Θα γίνουμε παππούδες και θα περιμένουμε την προκήρυξη
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Μέχρι το 2030 με την νέα αντζεντα θα έχει βγει
απλώς θα πρέπει να σας πιάνει και το ηλικιακό όριο 
Αλάνια καλησπέρα πρώτη φορά μπαίνω στο φόρουμ λόγο της απελπισίας που μας έχει φάει από τι βλέπω εδώ, ρώτησα ένα άνθρωπο δικό μου ο οποίος είναι στο ναυτικο και όσον αφορά είναι υπεύθυνος για μεταθέσεις αλλά έχει γνωστό ο οποίος είναι για τις προκυρηξεις στο υπουργείο, εμένα μου ειπε ακριβώς αυτό ότι Περνούν από ΕΜθ και εποπ με πτυχία για να τους βάλουν στον θεσμό της ΣΜΥΝ και μετά θα βάλουν μπροστά την προκυρηξη. Δεν λέω ότι είναι 100 τα 100 σίγουρα απλά σας λέω τι μου είπε
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:23 pm Αλάνια καλησπέρα πρώτη φορά μπαίνω στο φόρουμ λόγο της απελπισίας που μας έχει φάει από τι βλέπω εδώ, ρώτησα ένα άνθρωπο δικό μου ο οποίος είναι στο ναυτικο και όσον αφορά είναι υπεύθυνος για μεταθέσεις αλλά έχει γνωστό ο οποίος είναι για τις προκυρηξεις στο υπουργείο, εμένα μου ειπε ακριβώς αυτό ότι Περνούν από ΕΜθ και εποπ με πτυχία για να τους βάλουν στον θεσμό της ΣΜΥΝ και μετά θα βάλουν μπροστά την προκυρηξη. Δεν λέω ότι είναι 100 τα 100 σίγουρα απλά σας λέω τι μου είπε
πέρνουν εμθ και εποπ που εχουν πτυχια για να μπουν στην σμυν επειδη δεν εχει κοσμο η σχολη αυτο λες; Η καταλαβα λαθος
Ναι αυτό ακριβώς φίλε αν το καλοσκεφτείς βγάζει νόημα ότι καθυστερεί για να δουν τι ελλείψεις έχουν στις ειδικοτητεςGiorgosthe έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:39 pmΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:23 pm Αλάνια καλησπέρα πρώτη φορά μπαίνω στο φόρουμ λόγο της απελπισίας που μας έχει φάει από τι βλέπω εδώ, ρώτησα ένα άνθρωπο δικό μου ο οποίος είναι στο ναυτικο και όσον αφορά είναι υπεύθυνος για μεταθέσεις αλλά έχει γνωστό ο οποίος είναι για τις προκυρηξεις στο υπουργείο, εμένα μου ειπε ακριβώς αυτό ότι Περνούν από ΕΜθ και εποπ με πτυχία για να τους βάλουν στον θεσμό της ΣΜΥΝ και μετά θα βάλουν μπροστά την προκυρηξη. Δεν λέω ότι είναι 100 τα 100 σίγουρα απλά σας λέω τι μου είπε
πέρνουν εμθ και εποπ που εχουν πτυχια για να μπουν στην σμυν επειδη δεν εχει κοσμο η σχολη αυτο λες; Η καταλαβα λαθος
Ναι αυτό ακριβώς φίλε αν το καλοσκεφτείς βγάζει νόημα ότι καθυστερεί για να δουν τι ελλείψεις έχουν στις ειδικοτητεςGiorgosthe έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:39 pmΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:23 pm Αλάνια καλησπέρα πρώτη φορά μπαίνω στο φόρουμ λόγο της απελπισίας που μας έχει φάει από τι βλέπω εδώ, ρώτησα ένα άνθρωπο δικό μου ο οποίος είναι στο ναυτικο και όσον αφορά είναι υπεύθυνος για μεταθέσεις αλλά έχει γνωστό ο οποίος είναι για τις προκυρηξεις στο υπουργείο, εμένα μου ειπε ακριβώς αυτό ότι Περνούν από ΕΜθ και εποπ με πτυχία για να τους βάλουν στον θεσμό της ΣΜΥΝ και μετά θα βάλουν μπροστά την προκυρηξη. Δεν λέω ότι είναι 100 τα 100 σίγουρα απλά σας λέω τι μου είπε
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:47 pmΝαι αυτό ακριβώς φίλε αν το καλοσκεφτείς βγάζει νόημα ότι καθυστερεί για να δουν τι ελλείψεις έχουν στις ειδικοτητεςGiorgosthe έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:39 pmΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 21, 2025 2:23 pm Αλάνια καλησπέρα πρώτη φορά μπαίνω στο φόρουμ λόγο της απελπισίας που μας έχει φάει από τι βλέπω εδώ, ρώτησα ένα άνθρωπο δικό μου ο οποίος είναι στο ναυτικο και όσον αφορά είναι υπεύθυνος για μεταθέσεις αλλά έχει γνωστό ο οποίος είναι για τις προκυρηξεις στο υπουργείο, εμένα μου ειπε ακριβώς αυτό ότι Περνούν από ΕΜθ και εποπ με πτυχία για να τους βάλουν στον θεσμό της ΣΜΥΝ και μετά θα βάλουν μπροστά την προκυρηξη. Δεν λέω ότι είναι 100 τα 100 σίγουρα απλά σας λέω τι μου είπε
Mακαρι να ειναι ετσι φιλε και να βγει τι αλλο να πω δεν ξερω...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες