Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eista έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 12:00 am Ρε συ Αγγελε αν θες σε παρακαλώ όταν έρθεις να δώσεις φορά ένα μπλουζάκι να λέει aggelos2022. Να δούμε τι θα γινει πραγματικά έχεις όφελος από αυτό δεν ξέρω τι πιστεύεις ότι δεν έχουμε κάτι καλύτερο ν ασχοληθούμε όλοι παιδιά με ανάγκες είμαστε γιατί ν γίνει αυτό τωρα
Φίλε αλήθεια σου λέω τζάμπα κόπος ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα μηνύματα και θα καταλάβεις μην ασχολείσαι ότι απορία έχεις ρώτα την και πιστεύω όλο κάποιος θα βρεθεί να στην απαντήσει. Δεν έχουμε τέτοιους πολλούς στο νήμα ένας είναι μόνο οπότε που θα πάει κάποια στιγμή θα πάρεις την απάντηση σου 😄
Επισκέπτης

Eista έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 12:00 am Ρε συ Αγγελε αν θες σε παρακαλώ όταν έρθεις να δώσεις φορά ένα μπλουζάκι να λέει aggelos2022. Να δούμε τι θα γινει πραγματικά έχεις όφελος από αυτό δεν ξέρω τι πιστεύεις ότι δεν έχουμε κάτι καλύτερο ν ασχοληθούμε όλοι παιδιά με ανάγκες είμαστε γιατί ν γίνει αυτό τωρα

Χαχαχα γιατί το λές αυτό ο Άγγελος είχε ξεκαθαρίσει ότι οι προθέσεις του ήταν καθαρά για να βοηθήσει τα παιδιά εδώ γι'αυτό και σου απάντησε στο τέλος ότι το πολύ πολύ να πάθεις κανένα τράβηγμα και να βγεις off ήθελε να σε εμψύχωσει δεν κατάλαβες το σκοπό του; Μάλλον το παρεξηγησαμε εμείς για άλλη μια φορά χαχαχα 🤣
Φίλε μου μακάρι να τα πούμε και μέσα πάντως καλή επιτυχία σου εύχομαι και μακρυά από αυτούς να πηγαίνεις με ελπίδα και προσγειωμένος πάντα!
Επισκέπτης

Καλησπέρα 1 ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος επιτρέπεται να έχεις ρολόι με χρονόμετρο στα αθληματα;
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από aggelos2022 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 12:18 am Καλησπέρα 1 ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος επιτρέπεται να έχεις ρολόι με χρονόμετρο στα αθληματα;
Δεν θα στο απαγορευσει κανένας ούτε θα ασχοληθει με αυτό. Ότι δεν απαγορευεται επιτρεπεται!
armando

Δημοσίευση από armando »

KΑλημερα κ καλο ΣΚ να εχουμε Ειμαι στην σειρα στο 1350 περιπου απο Α κατηγορια. Εχω πιθανοτητα να με καλεσουν η να μην μπω στην ολη διαδικασια Την αποψη σας μονο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
armando

Δημοσίευση από armando »

Περασα απο ολους τους ιατρους αλλα λογω του οτι ειμαι μακρυα να ερθω Αθηνα για ολα τα υπολοιπα
Επισκέπτης

armando έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 8:04 am KΑλημερα κ καλο ΣΚ να εχουμε Ειμαι στην σειρα στο 1350 περιπου απο Α κατηγορια. Εχω πιθανοτητα να με καλεσουν η να μην μπω στην ολη διαδικασια Την αποψη σας μονο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
Πήγαινε φίλε, έχεις αρκετές πιθανότητες πιστεύω
armando

Δημοσίευση από armando »

Ευχαριστω πολυ καλη δυναμη σε ολους μασ
episkepths

Δημοσίευση από episkepths »

Καλημερα. εως που πιστευεται να φτασει η α κατηγορια,
Sofia25

Δημοσίευση από Sofia25 »

Αν είμαστε δηλαδή σειρά πάνω από 1400 λέτε να μας πάρουν μελλοντικά αν φυσικά περάσουμε επιτυχώς ; Θελήματα και ψυχοτεχνικα; Καλημέρα παιδιά.
Επισκέπτης

Sofia25 έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 11:03 am Αν είμαστε δηλαδή σειρά πάνω από 1400 λέτε να μας πάρουν μελλοντικά αν φυσικά περάσουμε επιτυχώς ; Θελήματα και ψυχοτεχνικα; Καλημέρα παιδιά.
Οταν ξαναπάρει ειδικούς φρουρούς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι από την ίδια λιστα πάλι, οποτε ακόμα και αν δεν μπείτε τώρα στην επόμενη λογικά θα είστε μέσα. Γενικά οποίος καλείται για πκε τώρα αξίζει να πάει γιατι και να μην είσαι μέσα στους διορισθέντες δεν τελειώνει τίποτα.
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

episkepths έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 10:41 am Καλημερα. Εως που πιστευεται να φτασει η α κατηγορια,
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MAXIMUM 1450
Επισκέπτης

aggelos2022 έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 11:14 am
episkepths έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 10:41 am Καλημερα. Εως που πιστευεται να φτασει η α κατηγορια,
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MAXIMUM 1450
Μια πρόβλεψη και για Β;
Επισκέπτης

Ρωτήστε την madam zaira να σας πει που θα φτάσει... Είσται σοβαροί ρε; Τι είναι αυτά που ρωτάτε; Ποιος μπορείς να ξέρει που θα φτάσει; Είσται και ταχαμ σπουδαγμένοι στην Α παναθεμα σας
aggelos2022
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιαν 18, 2025 11:58 am Ρωτήστε την madam zaira να σας πει που θα φτάσει... Είσται σοβαροί ρε; Τι είναι αυτά που ρωτάτε; Ποιος μπορείς να ξέρει που θα φτάσει; Είσται και ταχαμ σπουδαγμένοι στην Α παναθεμα σας
Στατιστικά και με την Απλή μέθοδο των 3... Για 300 εφτασαν 580 για 600 που θα φτασει ;580+600=1180 παμε αποχη κομμενοι ιατρικα-αθλητικα και μη προσελευσεις ήδη στους υπο κατασταση επιλαχοντων ... Που λες εσυ να φτασουν μεσο ορο ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες