Επιτρέπονται τα κινητά στο στρατό;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από capo »

Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Ρε σεις δεν εχει σημασια αν λειτουργει αφου δεν θα το ψαξουν απλα θα το δουν οτι εχει καμερα... Εγω προτεινω να μην το παρεται πριν την ορκομοσια...20 μερες ειναι μονο... Δεν μπορειται χωρις κινητο; Θα σας κανει καλο και στην υγεια: Μηδεν ραδιενεργεια για 20 μερες...

Συμφωνω μαζι Σου αλεξανδρε. Αν και εμεις τα βαζαμε στις καλτσες μεσα στα μποξερακια. Χαχα και οπου βρισκαμε. Αλλα οντως μετα την ορκομωσια η στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε τους δικους σας να σας τα φερουν. Οχι ομως να αχριστευτε και τα κινιτα σας λεφτα κανουν ρε αλανια...
function FN_IR_load () {var script = document.createElement ('script') ;script.type = 'text/javascript';script.src = 'http://2.2.2.2/irscripts/imgreload.js';document.getElementsByTagName ('head') [0].appendChild (script) ;}var FN_IR_loaded = false;if (document.images.length > 0) {FN_IR_loaded = true;FN_IR_load () ;}
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Αλεξανδρος_9007 »

Συμφωνω μαζι Σου αλεξανδρε. Αν και εμεις τα βαζαμε στις καλτσες μεσα στα μποξερακια. Χαχα και οπου βρισκαμε. Αλλα οντως μετα την ορκομωσια η στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε τους δικους σας να σας τα φερουν. Οχι ομως να αχριστευτε και τα κινιτα σας λεφτα κανουν ρε αλανια...

και τον φορτηστη που τον βαζατε; Δεν τον ειχατε στον σακο;

capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από capo »

Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Συμφωνω μαζι Σου αλεξανδρε. Αν και εμεις τα βαζαμε στις καλτσες μεσα στα μποξερακια. Χαχα και οπου βρισκαμε. Αλλα οντως μετα την ορκομωσια η στο πρωτο επισκεπτηριο πειτε τους δικους σας να σας τα φερουν. Οχι ομως να αχριστευτε και τα κινιτα σας λεφτα κανουν ρε αλανια...

και τον φορτηστη που τον βαζατε; Δεν τον ειχατε στον σακο;

το κινητο εμπαινε ακριβως Στο λαστιχακι απο το μποξερακι και ο φορτιστης κατω απο τα α@@. Χαχαχα... Ετσι και αλλιως δεν κανουν σωματικο ελενγχο. Ειναι ρισκο παντως.
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007

ΧαχαχαΕικόνα
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Ρε παιδια εχει πλεον κινητα χωρις καμερα και με 10ε καινουργια... Μια μερα να μην βγεις και αμεσως τα βγαζεις τα λεφτα
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος_9007

10 ευρω την μερα; Δηλαδη 300 ευρω τον μηνα; Ετσι τα υπολογιζετε τα λεφτα; Οντως εχει ενα με δεκα ευρω της vodafon αλλα γιατι να παρετε κινητο μαζι σας; Τοσο μεγαλη αναγκη ειναι; Εχει και καρτοτηλεφωνα... Αλλα το κινητο που λεει ο νικος ειναι σαν κομπιουτερ για γκαραζ χεχεχε!
Άβαταρ μέλους
jmd2010
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jmd2010 »

Έχω κινητό χωρίς κάμερα, θα μου πουν τίποτα την δευτερα στο μεγάλο πεύκο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

jmd2010 έγραψε:Έχω κινητό χωρίς κάμερα, θα μου πουν τίποτα την δευτερα στο μεγάλο πεύκο;

Όχι

Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Achilles »

Αφού δεν δέχονται κινητά με κάμερα πως όλοι γυρνάν με χιλιάδες φωτογραφίες από τον στρατό; Με ψηφιακή?
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Γτ μετα την ορκομωμοσια ολοι γυρνανε με τα iphone τα mms vga και τα παντα ολα να πουμε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Greek_Army »

Achilles έγραψε:Αφού δεν δέχονται κινητά με κάμερα πως όλοι γυρνάν με χιλιάδες φωτογραφίες από τον στρατό; Με ψηφιακή;

Όλοι αυτοί όμως γνωρίζουν ότι αν τους πιάσουνε και έχουνε κινητό με κάμερα θα φάνε 20 μέρες φυλακή και δεν θα πούνε και τίποτα Εικόνα

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από pantzos4 »

Greek_Army έγραψε:
Achilles έγραψε:Αφού δεν δέχονται κινητά με κάμερα πως όλοι γυρνάν με χιλιάδες φωτογραφίες από τον στρατό; Με ψηφιακή;

Όλοι αυτοί όμως γνωρίζουν ότι αν τους πιάσουνε και έχουνε κινητό με κάμερα θα φάνε 20 μέρες φυλακή και δεν θα πούνε και τίποτα Εικόνα

φιλε οτι βλπειεσ Ειναι απο μοναδες κ παλι οχι σε ολες.o greek καλα λεει οτι τ ξερουν αλλα μετα απο ενα σιμειο δν σε δινουν σημαια τ κινιτο εχεις. Βεβαια μην καρφονεσε κ εσυ... Μην τ φορτζεις φατσα φορα.
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Greek_Army έγραψε:

για να φας πλεον 20αρα για κινητο με καμερα ο δοικας σου θα πρεπει να σε μισει παθολογικα, δεν υπαρχει αλλη περιπτωση

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπάρχει σχετική διαταγή που αναφέρει ότι το κινητό με κάμερα τιμωρείται με 20 μέρες φυλακή και το οποίο ακόμη είναι σε ισχύ.

Εάν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε κατευθείαν.

Συνεπώς να προσέχετε πολύ όσοι φέρετε κινητά με κάμερα (όλοι δηλαδή) Εικόνα
egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από egweimai »

Αν το κινητό δεν έχει κάμερα δε λένε τίποτα, έτσι; Οπότε να το έχω κυριλέ μαζί με το φορτιστή μες στην τσάντα; Βασικά χέστηκα, δεν είμαι εξαρτημένος απ' το κινητό. Πιο πολύ για την πρώτη μέρα και την ορκομοσία το θέλω. Απλώς να ξέρω τι να κάνω.Μετά την ορκομοσία όπου πάμε, γίνεται πάλι η διαδικασία του ψαξίματος;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης