θα πρέπει να κοπείς από δόκιμος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Ιουν 03, 2010 11:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγγνώμη ίσως δεν ήμουν σαφής. Αυτό ακριβώς εννοούσα ότι θέλω. Ορκίζομαι στις 25 Ιουνίου ΔΕΑ. Εχω 4 μήνες ΥΕΑ. Απλώς τώρα δεν θέλω να γίνω δόκιμος και να υπηρετήσω 14 μήνες αλλά να κάνω το 9 μηνο σαν στρατιώτης και να απολυθώ. Και αυτό που ρωτάω είναι πως μπορεί να γίνει αυτό και αν θα έχω κάποιες συνέπειες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες