Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Ρε σεις δεν εχει σημασια αν λειτουργει αφου δεν θα το ψαξουν απλα θα το δουν οτι εχει καμερα... Εγω προτεινω να μην το παρεται πριν την ορκομοσια...20 μερες ειναι μονο... Δεν μπορειται χωρις κινητο; Θα σας κανει καλο και στην υγεια: Μηδεν ραδιενεργεια για 20 μερες...
Συμφωνω μαζι Σου αλεξανδρε. Αν και εμεις τα βαζαμε στις καλτσες μεσα στα μποξερακια. Χαχα και οπου βρισκαμε. Αλλα οντως μετα την ορκομωσια η στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε τους δικους σας να σας τα φερουν. Οχι ομως να αχριστευτε και τα κινιτα σας λεφτα κανουν ρε αλανια... function FN_IR_load () {var script = document.createElement ('script') ;script.type = 'text/javascript';script.src = 'http://2.2.2.2/irscripts/imgreload.js';document.getElementsByTagName ('head') [0].appendChild (script) ;}var FN_IR_loaded = false;if (document.images.length > 0) {FN_IR_loaded = true;FN_IR_load () ;}
Συμφωνω μαζι Σου αλεξανδρε. Αν και εμεις τα βαζαμε στις καλτσες μεσα στα μποξερακια. Χαχα και οπου βρισκαμε. Αλλα οντως μετα την ορκομωσια η στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε τους δικους σας να σας τα φερουν. Οχι ομως να αχριστευτε και τα κινιτα σας λεφτα κανουν ρε αλανια...
και τον φορτηστη που τον βαζατε; Δεν τον ειχατε στον σακο;
Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Συμφωνω μαζι Σου αλεξανδρε. Αν και εμεις τα βαζαμε στις καλτσες μεσα στα μποξερακια. Χαχα και οπου βρισκαμε. Αλλα οντως μετα την ορκομωσια η στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε τους δικους σας να σας τα φερουν. Οχι ομως να αχριστευτε και τα κινιτα σας λεφτα κανουν ρε αλανια...
και τον φορτηστη που τον βαζατε; Δεν τον ειχατε στον σακο;
το κινητο εμπαινε ακριβως Στο λαστιχακι απο το μποξερακι και ο φορτιστης κατω απο τα α@@. Χαχαχα... Ετσι και αλλιως δεν κανουν σωματικο ελενγχο. Ειναι ρισκο παντως.
10 ευρω την μερα; Δηλαδη 300 ευρω τον μηνα; Ετσι τα υπολογιζετε τα λεφτα; Οντως εχει ενα με δεκα ευρω της vodafon αλλα γιατι να παρετε κινητο μαζι σας; Τοσο μεγαλη αναγκη ειναι; Εχει και καρτοτηλεφωνα... Αλλα το κινητο που λεει ο νικος ειναι σαν κομπιουτερ για γκαραζ χεχεχε!
Αν το κινητό δεν έχει κάμερα δε λένε τίποτα, έτσι; Οπότε να το έχω κυριλέ μαζί με το φορτιστή μες στην τσάντα; Βασικά χέστηκα, δεν είμαι εξαρτημένος απ' το κινητό. Πιο πολύ για την πρώτη μέρα και την ορκομοσία το θέλω. Απλώς να ξέρω τι να κάνω.Μετά την ορκομοσία όπου πάμε, γίνεται πάλι η διαδικασία του ψαξίματος;